Espiche Golf: Omdömen

Dela
visitors_1
8.8
jimdeboer2906
Stål
Spelade den: 21 juli 2022 Omdöme datum: 21 juli 2022Handicap: 25.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Voor het eerst mogen golfen in het buitenland. Mijn vriendin als beginnend golfer kon goed meekomen. De (schuine) hellingen vormden een mooie uitdaging en de grote greens waren goed bespeelbaar. Het personeel in het restaurant was enorm gastvriendelijk. Zeker een aanrader voor elk niveau.

Svar från Espiche Golf — 22 juli 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.0
bram.borel
Stål
Spelade den: 28 juni 2022 Omdöme datum: 28 juni 2022Handicap: 14.2
Espiche Golf Lagos
I played a lot of Courses in The Netherlands but I haven’t had that experience abroad. So I only can compare this course with some golf courses on Mallorca last year and this year the courses from El Rompido (Spain). What a wonderful golfcourse (with hardly any flat m2). For me everything was spot on (except my game today?). The fairways were good (off course there were…

Svar från Espiche Golf — 30 juni 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. The unique concept behind Espiche Golf makes it one of the most challenging and exciting courses to play in the Algarve, and we are very pleased that you enjoyed your round. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.5
Sig
Brons
Spelade den: 19 juni 2022 Omdöme datum: 22 juni 2022Handicap: 27.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Espiche Golf Lagos
Nice golfcourse. Green are perfect. You need to hit the fairway otherwise your ball is lost. The kitchen from the clubhouse closes to early when you play a twilight.

Svar från Espiche Golf — 23 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
CHB
Silver
Spelade den: 11 juni 2022 Omdöme datum: 11 juni 2022Handicap: 7.7
Espiche Golf Lagos
Baan is prachtig aangelegd. Heerlijk stil en een caddiemaster die doorstroming goed in de gaten houdt! Rondje 3 uur met 2 bal echt top. Prachtig nieuw clubhuis. Enige aanmerking zijn de groene plastic stukjes pad naar de tees. Geen moeilijke baan naar mijn mening maar heb ook goed gespeeld!

Svar från Espiche Golf — 17 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
bobvanmaroey
Guld
Spelade den: 29 maj 2022 Omdöme datum: 29 maj 2022Handicap: 22.5
Espiche Golf Lagos
De ontvangst was warm, vriendelijk en zeer duidelijk, alle faciliteiten zijn aanwezig, grote parking, drivingrange, puttinggreen, e.d. Het is een zeer mooie golfbaan met een zeer uitdagend parcours echt zo goed als alles in perfecte staat, iedere hole is goed aangegeven, met duidelijke T-boxen en fairways in perfecte staat, op sommige plekken waren de fairways wel heel dr…

Svar från Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
will3
Stål
Spelade den: 28 maj 2022 Omdöme datum: 14 juli 2022Handicap: 30
Espiche Golf Lagos
Mooi gelegen baan met uitdagende holes. De fairway aanhouden is hier een must. Een verloren bal is hier echt een verloren. De baan is schitterend gelegen met een fantastische uitkijk over de omgeving. Een must voor elke golfer!

Svar från Espiche Golf — 15 juli 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. The unique concept behind Espiche Golf makes it one of the most challenging and exciting courses to play in the Algarve, and we are very pleased that you enjoyed your round. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
Alex_
Guld
Spelade den: 27 maj 2022 Omdöme datum: 27 maj 2022Handicap: 16.4
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Zeer mooie golfbaan, prachtig onderhouden. Holes liggen goed uit elkaar waardoor je zeer rustig kan spelen. Greens zijn goed onderhouden en rollen goed. Zeker de moeite!

