Monte Rei Golf & Country Club: Omdömen

Stål
Spelade den: 27 september 2017
Omdöme datum: 29 november 2017
Handicap: 17.1
Monte Rei North Course

Schitterende baan. Blij dat ik er een keer heb mogen spelen.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 1 december 2017

Heel erg bedankt voor de beoordeling. We zijn blij dat je het hebt gespeeld en zouden je graag weer verwelkomen. Geniet van een geweldig feestseizoen en blijf golfen! Dank je Golfteam en management

Stål
Spelade den: 18 september 2017
Omdöme datum: 21 september 2017
Handicap: 9.0
Monte Rei North Course

A really fabulous couple of days golf. Well worth the trip to this remoter destination near Faro.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 21 september 2017

Dear David, Thanks for playing Monte Rei. We hope to see you back again some day. Kind regards The Golf Team

Stål
Spelade den: 15 september 2017
Omdöme datum: 14 oktober 2017
Handicap: 23.0
Monte Rei North Course

De golf was super, terrein fantastisch. Clubhuis zeer goed. Het ligt in the middle of nowhere en de dinner was middelmatig met zeer goede wijn.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 14 oktober 2017

Beste Leemansraymond, Bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. Wat is er met uw maaltijd gebeurd? Waar heeft u precies gegeten? We hopen dat je binnenkort weer naar ons zult bezoeken. vriendelijke groeten Monte Rei

Stål
Spelade den: 13 september 2017
Omdöme datum: 29 december 2019
Handicap: 15.0
Monte Rei North Course

This is a fabulous golf resort where you will find that the attention to detail is outstanding. It is the finest golf course I’ve ever played and can not recommend it highly enough.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 31 december 2019

Dear johnarmst23, Thank you for taking the time to do this outstanding rating. We hope to see you back again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 13 september 2017
Omdöme datum: 18 september 2017
Handicap: 15.0
Monte Rei North Course

Monte Rei gespeeld met een groep van 20 relaties: ontvangen als koningen, genoten van de schitterende layout van de golfbaan en de gezelligheid van het clubhuis. Meer dan verdiende nummer 1 in Portugal (en daarbuiten!), en qua gastvriendelijkheid een voorbeeld voor veel andere, lager gequoteerde golfbanen. Great job, Monte Rei!

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 19 september 2017

Thank you very much dannyderaedt, we hope you will visit Monte Rei again soon. The Golf Team

Stål
Spelade den: 2 september 2017
Omdöme datum: 20 december 2019
Handicap: 8.0
Monte Rei North Course

My favourite ever course. The experience upon arrival was fantastic and the service superb. It was expensive but as a treat it was well worth it.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 21 december 2019

Dear ohurrey, Dear iandaws, Thank you for a great review. We hope to see you back at Monte Rei soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 31 augusti 2017
Omdöme datum: 2 september 2017
Handicap: 27.3
Monte Rei North Course

C'est un lieu magique

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 9 september 2017

Thank you for taking the time to write a review for Monte Rei. we hope to see you back real soon. The Golf Team

Guld
Spelade den: 28 augusti 2017
Omdöme datum: 20 september 2017
Handicap: 24.2
Monte Rei North Course

Très beau parcours avec une magnifique végétation. Les fairways super bien entretenus sont larges. Les greens sont beaux. Il y a beaucoup d'eau : 11 trous sont concernés sur 18. L'accueil est très sympathique. Le practice est parfait et on peut s'y entrainer autant de fois que l'on veut. Le proshop est beau. Le tarif est élevé mais cela vaut le coup de le faire une …

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 20 september 2017

Dear Jossic, Thank you very much for your fabulous review of Monte Rei. We are delighted that you enjoyed your experience and hope to welcome you back in the near future. Many thanks The Monte Rei Golf Team

Brons
Spelade den: 8 augusti 2017
Omdöme datum: 25 maj 2018
Handicap: 4.4
Monte Rei North Course

What a perfect challenging Golf experience. Everything is perfect, Titleist balls on the range, perfect accommodation. Silence and a layout which is second to none. Even it is very expensive, it is worth every Euro! The bar is ok, but nothing special. Expensive drinks and average food.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 21 juni 2018

Dear Heiko, We are pleased you liked the golf experience. We now have a new executive chef so we hope you come to see us again. The Golf Team

Brons
Spelade den: 8 augusti 2017
Omdöme datum: 9 augusti 2017
Handicap: 13.7
Monte Rei North Course

Parcours d'une qualité exeptionnel fairway, bunker, green parfait taillé au "ciseau" epouse parfaitement le paysage, impression d'etre seul au monde, chaque trou est une signature

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 9 september 2017

Thank you for taking the time to write a review on Monte Rei. we hope to see you back real soon. The Golf Team

Brons
Spelade den: 7 augusti 2017
Omdöme datum: 24 augusti 2017
Handicap: 22.3
Monte Rei North Course

