Storsjöbygdens GK: Omdömen

visitors_1
8.2
håkan17
Stål
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap:
18 hålsbanan
Jättefina greener Hög ljudnivå i restaurangen
visitors_1
7.2
roland599
Stål
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap: 12
18 hålsbanan
Bunkrarna bör förbättras!
visitors_1
8.8
pirkko-liisa
Stål
Spelade den: 7 september 2021 Omdöme datum: 11 september 2021Handicap:
18 hålsbanan
Av alla de golfklubbar i Sverige jag besökt o övernattat på med husvagn, får Storsjöbygdens gk absolut högsta betyg på ALLA punkter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❣️ Kan rekommenderas på det varmaste! ????
visitors_1
8.2
rolflennart
Stål
Spelade den: 6 september 2021 Omdöme datum: 12 september 2021Handicap:
18 hålsbanan
Allt ok
visitors_1
Spelade den: 29 augusti 2021 Omdöme datum: 31 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
En bana i mycket bra skick!
visitors_1
8.3
madeleine02
Stål
Spelade den: 28 augusti 2021 Omdöme datum: 28 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Alldeles för långsamt spel o mycket väntan, tog 4,5 för oss som var en 3 boll , inte kul ????
visitors_1
8.4
allan897
Stål
Spelade den: 13 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Fantastiskt trevlig personal som tog hand om gästerna på ett jättefint sätt. Kan verkligen rekommendera denna trevliga golfklubb
visitors_1
8.3
perolof7
Stål
Spelade den: 13 augusti 2021 Omdöme datum: 13 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevlig och engagerad personal
visitors_1
8.8
monica15
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 16 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Allt är ok.
visitors_1
8.8
ove9
Brons
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 12 augusti 2021Handicap: 23
18 hålsbanan
Atmosfären!!!
visitors_1
8.7
leifgöran
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevlig och vacker bana. Fina fairways och greener. Hade turen att spela med en trevlig man som har klubben som hemmabana där vi fick bra info om banan. Trevligt bemötande av Gunilla i receptionen.Ställplatsen för husbilen var också helt ok. Lena & Leif
visitors_1
8.8
curt4
Stål
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap: 21.4
18 hålsbanan
Allt blir bara bättre för varje år. En återkommande besök med positiva förtecken.
visitors_1
8.3
ingrid1
Brons
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap: 23.9
18 hålsbanan
Väldigt trivsam klubb och förvånansvärt god kondition på banan efter denna heta sommar.
visitors_1
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevligt bemötande och välvårdad golfbana
visitors_1
8.3
per anders89
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Rekommenderar varmt ett besök. Riktigt fin bana både designmässigt och vad gäller skicket. Jämna och ganska snabba greener. Fina träningsmöjligheter vad jag kunde se. Mycket trevlig och serviceinriktad personal i restaurangen.
visitors_1
8.4
annamartina
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Man känner sig välkommen
visitors_1
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap: 31.3
18 hålsbanan
Jättebra service i restaurangen.
visitors_1
7.7
anders949
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket välskött o varierande bana. Klart över förväntan och kommer gärna tillbaka. Spelade med två ”hemmaspelare” som gav bra tips. Det enda jag saknade var en banguide i pappersformat som ju är bra om man är gäst.
visitors_1
8.7
pia64
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Vid hål 17 saknades vägvisare till 18 vid green. Man var tvungen att gå upp på vägen för att se skylten.
visitors_1
Spelade den: 2 augusti 2021 Omdöme datum: 2 augusti 2021Handicap: 36
18 hålsbanan
Fantastisk fin bana, trevlig personal. Hit kommer vi igen.
visitors_1
Spelade den: 31 juli 2021 Omdöme datum: 31 juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
En riktig kanonbana med härlig fareways och greener. Absolut värt ett besök.
visitors_1
8.8
erik4
Brons
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap: 22
18 hålsbanan
Lite svårt att hitta runt på banan nån gång. Banguide hade varit fint. Vårt första besök där och supernöjda!,
visitors_1
7.8
pia-maria
Brons
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Jättefin ställplats. Rena, fina omklädningsrum. Bra service i receptionen. Trevlig atmosfär överhuvudtaget. Önskar lite bättre skyltning till nästa tee och även infotavla på ”röd tee”. Märkligt tröga greener… men fin bana överlag.
visitors_1
7.8
mailis2
Stål
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 31 juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Bra bana med fin atmosfär, synd bara att bevattningssystemet drog igång två gånger då vi skulle spela in. Vi blev genomblöta ????
visitors_1
8.3
erik ludwig
Stål
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 25 juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Jättetrevlig bana, fina fairways (ganska breda) och greener (inte så snabba) och trevligt bemötande! Vi återvänder gärna!
visitors_1
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 21 juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Helt fantastiskt fina greener måste vara bäst i Jämtland!
visitors_1
8.0
inger938
Brons
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap: 30
18 hålsbanan
En trevlig och inbjudande klubb. Vi gick tillsammans med två hemmaspelare och utan dem hade vi haft svårt att hitta mellan hålen. Saknades skyltar vart man skulle gå. Klubben hade heller inte någon banguide
visitors_1
7.9
stefan408
Stål
Spelade den: 14 juli 2021 Omdöme datum: 14 juli 2021Handicap: 18
18 hålsbanan
Banan inte helt enkel så ytterligare röjning/gräsklippning skulle spara in några bollar
visitors_1
7.3
anna686
Stål
Spelade den: 14 juli 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18 hålsbanan
Roligt bana, kom precis innan alla greener blev sanddressade så lite synd men så är läget ibland.
visitors_1
7.5
carina811
Stål
Spelade den: 13 juli 2021 Omdöme datum: 13 juli 2021Handicap:
18 hålsbanan
Mycket folk positivt men att restaurangen inte erbjuder mat på kvällen sallad, hamburgare mm eller på dagen skull uppskattas bland många under semesterperioden
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com