Svar från Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
lvan staey
Guld
Spelade den: 27 maj 2022 Omdöme datum: 30 maj 2022Handicap: 17
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Espiche golf is een fantastische club, gelegen in de bergen. De weg richting het clubhuis toont de rust waarin de baan gespeeld kan worden. De oefengreens en driving range zijn zeer goed onderhouden, geen excuses op de eerste teebox. De baan zelf is uitdagend, met overal grote hoogteverschillen en de wind die verraderlijk meespeelt. Een foute clubkeuze staat garant voor e…

Svar från Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.7
maxencephilippe
Silver
Spelade den: 27 maj 2022 Omdöme datum: 31 maj 2022Handicap: 9.2
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Elke hole staat los van een ander waardoor je geen overlapping hebt in een zeer mooie regio. Knap onderhouden baan en zeer uitdagend. Brede fairways en haalbare greens, maar er is geen echte rough gedeelte: of wel is je bal op de fairway of heb je veel kans om je bal kwijt te zijn in dikke struiken/water hazards/OOB.

Svar från Espiche Golf — 2 juni 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
MedericToulleron
Brons
Spelade den: 17 maj 2022 Omdöme datum: 17 maj 2022Handicap: 8
Espiche Golf Lagos
Parcours au calme, très agréable assez court mais étroit. Bon entretien, les greens pourraient rouler un peu plus. Très bon rapport qualité prix.

Svar från Espiche Golf — 19 maj 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.4
vanstokhem
Silver
Spelade den: 15 maj 2022 Omdöme datum: 23 maj 2022Handicap: 20.6
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Prachtige golfbaan in de heuvels van de Algarve. Anders dan de grote namen in de Algarve maar zeker een Pareltje. Prachtige vergezichten, zeer uitdagende goed onderhouden Holes (extra ballen meenemen) goede baan catering en zeer vriendelijk personeel. De baan 3 keer met veel plezier gespeeld.

Svar från Espiche Golf — 25 maj 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
hein7
Silver
Spelade den: 30 april 2022 Omdöme datum: 14 juli 2022Handicap: 13.2
Espiche Golf Lagos
Met Pin High 3x op Espiche golf gespeeld. Erg leuke baan met veel hoog en laag. Dus goed inschatten of je een club meer of minder kunt pakken. Je bal wil ook nog wel eens van de fairway afrollen, dus goed opletten waar hij naar toe verdwijnt. Zo hadden we op een hole naar beneden dat we na een prachtige bal, we beneden kwamen en de bal nergens meer te vinden was. Eerste k…

Svar från Espiche Golf — 15 juli 2022

Thank you very much for sharing your positive experience at Espiche Golf with us. The unique concept behind Espiche Golf makes it one of the most challenging and exciting courses to play in the Algarve, and we are very pleased that you enjoyed your round. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
beele45
Guld
Spelade den: 21 april 2022 Omdöme datum: 27 april 2022Handicap: 24.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
Espiche Golf Lagos
Bij Lagos rij je het binnenland in en in de middle of now are is de club. Je verwacht daardoor een rustige club maar dat is het zeker niet. De baan is goed volgeboekt en we werden samen met twee anderen in een flight gezet. We werden vriendelijk geholpen en kregen een goedkopere paasdeal ipv de goldhäfted. Bij de eerste tee uitleg van de baan samen met de Jocelyn rules en…

Svar från Espiche Golf — 28 april 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.8
coby
Guld
Premium
Spelade den: 18 april 2022 Omdöme datum: 27 april 2022Handicap: 24.3
Espiche Golf Lagos
Een beetje dubbel gevoel over deze baan. Ligging is best mooi in het binnenland. Clubhuis, gastvrijheid en onderhoud van de baan allemaal goed. Maar... baan vonden we niet echt eerlijk. Veel ballen die midden op de fairway landen eindigen ergens onderin tussen de dichte struiken, die direct naast fairway staan. Veel (volgens ons) goed gespeelde ballen niet meer gevonden, …

Svar från Espiche Golf — 28 april 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.2
jonrallen52
Stål
Spelade den: 16 april 2022 Omdöme datum: 27 april 2022Handicap: 10.3
Espiche Golf Lagos
Espiche Golf Club was a pleasure to play. The rolling course offered plenty of challenging holes. I will admit that I played well that day and that is influencing my review. Overall, I strongly recommend playing Espiche. The young assistant pro was very friendly and accommodating. One tip. You better hit the ball straight or you will find plenty of trouble.

