Östad Golf: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (302)7.5
visitors_1
Spelade den: 14 maj 2021 Omdöme datum: 15 maj 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
DåligaTees
visitors_1
8.2
tinacecilia
Stål
Spelade den: 14 maj 2021 Omdöme datum: 14 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
En t par av greenerna va lite hoppiga, tidigt på säsongen kanske. Hade önskat bättre banguide vid utslag pga dolda hinder
visitors_1
7.9
tonyleif
Stål
Spelade den: 14 maj 2021 Omdöme datum: 15 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee mattorna är gamla & stenhårda
visitors_1
Spelade den: 3 maj 2021 Omdöme datum: 6 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
En bra pay and playbana med bra uppställningsplats för husbilar. Banan tål inget regn och det 10 dogleghål...
visitors_1
8.8
carl evald
Brons
Spelade den: 16 april 2021 Omdöme datum: 16 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Precis som vanligt: Ett fantastiskt bemötande.
visitors_1
7.3
harriet0
Stål
Spelade den: 29 mars 2021 Omdöme datum: 29 mars 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vänligt och trevligt bemötande. Mycket god räkmacka och vitt vin????????.⛳️????????‍♀️????????‍♂️
visitors_1
Spelade den: 26 mars 2021 Omdöme datum: 26 mars 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra skick för årstiden, fairways lysande, greener bra. Några av utslags mattorna svårpeggade. Mycket bra lunch på närbelägna ”Centralkrogen” (som klubben rekommenderade)
visitors_1
8.2
göran258
Stål
Spelade den: 26 mars 2021 Omdöme datum: 27 mars 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bemötande och personal ????
visitors_1
Spelade den: 26 mars 2021 Omdöme datum: 27 mars 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är tidigt på säsongen så greenerna var väl inte i topp skick, men deras gästfrihet uppväger allt all personal är så tillmötesgående
visitors_1
8.3
göran6
Stål
Spelade den: 26 mars 2021 Omdöme datum: 27 mars 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mottagandet och den härliga atmosfären är fantastiskt. Absolut landets bästa.
visitors_1
Spelade den: 26 mars 2021 Omdöme datum: 26 mars 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt trevlig golfdag! Trevlig bana och väldigt fint bemötande och fin atmosfär!
visitors_1
8.8
siv inger6
Stål
Spelade den: 26 mars 2021 Omdöme datum: 26 mars 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt att hitta till nästa hål om man nu måste ”klaga” på nått!
visitors_1
5.4
kaj p
Stål
Spelade den: 18 mars 2021 Omdöme datum: 18 mars 2021Handicap: 14.3
18-hålsbanan
Hål som korsar o mattor till tee :(.
visitors_1
5.0
kaj p
Stål
Spelade den: 25 november 2020 Omdöme datum: 25 november 2020Handicap: 14.3
18-hålsbanan
Hål som korsar, alla tees är mattor.
visitors_1
6.8
håkan22
Brons
Spelade den: 19 november 2020 Omdöme datum: 19 november 2020Handicap:
18-hålsbanan
En hel del ”konstiga” hål! Sk kalle anka hål! Övriga tuff, men bra! Spelade i storm, då blir väll de flesta banor svåra!
visitors_1
Spelade den: 4 november 2020 Omdöme datum: 4 november 2020Handicap: 12
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana. Tee med mattor gör att det är svårt att pegga.
visitors_1
7.6
leif266
Brons
Spelade den: 2 november 2020 Omdöme datum: 3 november 2020Handicap:
18-hålsbanan
17,5 grader varmt, och helt torr bana i november - imponerande!
visitors_1
Spelade den: 23 oktober 2020 Omdöme datum: 25 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Ett litet minus för att alla tee var mattor, annars jättefin bana och otroligt trevligt bemötande. Vi kommer tillbaka i vår!
visitors_1
7.0
eva084
Stål
Spelade den: 16 oktober 2020 Omdöme datum: 18 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att pegga på tee
visitors_1
Spelade den: 28 september 2020 Omdöme datum: 2 oktober 2020Handicap: 30.5
18-hålsbanan
Personalen mycket trevlig och personlig och serviceinriktad.
visitors_1
Spelade den: 25 september 2020 Omdöme datum: 1 oktober 2020Handicap: 36
18-hålsbanan
Trevligt boende vid banan
visitors_1
Spelade den: 24 september 2020 Omdöme datum: 1 oktober 2020Handicap: 31
18-hålsbanan
Trevligt boende i stuga!
visitors_1
8.3
kjell947
Brons
Spelade den: 23 september 2020 Omdöme datum: 24 september 2020Handicap: 31
18-hålsbanan
Boendet blev lite dyrt eftersom vi bara var två i en stuga.
visitors_1
7.9
gunnar9
Brons
Spelade den: 21 september 2020 Omdöme datum: 21 september 2020Handicap: 23
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana dock med en hel del dålda hål. Fin miljö. Mycket bra bemötande. Fin ställplats för husbil.
visitors_1
8.8
ola8
Brons
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 20 september 2020Handicap: 17
18-hålsbanan
Våran favoritklubb, bra ställplats, banan i toppskick och den härliga familjära stämningen. Återkommer varje år. Ola/Nini
visitors_1
8.6
kjell005
Stål
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 18 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning med en mycket serviceinriktad personal!
visitors_1
8.2
göran28
Brons
Spelade den: 17 september 2020 Omdöme datum: 18 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men väldigt klurig. Svåra kraftigt ondulerade greener. Matttee gör det svårt att pigga på rätt höjd. Svårt som förstagångbesökare att hitta nästa hål på flera ställen. Avstånd på teeskyltar vid par 3-hål stämmer inte alltid.
visitors_1
8.8
larsgöran49
Stål
Spelade den: 17 september 2020 Omdöme datum: 19 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bättre rangebollar
visitors_1
8.8
larsgöran49
Stål
Spelade den: 17 september 2020 Omdöme datum: 19 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bättre rangebollar
visitors_1
Spelade den: 16 september 2020 Omdöme datum: 16 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk personal som tar sig tid för sina gäster! Förklarar banan. Man känner sig välkommen.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com