Östad Golf: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (302)7.5
visitors_1
8.3
anders760
Stål
Spelade den: 16 september 2020 Omdöme datum: 16 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk personal
visitors_1
8.3
kjell svante
Brons
Spelade den: 15 september 2020 Omdöme datum: 15 september 2020Handicap: 19
18-hålsbanan
Kanonbana, trevlig personal bra bana, tyvärr drar tees ner betyget men förövrigt en kanonupplevelse! Spelade idag med ett gäng infödingar som verkligen gjorde rundan kanonkul!!!
visitors_1
Spelade den: 10 september 2020 Omdöme datum: 13 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt fint bemötande av familjen som driver klubben.
visitors_1
Spelade den: 9 september 2020 Omdöme datum: 10 september 2020Handicap: 25
18-hålsbanan
Alla tees på matta
visitors_1
7.8
birgitta0
Brons
Spelade den: 7 september 2020 Omdöme datum: 8 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Det är alltid lika roligt att komma till Östad golf. Man känner sig välkommen.
visitors_1
8.8
halldora
Brons
Spelade den: 7 september 2020 Omdöme datum: 7 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig klubb och mycket trevlig personal.
visitors_1
8.8
nils-kenneth
Stål
Spelade den: 7 september 2020 Omdöme datum: 8 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bemötande. Underbar mat. Omväxlande bana.
visitors_1
7.6
lennart087
Stål
Spelade den: 7 september 2020 Omdöme datum: 7 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Det finns inget att klaga på .
visitors_1
Spelade den: 1 september 2020 Omdöme datum: 1 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dålig disciplin. En väldigt långsam boll samlade på sig tre väntande bollar samtidigt som de hade tomma hål framför sig.
visitors_1
8.4
stefan946
Stål
Spelade den: 1 september 2020 Omdöme datum: 1 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt god mat och bemötande.
visitors_1
8.8
curt4
Stål
Spelade den: 31 augusti 2020 Omdöme datum: 31 augusti 2020Handicap: 21.4
18-hålsbanan
En underbart trevlig familjeägd bana som andas engagemang och äkta omsorg om gästerna. Numer så unikt och uppskattat.
visitors_1
Spelade den: 28 augusti 2020 Omdöme datum: 28 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mysig bana, med roliga golfhål. Enda negativa var avsaknad av grästee. Mottagande o gästfrihet får betyg 10 av 5 möjliga! Lite svårt att hitta hit men väl värt besöket
visitors_1
7.8
karinanita
Stål
Spelade den: 27 augusti 2020 Omdöme datum: 28 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Knixig bana med mkt vatten. Tråkigt med mattor på tee. Kiosken var lite eftersatt
visitors_1
7.9
karinanita
Stål
Spelade den: 27 augusti 2020 Omdöme datum: 28 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Knixig bana med mkt vatten. Tråkigt med mattor på tee. Kiosken var lite eftersatt
visitors_1
8.1
roy16
Brons
Spelade den: 25 augusti 2020 Omdöme datum: 26 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Husbilsparkeringen är kanon. Bra platser på gräs, med möjlighet till latrin och gråvatten tömning Det är en bana som man gärna besöker igen.
visitors_1
8.7
annsofie
Stål
Spelade den: 25 augusti 2020 Omdöme datum: 25 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycke fin ställplats för husbilar
visitors_1
7.9
ann07
Stål
Spelade den: 21 augusti 2020 Omdöme datum: 21 augusti 2020Handicap: 17.9
18-hålsbanan
En mycket vacker välskött bana med mycket vatten.
visitors_1
8.7
bengt göran
Brons
Spelade den: 18 augusti 2020 Omdöme datum: 18 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Jag kan varmt rekommendera denna härliga bana. Vi kommer åter.
visitors_1
Spelade den: 18 augusti 2020 Omdöme datum: 20 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Överraskande fin bana. Fantastiskt att driva en golfbana på detta sätt. Och vilket härligt mottagande!!
visitors_1
8.0
leiflennart
Stål
Spelade den: 17 augusti 2020 Omdöme datum: 18 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Banan var i fint skick. Tees med matta var inte allt för bra.
visitors_1
8.8
gert18
Stål
Spelade den: 17 augusti 2020 Omdöme datum: 18 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Så kundvänligt ställe Tack
visitors_1
Spelade den: 17 augusti 2020 Omdöme datum: 18 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Utslagsplatserna. Konstgrästees och på vissa var det nästan omöjligt att kunna trycka ned peggen.
visitors_1
Spelade den: 17 augusti 2020 Omdöme datum: 17 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fina husbilsplatser
visitors_1
Spelade den: 12 augusti 2020 Omdöme datum: 13 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycket familjär o trevlig stämning.
visitors_1
7.4
sturehelge
Stål
Spelade den: 12 augusti 2020 Omdöme datum: 13 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Synd att det saknas banguider eftersom banan är lite trixig. Hade blivit varnad för mattor på tee men de har löst det bra med konstgräset
visitors_1
7.5
per agne
Stål
Spelade den: 10 augusti 2020 Omdöme datum: 12 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig liten bana
visitors_1
5.7
thomas02
Brons
Spelade den: 7 augusti 2020 Omdöme datum: 7 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vatten o ondulerade greener kan inte väga upp banan
visitors_1
7.1
leif91
Brons
Spelade den: 5 augusti 2020 Omdöme datum: 5 augusti 2020Handicap: 11.8
18-hålsbanan
Tyvärr lite sisådär med utslagsplatser men em lurig bana som behöver spelas fler gånger för förstå hur den ska spelas
visitors_1
8.4
carina36
Stål
Spelade den: 5 augusti 2020 Omdöme datum: 8 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
En toppen bra Golfklubb med trevlig personal och bra ställplats. Det enda som skulle kunna förbättras är matsedeln i Restaurangen, lite fler maträtter att välja på.
visitors_1
8.4
carina36
Stål
Spelade den: 5 augusti 2020 Omdöme datum: 8 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
En toppen bra Golfklubb med trevlig personal och bra ställplats. Det enda som skulle kunna förbättras är matsedeln i Restaurangen, lite fler maträtter att välja på.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com