Svar från Espiche Golf — 28 april 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
ErikS
Silver
Spelade den: 4 april 2022 Omdöme datum: 20 april 2022Handicap: 12
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Fijne golfdag gehad. De buddy was geen luxe maar de doorkijkjes waren prachtig. Prima greens. Veel “blinde” holes. Verrassend. We komen terug.

Svar från Espiche Golf — 26 april 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.4
hassenstein
Brons
Premium
Spelade den: 13 februari 2022 Omdöme datum: 16 februari 2022Handicap: 19.1
Espiche Golf Lagos
Alles genial tolles Staff Natur man braucht die Hirnzellen für ein gutes course management. Die Infrastruktur stimmt in jeder Beziehung.

Svar från Espiche Golf — 17 februari 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
Positivo33
Silver
Spelade den: 8 februari 2022 Omdöme datum: 13 februari 2022Handicap: 24.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Wat een heerlijke baan om te mogen spelen. De omgeving is fantastisch. Veel hoogteverschillen. Voor ons was de buggy een uitkomst, maar er waren ook veel flights, die met een trolley speelden. De greens waren niet supersnel, maar boden genoeg uitdaging om goed te kunnen putten. We hebben enorm genoten van deze dag en we komen zeker een keer terug.

Svar från Espiche Golf — 14 februari 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
MoJo
Brons
Spelade den: 6 januari 2022 Omdöme datum: 27 januari 2022Handicap: 17.5
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Toller Golfplatz in einmaliger Landschaft mit super Value for Money! Wir haben in Espiche zu dritt eine entspannte Runde am 06.01.2022 im Rahmen eines Winter Deals gespielt (2 Personen mit Cart für 112€). Der Golfplatz liegt wunderschön in einer bergigen Landschaft mit einem imposanten Clubhaus im Zentrum des Platzes. Die Bahnen sind hügelig und interessant gestaltet. D…

Svar från Espiche Golf — 31 januari 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
6.7
edgar.jorissen
Silver
Premium
Spelade den: 30 december 2021 Omdöme datum: 2 januari 2022Handicap: 21
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Espiche Golf Lagos
Overall Well…. you can see from my rating that we LOVED playing this course. We loved it a lot! When you get tired from the same type of golf courses in Algarve…. well then you should play Espiche. It has everything we love, beautiful surroundings (no houses build around fairways), great service, best view of clubhouse we have seen this week and challenging holes. I think…

Svar från Espiche Golf — 3 januari 2022

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
Ajdubbeldam1955
Guld
Spelade den: 1 december 2021 Omdöme datum: 1 december 2021Handicap: 21.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
De baan met groep bezocht. Omgeving was prachtig baan prachtig aangelegd. Veel ballen raak je kwijt door aflopende fairways. De organisatie was slecht wat betreft starttijden elke keer kwamen er weer spelers tussen door en was de starttijd weer uitgesteld. Afwerking van het clubhuis was prachtig maar de bediening slecht vooral s morgens als we allemaal koffie bestellen.

Svar från Espiche Golf — 2 december 2021

Thank you for taking the time to share your comments with us, and we are very sorry that your golfing experience at Espiche did not meet your expectations. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.8
leniegraus9
Brons
Spelade den: 18 november 2021 Omdöme datum: 18 november 2021Handicap: 25.4
Espiche Golf Lagos
Alle fairways zijn scheef. Ook al speel je een mooie bal, toch kan deze in de rommel rollen.

Svar från Espiche Golf — 19 november 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.5
john1
Guld
Spelade den: 16 november 2021 Omdöme datum: 1 december 2021Handicap: 23.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
16
Espiche Golf Lagos
Deze golfbaan is niet al te moeilijk. Glooiend dus een buggy is welkom. Fairway's rond om struiken die vaak open staan, dus een balletje is soms wel te vinden. Snelle greens die erg mooi zijn. Bunkers met goed zand, dus lekker doorhalen.