Wat een schitterende golfbaan om te spelen! Ontvangst was prima met de nodige gifts die je bij ontvangst kreeg. Ik was toevallig op vakantie dicht bij deze baan waardoor ik alle spullen moest huren. De Ping golfset die ik mee kreeg was erg basic en een set voor de echte beginner (speel zelf met Mizuno MP25 ijzers). Vanaf Hole 1 kunnen genieten van een goed onderhouden…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 24 augusti 2017

Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. We hopen u binnenkort weer eens terug te zien op Monte Rei. Het Golf Team

Ambassadör
Spelade den: 3 augusti 2017
Omdöme datum: 19 januari 2018
Handicap: 4.2
Monte Rei North Course

Attention, il est possible que je sois biaisé lors de ce commentaire... En effet, c'est ici où j'ai cassé le par pour la 1ère (et à date la seule) fois. Mais même avec un 90 je pense que j'aurais quand même trouvé le parcours superbe. J'ai joué le parcours en plein mois d'aout, sous une grosse chaleur et il n'y avait... personne! Si bien que les balles que j'avais tape …

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 20 januari 2018

Merci pour votre aimable critique de Monte Rei. Nous sommes ravis que vous ayez apprécié votre expérience et espérons vous revoir en 2018. The Golf Team

Stål
Spelade den: 27 juni 2017
Omdöme datum: 27 augusti 2017
Handicap: 23.0
Monte Rei North Course

Restaurant is rumoerig... goede bediening.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 30 augusti 2017

Sorry to hear your comments as this is below our usual level of service standards that we set ourselves. June 27th was not a busy day for golf, so we would expect the restaurant to be its usual quiet spot to enjoy a drink after play. I would appreciate more details of your tee time and expand on the comments to help us investigate this matter and get to the bottom of it. Kind regards Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 19 juni 2017
Omdöme datum: 22 juni 2017
Handicap: 10.5
Monte Rei North Course

De baan is geweldig. De service is precies zoals in andere reviews beschreven. Echter, met in mijn geval een vervelende "twist". De golftas wordt uit de auto gehaald en op de buggy geplaatst. Daarna brengt iemand je netjes naar de drivingrange en de eerste tee. Ik heb voordat ik ging starten mijn portemonnee met daarin een briefje van EUR 50,- een briefje van EUR 10,- en…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 3 juli 2017

Dear Adri van Leeuwen, Firstly I am very glad that you enjoyed your round on Monte Rei and that the service was of the best order for you. Service is something that we pride ourselves in. Our staff at Monte Rei only touch the golf bag on arrival, when loading it on and off of the buggies and when cleaning the clubs prior to going in your vehicle however at no point would they enter the golf bags. Any incidents of this though we do take seriously and I have spoken to the two staff that received you off the 18th hole. As I expected, neither of them entered your bag nor did they see any pockets open with things falling out. All we can do, is treat the matter seriously (which we are) and ensure that all golfers are reminded to take care of their personal belongings when at Monte Rei and use the locker room facilities provided to keep anything of extreme value there. We do not wish you to have a negative image of Monte Rei and do hope that we see you again in the near future. Many thanks Stuart

Brons
Spelade den: 19 juni 2017
Omdöme datum: 1 juli 2017
Handicap: 24.1
Monte Rei North Course

L'accueil les installations tout est extra et que dire du parcours parfaitement intégré au paysage du grand art de M. Niklaus, à faire sans hésiter malgré le prix vous ne le regretté pas

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 9 september 2017

We are glad to hear you enjoyed your Monte Rei Experience. Thanks for taking the time to write a review and we hope to see you back soon. One putt wishes The Golf Team

Expert
Spelade den: 30 maj 2017
Omdöme datum: 3 juni 2017
Handicap: 16.8
Monte Rei North Course

Monte Rei heeft een enorme reputatie voor wat betreft kwaliteit en gastvrijheid en maakt dat ook helemaal waar. De ontvangst is uitermate vriendelijk en standaard wordt gevraagd of het de eerste keer is dat je op Monte Rei bent. Zo ja, dan krijg je een welkomstverhaal met informatie over de gang van zaken op de Monte Rei en wordt je gevraagd om je naamgegevens op een lijs…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 3 juni 2017

Wow. Thank you for taking the time to write this lengthy review for us and other interested readers. We are very happy to get feedback from our customers to help us improve our services. We sincerely hope to see you back with us again soon. The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 3 maj 2017
Omdöme datum: 6 maj 2017
Handicap: 14.0
Monte Rei North Course

Quite an experience on my first visit. Played most golf courses in Algarve but this is the best in all respects of staff course condition facilities and service. Everything is made for an enjoyable and lasting experience will definately be back.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 8 maj 2017

Good morning Mr Marshall, Many thanks for your kind review. We look forward to greeting you back to monte Rei in the future. One putt wishes The Monte Rei Team

Silver
Spelade den: 29 april 2017
Omdöme datum: 20 december 2019
Handicap: 4.0
Monte Rei North Course

Golf on one off the best courses ever! The view the silence! 😍 Greens, fairway, TEE-box, bunkers all in best quality The price is hi but for this coures 👌🎉.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 21 december 2019

