Örebro City Golf & CC - Mosjö: Omdömen

Stål
Spelade den: 10 september 2021
Omdöme datum: 14 september 2021
18-hålsbanan

Trevlig anläggning men restaurangen skulle kunnat vara lite mysigare? Kändes lite "budget" kanske. Annars var det fina hus runtomkring.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 9 september 2021
Omdöme datum: 9 september 2021
18-hålsbanan

Håtda bunkrar

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 3 september 2021
Omdöme datum: 4 september 2021
18-hålsbanan

Några tees ojämna annars bra tees. Några vattenhinder otydligt markerade, fler högre röda pinnar skulle hjälpa.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 1 september 2021
Omdöme datum: 2 september 2021
18-hålsbanan

Banan är lite långtråkig, saknar omväxlande hål. Banan var dock i bra skick och greenerna snabbare än de såg ut att vara.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 19 augusti 2021
Omdöme datum: 19 augusti 2021
18-hålsbanan

Lätt att hitta bollar utanför fairway-:)

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 12 augusti 2021
Omdöme datum: 12 augusti 2021
18-hålsbanan

Fint skick på själva banan men anläggningen allmänt kändes lite sliten och trött.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021
Omdöme datum: 11 augusti 2021
18-hålsbanan

Jag blev besviken på att de inte har banguide när deras info tavlor är väldigt dåliga. När det gäller golfbanan så var greenerna kanon fina.

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 11 augusti 2021
Omdöme datum: 11 augusti 2021
Handicap: 25.0
18-hålsbanan

Spelade på Gustavsvik och trodde att Golfhäftet gällde där. Därför checkade jag in. Dåligt att inte häftet gällde då det är samma klubb! Blev en besvikelse att jag fick betala full greenfee!

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021
Omdöme datum: 11 augusti 2021
Handicap: 26.0
18-hålsbanan

Saknas särskilda tee för utspel från blått. Långa hål.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021
Omdöme datum: 3 augusti 2021
18-hålsbanan

1 timme sena enligt tidtabellen pga långsamma bollar framför

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021
Omdöme datum: 4 augusti 2021
18-hålsbanan

Enda negativa var att det var oerhört långsamt spel, fick vänta på bollarna framför hela tiden vilket ledde till att speltiden förlängdes med 1h,

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 30 juli 2021
Omdöme datum: 30 juli 2021
18-hålsbanan

För lite variation av banarna

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 26 juli 2021
Omdöme datum: 26 juli 2021
18-hålsbanan

Mycket trevligt bemötande i receptionen, då jag glömt mitt nya Golfhäftet-kortet hemma så fixade tjejen där det åt mig så att jag kunde ankomstregga mig. Även trevliga samtal med medlemmar som vi råkade på under vår vistelse där. Mycket välskött bana förövrigt. Det som var lite tråkigt, var att restaurangen stängde 15.30, å vi hade spelat klart vid 15.20. Så vårt sällskap…

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 23 juli 2021
Omdöme datum: 24 juli 2021
18-hålsbanan

Väldigt trevliga och hjälpsamma i receptionen. Vi hade svårt att se skyltarna med vägvisning till hål 14.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 22 juli 2021
Omdöme datum: 22 juli 2021
18-hålsbanan

Bedrövligt att de inte hade banguider. Teeskyltningen utan ett enda mått. Mycket dåligt uppmärkta vattenhinder som går över fairway. Inte rolig att spela som gäst p.g.a detta.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 22 juli 2021
Omdöme datum: 22 juli 2021
Handicap: 26.0
18-hålsbanan

Ranchen är otroligt oinspirerande och ser nästan lite sunkig ut. Övriga övningsområden håller däremot bra klass!

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 22 juli 2021
Omdöme datum: 22 juli 2021
18-hålsbanan

Otroligt dåligt speltempo, var inte i nårheten av att hålla tempot med långsamt spel framför, här behövs spelvärdar som håller tempot uppe. Såg ut som en bondgård med höbalar runt hela banan och även löst gräs i ruffen.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 21 juli 2021
Omdöme datum: 22 juli 2021
Handicap: 24.6
18-hålsbanan

Inga banguider fanns och ej digitalt på Caddee - det hade behövts på denna bana! Första gången vi spelade den och gjorde av med många bollar. Svårt att veta vart nästa tee låg också.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 21 juli 2021
Omdöme datum: 21 juli 2021
Handicap: 18.2
18-hålsbanan

Det fanns ingen banguede,det var inget bra för oss som inte kan banan. Vissa Tee var svårare att hitta. Bra var avstånd infon på banan med 175,150,125, och 100 meter märken.

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 20 juli 2021
Omdöme datum: 20 juli 2021
18-hålsbanan

Trevlig bana i väldigt bra skick.

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 20 juli 2021
Omdöme datum: 20 juli 2021
18-hålsbanan

Saknade måttangivelse på banguiden vid herrtee och banguide med måttangivelse vid damtee.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 13 juli 2021
Omdöme datum: 13 juli 2021
18-hålsbanan

Jättefin bana i bra kondition.Kan tycka att 6000 meter från gul tee är i längsta laget.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 6 juli 2021
Omdöme datum: 6 juli 2021
18-hålsbanan

Lite bättre husvagnsuppställning Annars jättebra ????????

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 2 juli 2021
Omdöme datum: 2 juli 2021
18-hålsbanan

Det var lite svårt att hitta rätt vid bana 14 och de andra där.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 1 juli 2021
Omdöme datum: 1 juli 2021
18-hålsbanan

Jättetrevlig och välskött bana, fina & jämna greener med bra rull! Restaurangen och kiosk/reception var däremot raka motsatsen

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 18 juni 2021
Omdöme datum: 18 juni 2021
18-hålsbanan

Sååå bra. Sååå fint. Tack för en bra golfdag

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 15 juni 2021
Omdöme datum: 17 juni 2021
18-hålsbanan

Fina greener, toppklass. återkommer gärna.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 1 juni 2021
Omdöme datum: 2 juni 2021
18-hålsbanan

Svårt att hitta boll utanför fairvay. Ingen info om matchspel tävling framför = mycket väntan

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 30 april 2021
Omdöme datum: 1 maj 2021
18-hålsbanan

Väldigt snabba o fina greener så tidigt på säsongen

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 20 april 2021
Omdöme datum: 20 april 2021
Handicap: 20.0
18-hålsbanan

Mycket bra service få vi hade åkt till fel bana. Allt bara flöt på och vi fick gå in i en trevlig boll där båda var medlem i klubben. Nice

Var det till hjälp?
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com