Nicklastorp Golfklubb: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (318)7.6
visitors_1
7.6
susanne165
Stål
Spelade den: 18 september 2021 Omdöme datum: 18 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Damtee hål 10. Bedrövligt att det är utslagsmatta. Drog ner helhetsintrycket rejält.
visitors_1
7.0
helensusanne
Brons
Spelade den: 12 september 2021 Omdöme datum: 13 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Finurlig bana men svårspelad första gången. Första tee var kombinerad med tee 17 där man var tvungen att hålla öga på andra spelare. Fantastisk fin service i klubbhuset. Greenerna var tyvärr fulla med olagade nedslagsmärken.
visitors_1
8.6
gerri
Stål
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 4 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Een prachtige goed onderhouden baan. Met veel hoogte verschillen , smalle holes en veel water.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
edwin31
Stål
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 4 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Very Nice course the first 14 holes are dbeautifull
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
karinagneta8
Stål
Spelade den: 3 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det bättre utmärkning av hur en del hål går, tex hål 13, svårt att avgöra vilken green som hörde till hålet. Trevlig ställplats och mycket trevlig personal., både på kansliet och banan.
visitors_1
7.8
bertil267
Stål
Spelade den: 26 augusti 2021 Omdöme datum: 26 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är mycket kuperad. Det skulle vara bra om man förbättrade de branta gångvägarna. Ibland var jag rädd att trilla med golfvagnen
visitors_1
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt och hitta i början Fick hjälp av Supertrevliga medlemmar ????
visitors_1
7.7
john1230
Stål
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det skulle har varit bra med bättre markeringar mot greenerna, ibland blev vi lite förvirrade vilken green tillhör till vilken fairway. Annars riktig kul bana att spela på!
visitors_1
Spelade den: 17 augusti 2021 Omdöme datum: 17 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt att tolka bansträckningen på bl.a hål 1 och hål 17. Även hål 13 svårt att se riktningen. Många dolda hål.....tyvärr.....
visitors_1
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 18 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Snabba och bra greener fairways var i sämre skick.
visitors_1
7.3
gunilla262
Stål
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörig start där 1:a och 17:e tee ligger väldigt nära varandra
visitors_1
6.9
gertrudelise
Stål
Spelade den: 14 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul och annorlunda bana. Svår med lutande fairways och blinda hål.
visitors_1
5.0
christiane1
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
The most Bad Fahrwasser I habe eher seen.
Översätt till Svenska
visitors_1
6.6
agnetab
Stål
Spelade den: 7 augusti 2021 Omdöme datum: 7 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för många dålda hål.
visitors_1
6.6
göran309
Brons
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 3 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tees från gult, men bra från rött. Ganska tråkig layout. Blev ingen favorit.
visitors_1
8.6
camilla90
Stål
Spelade den: 1 augusti 2021 Omdöme datum: 1 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana med omväxlande natur och miljö. Trevlig och tillmötesgående personal i butik och restaurang. Maten och restaurangen höll inte samma höga standard.
visitors_1
8.7
michael9670
Stål
Spelade den: 30 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig och serviceminded personal i receptionen. Fina och välvårdade tees, fairways och greens. Stora höjdskillnader på banan vilket gjorde den utmanade.
visitors_1
7.4
mari7
Stål
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 29 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt svår bana.
visitors_1
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite kuperad bana men i stort bra.
visitors_1
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 29 juli 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
En rolig bana att spela, inte så jobbig att gå som man trodde.
visitors_1
7.8
roffe5
Stål
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
det var 0 grader varmt och inga parasoller på restaurangens uteplats ,dåligt bra skön atmosfär och personal ,toppenduschar mm
visitors_1
8.3
gunilla33
Brons
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmanande. Flera knixiga svåra hål med väldigt snabba greener. Bra för den som vill ha en utmaning????
visitors_1
7.1
rolf255
Stål
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Uppmärkning mellan banorna var väldigt bra. Första tee var tillsammans med 17 det tog tid då framför varande slog sin boll över hål 18 bana in på hål två bana kanske det var bra att det skulle vara out på 18 (och hål 2 )om man slog ut på första hål
visitors_1
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap: 14.7
18-hålsbanan
Mysig och familjär bana/klubb , maten är jättegod, greenerna snabba och jämna !! Vyerna är häftiga med berg och dal och fina dammar !
visitors_1
7.0
olle66
Stål
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
Inte bra med tee 1 och 17 intill varandra innebär mycket väntande!
visitors_1
8.7
mia58
Stål
Spelade den: 19 juli 2021 Omdöme datum: 21 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk lunch på restaurangen. Fin bana!
visitors_1
8.3
rickard689
Stål
Spelade den: 19 juli 2021 Omdöme datum: 20 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Inte bra att spelare kan gå ut på 8 an. Blev kö då de framför som kom in på hål 8 var långsamma.
visitors_1
7.8
kim798
Stål
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskötta bana och bra greener
visitors_1
8.8
jan-axel7
Stål
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra tees , greenerna super”
visitors_1
7.7
tinacecilia
Stål
Spelade den: 15 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre skyltat på banan gick vilse samt att vi helt missade vart, när, det var dags för fika. Vanligtvis efter 9an.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com