Svar från Espiche Golf — 2 december 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.9
pieterbijnen
Stål
Spelade den: 15 november 2021 Omdöme datum: 3 december 2021Handicap: 0.3
Espiche Golf Lagos
Leuke en vooral uitdagende golfbaan om te spelen. Het onderhoud was goed en ook een prima clubhuis! Het ontwerp van de baan is leuk en afwisselend. Wel is een caddieboekje op sommige holes handig om te gebruiken. Nu ik de baan ken zal ik de volgende keer een paar holes zeker anders spelen.

Svar från Espiche Golf — 6 december 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.1
jvmosel1962
Guld
Spelade den: 14 november 2021 Omdöme datum: 16 november 2021Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Baan ligt in een mooie natuurlijke omgeving. Baan heeft behoorlijke hoogteverschillen. Je moet dus goed ter been zijn om lopend de 18 holes te volbrengen. Greens waren goed onderhouden en snel. Door de snelheid en breaks vond ik het putten erg lastig. Aan fairways was te zien dat de baan snakt naar een goede regenbui. Fairways waren behoorijk droog. De hoogte verschillen,…

Svar från Espiche Golf — 17 november 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.8
song2
Guld
Spelade den: 28 oktober 2021 Omdöme datum: 28 oktober 2021Handicap: 10.4
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Zeer goed onderhouden baan in het binnenland van de Algarve. We speelden een vierbal met een member en en andere GF-speler zoals wij. Prima combi, vooral omdat de member uiteraard veel local knowlegde had van de baan. Dus fijn gespeelde paar parren, een birdie en een eagle op de korte par 5. Snelle greens. En ook nog flink geonduleerd. “Just stay on the fairway” is het b…

Svar från Espiche Golf — 29 oktober 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
Tschuegge64
Brons
Spelade den: 17 oktober 2021 Omdöme datum: 17 oktober 2021Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Eine beeindruckende Anreise über die alten Strassen hoch bis zum schön angelegten Clubhaus. Die Strassen wie überall auf Kopsteinplaster…aber das gehört zum Bild. Wir treffen um 9.00 Uhr ein für unsere Abschlagszeit um 10.00 Uhr genügend Zeit, doch es hat sehr viele Leute bereits auf dem Platz und für die nächsten Abschläge. Die Zeit reicht nicht mehr für DR und Chippen… …

Svar från Espiche Golf — 18 oktober 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.3
Peter.W
Guld
Spelade den: 8 oktober 2021 Omdöme datum: 14 oktober 2021Handicap: 13.2
Espiche Golf Lagos
Mooi in natuur ingepaste golfbaan, uitdagend afwisselend en complete golfbaan. We werden vlot geholpen en in vierbal met lokale Portugees en Engelsman ingedeeld. Sportief en gastvrije ontvangst en heerlijk golfdag met gezellige nazit.

Svar från Espiche Golf — 15 oktober 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.9
marvin.hoogerwerf
Brons
Spelade den: 5 oktober 2021 Omdöme datum: 8 oktober 2021Handicap: 18.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Espiche Golf Lagos
Fantastische baan om te spelen. Mooie fairways, maar de greens waren echt super. Geen pitch mark te vinden.

Svar från Espiche Golf — 8 oktober 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
JanFRAEYMAN
Brons
Spelade den: 1 oktober 2021 Omdöme datum: 7 oktober 2021Handicap: 22.3
clubs_1
Espiche Golf Lagos
zeer mooi golfterrein gelegen in een natuurreservaat zeer vriendelijk personeel en golfmeester op de afslagtee fantastisch uitzicht op het terras.

Svar från Espiche Golf — 7 oktober 2021

Thank you very much for sharing your experience at Espiche Golf with us. We look forward to welcoming you back at Espiche Golf in the very near future.
Översätt till Svenska
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com