Östad Golf: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (302)7.5
visitors_1
7.3
dag58
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap: 18.1
18-hålsbanan
Bra service och bemötande. En ganska annorlunda bana som spelaren behöver lära sig men spännande. Små greener med god kvalitet.
visitors_1
6.9
christer61
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Bra finish med små medel, härlig atmosfär, greenerna var ok men inte super och många matt teeer men ändå ok
visitors_1
8.8
jörn1
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap: 35.7
18-hålsbanan
Very kindly
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
peter9303
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt svårspelad bana, mycket vatten och väldigt små ondolerade greener. Man bör nog spela banan några gånger för att kunna skramla ihop några poäng. I övrigt väldig trevlig klubb med engagerade ägare och väldigt välkomnande. Rekommenderas starkt!
visitors_1
8.8
ulla89
Stål
Spelade den: 2 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap: 30.3
18-hålsbanan
Gästvänliga god mat fin bana
visitors_1
8.7
emil6
Stål
Spelade den: 2 augusti 2021 Omdöme datum: 10 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rolig bana!
visitors_1
Spelade den: 2 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap: 23.8
18-hålsbanan
Det mesta var jättebra personligen har jag lite svårt för matta på tee men förutom det en jättefin bana och väldigt trevlig ägare/personal och god mat hit åker jag gärna igen
visitors_1
5.7
pia
Stål
Spelade den: 30 juli 2021 Omdöme datum: 31 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bättre Tee, höga träd, ruff och konstgjorda kullar innan greener
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap: 15.3
18-hålsbanan
Bra greener, lite underliga hål här och där, bunkrarna riktigt dåliga, korsande hål som inte är direkt markerade vid utslag, gör det hela lite underligt, fantastiskt vänlig personal och rejält hemlagad mycketgod mat, tack för en trevlig vistelse
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Riktiga tees med gräs
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways och greener över förväntan bra. På tee gick det inte att pegga upp bollen på ett önskvärt sätt.
visitors_1
7.4
inger938
Brons
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap: 30
18-hålsbanan
En charmig klubb med stor gästfrihet men banor som inte var helt hundra. Svårt att hitta mellan hålen, fanns ingen banguide. Alla tees var mattor och greenerna var tröga. Var även svårt att på vissa hål urskilja fairway.
visitors_1
8.8
morgan4
Brons
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap: 14
18-hålsbanan
Fantastiskt att få spela den banan igen, äta god snitzel och få en god öl. En favorit.
visitors_1
8.4
eva71
Stål
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Omväxlande och rolig.
visitors_1
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig utmanande bana. Tre ytorna kan förbättras. Trevlig atmosfär. Mycket trevligt bemötande.
visitors_1
8.8
john arvid2
Brons
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap: 19.1
18-hålsbanan
Mycket gästvänligt och omhändertagande bemötta
visitors_1
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap: 36
18-hålsbanan
Wienerschnitseln är fantastiskt god.
visitors_1
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alla utslag från matta. Några dolda hål som gjorde att man missbedömnde vart man skulle.
visitors_1
8.3
kjell947
Brons
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap: 31
18-hålsbanan
Betyget på golfbanan drogs ner pga tees
visitors_1
6.4
ulf63
Brons
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap: 21
18-hålsbanan
Finns förbättringspotential, miljön runt banan är fin, bättre finish på banan och den kan konkurrera med Omberg.
visitors_1
7.1
dan mikael
Stål
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 21 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Riktiga grästees och bättre rull på greenerna så blir detta en toppbana.
visitors_1
6.6
claesjörgen
Brons
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ta bort mattorna på tee, det går inte att pegga. Det känns som man vill göra så lite som möjligt på banan för att spara pengarna på hög.
visitors_1
7.7
eva-lisa
Stål
Spelade den: 15 juli 2021 Omdöme datum: 15 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tycker att sanden i de få bunkrar som var på banan var under all kritik .
visitors_1
Spelade den: 15 juli 2021 Omdöme datum: 15 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trots många grader på termometern (runt 30) så funkade det att spela. Banan var bra om man inte hamnade i bunkrarna, om dom ens är värda det namnet. Kändes som lite utkrattad sand som stelnat sedan förra säsongen, men man skall ju inte vara i bunkrarna! Annars helt ok. Mycket trevligt mottagande av ägarna av banan. Att tee är av konstgräs störde inte mig och min spelpartn…
visitors_1
6.5
mårten07
Stål
Spelade den: 15 juli 2021 Omdöme datum: 15 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande. Dock var banan full av klöver och jättetröga greener….
visitors_1
7.7
bengt erik17
Stål
Spelade den: 13 juli 2021 Omdöme datum: 13 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trees undermåliga
visitors_1
Spelade den: 9 juli 2021 Omdöme datum: 9 juli 2021Handicap: 21
18-hålsbanan
Gärna golfhäftey + på detta ställe!
visitors_1
Spelade den: 8 juli 2021 Omdöme datum: 8 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener Delvis ojämna tees Köket????????????????????
visitors_1
6.4
karin84
Stål
Spelade den: 8 juli 2021 Omdöme datum: 8 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknar en banguide. Alldeles för mycket ”dolda” hål. Lätt att slå bort bollar i ruff och vattenhinder som man inte har koll på eller är risiga så du inte kan hitta bollen. Korsande hål är Inte bra. Bra greener. ”Plast tee” inget vidare.
visitors_1
6.0
mats057
Stål
Spelade den: 8 juli 2021 Omdöme datum: 8 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkiga tees. Alldeles för mycket dolda och korsande hål. Vattenhinder Sidovatten som det inte gick att hitta bollen i. Bra greener. För Långt mellan hålen.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com