Dear sdevries, A super review. Please tell all your golfing friends about us! We would love to see you back again in the future. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 28 april 2017
Omdöme datum: 13 november 2017
Handicap: 25.1
Monte Rei North Course

Un des plus beaux golfs au niveau golfique surtout de l'Algarve. A recommander absolument.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 13 november 2017

Merci pour votre avis. Nous espérons que tu reviendras bientôt L'équipe de golf

Brons
Spelade den: 28 april 2017
Omdöme datum: 13 november 2017
Handicap: 12.0
Monte Rei North Course

Terrain fantastique dans un environnement superbe. Quel plaisir! Un parcours au dessin bien pensé. Entretien superbe. Un paradis pour les golfeurs! Pourvu que ça dure. Depuis 2008 l'immobilier est en crise ce qui explique la tranquillité du lieu.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 13 november 2017

Merci pour votre avis. Nous adorons cet avis et j'espère que vous serez de retour en 2018. Merci L'équipe de golf

Guld
Spelade den: 16 april 2017
Omdöme datum: 2 maj 2017
Handicap: 6.4
Monte Rei North Course

Alle boxen zijn afgevinkt op deze golfclub. Goed ontvangst, hele fijne oefenfaciliteiten. Een buggy is verplicht en dat is met name fijn vanwege de lange afstanden tussen sommige holes. Er zit gps in wat ook prettig is. Het onderhoud van de baan is het beste wat ik in de Algarve heb gezien tot nu toe. De holes zijn ook gewoon goed, er zit nergens een dipje tussen qua mind…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

We thank you for your kind words. Please come and visit us again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Silver
Spelade den: 11 april 2017
Omdöme datum: 15 april 2017
Handicap: 13.6
Monte Rei North Course

Residant sur le golf, nous avons joué une fois ce parcours. 5 greens fees, avec (3 juniors cependant), cela représente un petit budget. Cela étant dit, ce fut une très belle expérience: le practice est superbe, l'accueil est prévenant (peut être trop!) et le parcours magnifique. Même joué pour la première fois, il est difficile mais franc. Les fairways sont manucurés et l…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

We thank you for your kind words. Please come and visit us again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 16 mars 2017
Omdöme datum: 16 mars 2017
Handicap: 16.0
Monte Rei North Course

Fantastic golf course, 3rd time here, can't fault it even in the rain! Top hospitality, staff couldn't be any better.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

We thank you for your kind words. Please come and visit us again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 28 februari 2017
Omdöme datum: 1 mars 2017
Handicap: 26.0
Monte Rei North Course

De sfeer in het clubhuis is die van een steriele doos die nog ingevuld moet worden met een beetje gezelligheid. Daar zou een interieurarchitect wel wat kunnen verbeteren.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

Thank you for your comments. We are always open to feedback to improve our customer offerings. I hope you will see a change next time you visit. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 28 februari 2017
Omdöme datum: 28 februari 2017
Handicap: 30.3
Monte Rei North Course

Het was top??!

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

We thank you for your kind words. Please come and visit us again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 27 februari 2017
Omdöme datum: 1 mars 2017
Handicap: 6.6
Monte Rei North Course

Super golfbaan. Buggies zijn verplicht want de baan is niet te lopen. Mooie vergezichten en mooie natuur. Greens lastig en snel.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

We thank you for your kind words. Please come and visit us again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Stål
Spelade den: 15 december 2016
Omdöme datum: 30 december 2019
Monte Rei North Course

Great place 5 stars.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 31 december 2019

Dear issak. correia, A super review. Please tell all your golfing friends about us! We would love to see you back again in the future. One putt wishes The Monte Rei Team

Brons
Spelade den: 1 december 2016
Omdöme datum: 21 december 2016
Handicap: 26.5
Monte Rei North Course

toll gepflegter Platz, stressfreies Spielen. Startzeiten mit Abstand. schwierige Passagen. vor 7 Monaten bereits schon einmal gespielt

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

We thank you for your kind words. Please come and visit us again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Brons
Spelade den: 8 november 2016
Omdöme datum: 8 november 2016
Handicap: 16.1
Monte Rei North Course

Super ontvangst, begeleiding naar driving range en eerste tee. Alles perfect.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
Guld
Spelade den: 2 november 2016
Omdöme datum: 8 november 2016
Handicap: 12.7
Monte Rei North Course

Het is een hele mooie ervaring en kom hier zeker nog een keer terug. Je wordt heel goed ontvangen, je auto wordt weg gezet, je tas wordt op de buggy geplaatst en onder tussen krijg je een rondleiding door het clubhuis. Tijdens het afslaan op de driving range worden je clubs schoongemaakt. De baan is heel mooi, je ziet geen andere holes dan de hole waar je speelt. Wat ik w…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?

Svar från Monte Rei Golf & Country Club — 2 maj 2017

We thank you for your kind words. Please come and visit us again soon. One putt wishes The Monte Rei Team

Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com