Östad Golf: Omdömen

Dela
visitors_1
6.0
mats057
Stål
Spelade den: 8 juli 2021 Omdöme datum: 8 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkiga tees. Alldeles för mycket dolda och korsande hål. Vattenhinder Sidovatten som det inte gick att hitta bollen i. Bra greener. För Långt mellan hålen.
visitors_1
4.0
bente822
Stål
Spelade den: 7 juli 2021 Omdöme datum: 9 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Der skal oplyses at tee-stederne er på grønne måtter, hvilket ikke var særlig godt. En bane som på ingen måder lever op til den samme stander, som der er på andre svenske baner
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
håkan541
Stål
Spelade den: 7 juli 2021 Omdöme datum: 7 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
En underbar personal, ett fantastiskt klubbhus och restaurang
visitors_1
7.9
emelie4
Stål
Spelade den: 6 juli 2021 Omdöme datum: 6 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal och rolig bana
visitors_1
8.6
sören62
Stål
Spelade den: 5 juli 2021 Omdöme datum: 6 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande samt en fint skött familjedriven klubb med god stämning.
visitors_1
8.4
jan1702
Stål
Spelade den: 2 juli 2021 Omdöme datum: 3 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt och välkomnande. Alla är positiva o h hjälpsamma. Inget sitter fast. Återkommer mer än gärna.!. Gustaf W
visitors_1
8.4
dagnyviveka
Stål
Spelade den: 30 juni 2021 Omdöme datum: 30 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ett fantastiskt trevligt bemötande. Det skulle alla golfklubbar ta efter.
visitors_1
8.2
göran66
Stål
Spelade den: 29 juni 2021 Omdöme datum: 29 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Knixig och utmanande bana i rätt bra kondition. Stor gästfrihet och varmt välkomnande
visitors_1
Spelade den: 25 juni 2021 Omdöme datum: 28 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Hade varit bäst om det fanns fräste.
visitors_1
8.3
margeuritear
Brons
Spelade den: 24 juni 2021 Omdöme datum: 30 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättetrevligt
visitors_1
7.4
anita629
Silver
Spelade den: 21 juni 2021 Omdöme datum: 23 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Så trevligt bemötande, mysig bana lite tråkigt med mattorna på tee. Kommer säkert att återkomma
visitors_1
6.4
kjell252
Stål
Spelade den: 16 juni 2021 Omdöme datum: 18 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i stort var helt Ok men mattorna på Tee var en katastrof, näst intill omöjligt att pegga på ett normalt sätt vilket förstörde upplevelsen totalt!????????
visitors_1
7.5
per444
Stål
Spelade den: 15 juni 2021 Omdöme datum: 16 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig klubb med en utmanande bana. Tråkigt med mattor på tee.
visitors_1
8.3
roland651
Stål
Spelade den: 14 juni 2021 Omdöme datum: 14 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men tee behöver lite förbättring för att kunna pegga på ett bra sätt
visitors_1
8.3
bodavidisak
Stål
Spelade den: 10 juni 2021 Omdöme datum: 12 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för långt gräs i semiruffen, var man inte på fairway var det hopplöst.
visitors_1
7.8
carlmichael
Stål
Spelade den: 9 juni 2021 Omdöme datum: 9 juni 2021Handicap: 17
18-hålsbanan
Synd att det var mattor på tee, svårt att få ner peg på flera. Fairways och greener var mycket bra.
visitors_1
5.5
marcus59
Stål
Spelade den: 8 juni 2021 Omdöme datum: 8 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Personalen var fantastisk. Det är banan som är subpar
visitors_1
Spelade den: 8 juni 2021 Omdöme datum: 9 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ovårdade bunkrar, genomgående utslagsmattor( dåliga), för hög semifinal ger mycket bolletand, MEN BRA STÄLLPLATS
visitors_1
8.2
kerstin368
Brons
Spelade den: 4 juni 2021 Omdöme datum: 7 juni 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
Man känner sig alltid välkommen till Östad!
visitors_1
8.3
maria229
Stål
Spelade den: 4 juni 2021 Omdöme datum: 7 juni 2021Handicap: 14.4
18-hålsbanan
Fantastiska människor som har denna anläggning. Vi har varit där för 11:e året i följd. Första gången tack vare Golfhäftet, men därefter åker vi ett gäng varje år och stannar fredag till söndag. Vi kan varmt rekommendera Östad GK och den underbara familjen Hilleby. Magnus, Gunilla, Philip & Jonas.
visitors_1
8.4
roger73
Stål
Spelade den: 4 juni 2021 Omdöme datum: 6 juni 2021Handicap: 24
18-hålsbanan
Tee
visitors_1
7.8
maud5
Brons
Spelade den: 4 juni 2021 Omdöme datum: 7 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
En lite större putting green skulle vara fint.
visitors_1
7.4
andreas3
Silver
Spelade den: 2 juni 2021 Omdöme datum: 3 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
För långsamma greener i övrigt en bra, kul o speciell bana! Bra service!
visitors_1
7.3
roger0
Brons
Spelade den: 1 juni 2021 Omdöme datum: 1 juni 2021Handicap: 23
18-hålsbanan
Gärna lite snabbare greener och inte så hög semiruff.
visitors_1
8.7
kenneth575
Stål
Spelade den: 1 juni 2021 Omdöme datum: 1 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
För vår del, kom vi med husbil. Blir bemött personligen, visad plats, visad var allt fanns som behövdes. Perfekt. God mat. Mycket fina golfytor.
visitors_1
Spelade den: 28 maj 2021 Omdöme datum: 30 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Riktigt tråkigt att varje utslag var från matta. Hade vi sätt detta så hade vi aldrig spelat där. Kan även tycka att vi borde fått en del rabatt med tanke på att banan var i sådant dåligt skick.
visitors_1
7.9
robert3
Brons
Spelade den: 21 maj 2021 Omdöme datum: 24 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mkt trevlig bana med stora utmaningar med många vattenhinder. Det som var sämre var att man använder golfmatta på Tees samt greenerna var tröga men det var bra kvalité på greenerna.
visitors_1
8.2
bengt göran
Brons
Spelade den: 21 maj 2021 Omdöme datum: 21 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt????????????
visitors_1
8.5
lars03
Stål
Spelade den: 18 maj 2021 Omdöme datum: 18 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ruffen bör klippas ner mer. Verkligen svårt att se bollarna.
visitors_1
8.0
birgitta84
Stål
Spelade den: 18 maj 2021 Omdöme datum: 19 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klipp mer i ruffen!⁹
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com