Storsjöbygdens GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18 hålsbanan (304)7.9
  • Pay and Play (0) -
visitors_1
Spelade den: 22 augusti 2020 Omdöme datum: 22 augusti 2020Handicap: 11
18 hålsbanan
Underbar bana att spela Fantastiska pizzor
visitors_1
8.2
carltomas4
Stål
Spelade den: 13 augusti 2020 Omdöme datum: 13 augusti 2020Handicap:
18 hålsbanan
Stannade två nätter med husbil. Pris 200 kr pet natt känns lite i överkant. Finns el och dricksvatten men ingen tömning av grå-och svartvatten. 150 kr känns som relevant. En trevlig klubb och bana dock!!
visitors_1
8.3
sonjaedith
Brons
Spelade den: 13 augusti 2020 Omdöme datum: 13 augusti 2020Handicap:
18 hålsbanan
Husbil kostar 200kr, borde kosta 150kr
visitors_1
Spelade den: 10 augusti 2020 Omdöme datum: 11 augusti 2020Handicap:
18 hålsbanan
Mycket nöjda med allt, rolig och omväxlande bana, bra speltempo och mycket vacker bana.
visitors_1
7.6
stenove0
Stål
Spelade den: 3 augusti 2020 Omdöme datum: 4 augusti 2020Handicap: 30
18 hålsbanan
Jättefin anläggning. Rolig layout på banan. Minus var dock att det inte var klippt. Högt gräs på tee, fairway och i semiruff. Hål 1, 2 & 3 har frysbränna men i övrigt var det jättefint skick skulle bara ha varit klippt gräs.
visitors_1
6.8
evakristina1
Stål
Spelade den: 1 augusti 2020 Omdöme datum: 1 augusti 2020Handicap:
18 hålsbanan
Mycket dåliga fairways.
visitors_1
8.3
tomas0
Brons
Spelade den: 31 juli 2020 Omdöme datum: 31 juli 2020Handicap:
18 hålsbanan
Fina vyer och välskött bana . Som första spel på banan var det Ibland lite svårt att veta fairway sträckning , försökte använda skisserna vid Tee. Överlag riktigt kul bana !
visitors_1
7.8
annica6
Stål
Spelade den: 31 juli 2020 Omdöme datum: 31 juli 2020Handicap:
18 hålsbanan
Fin utsikt från flera hål men något svårt att veta riktningen på hålen vid utslagen tex hål 2 och 9. Mycket trevlig kvinna i receptionen. Tack för besöket!
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2020 Omdöme datum: 4 augusti 2020Handicap:
18 hålsbanan
Inte bara golfhäftet
visitors_1
7.4
karluno
Stål
Spelade den: 28 juli 2020 Omdöme datum: 20 augusti 2020Handicap:
18 hålsbanan
Lite dåligt med gräs på sina ställen
visitors_1
7.0
solai
Stål
Spelade den: 25 juli 2020 Omdöme datum: 17 augusti 2020Handicap:
18 hålsbanan
Fairway var inte så bra Dåligt med papperskorgar
visitors_1
Spelade den: 23 juli 2020 Omdöme datum: 23 juli 2020Handicap: 31
18 hålsbanan
För dyrt med uppställning av husbil, bör skilja på priset för golfare och ickegolfare
visitors_1
8.3
larsgöran0
Stål
Spelade den: 22 juli 2020 Omdöme datum: 23 juli 2020Handicap:
18 hålsbanan
Vi blev positivt överraskade!
visitors_1
8.3
pierre304
Stål
Spelade den: 22 juli 2020 Omdöme datum: 22 juli 2020Handicap:
18 hålsbanan
Storsjöbygdens GK är en mycket trevlig bana. Med väldigt trevlig person som tar hand om en när man är där. Väl värd att besöka.
visitors_1
5.2
göte mikael
Brons
Spelade den: 20 juli 2020 Omdöme datum: 20 juli 2020Handicap: 23.1
18 hålsbanan
Dyrt spel på en sån dålig skit bana o 200 för husbilsparkering även om dom kostat på en hel del är ju bara lite el ändå .. oengagerad receptionist ingen info om banan o omklädning eller nån info om nåt
visitors_1
7.3
erik331
Stål
Spelade den: 20 juli 2020 Omdöme datum: 21 juli 2020Handicap: 10.2
18 hålsbanan
Greener var toppen, fairway inte lika bra. Restaurangen och personalen var superb!
visitors_1
6.5
marina karin
Brons
Spelade den: 20 juli 2020 Omdöme datum: 20 juli 2020Handicap:
18 hålsbanan
Dåliga fairways ☹️ Mottagning vid receptionen upplevdes som att vi kom och störde.
visitors_1
7.8
evaanneli1
Stål
Spelade den: 2 juli 2020 Omdöme datum: 1 september 2020Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevlig personal i reception + i restaurang! Svårt att bedöma banan då vi fick avbryta spelet efter 9 hål pga ösregn och kyla!
visitors_1
7.7
evaanneli1
Stål
Spelade den: 2 juli 2020 Omdöme datum: 1 september 2020Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevlig personal i reception + i restaurang! Svårt att bedöma banan då vi fick avbryta spelet efter 9 hål pga ösregn och kyla!
visitors_1
8.8
ann-bente
Stål
Spelade den: 28 juni 2020 Omdöme datum: 3 juli 2020Handicap:
18 hålsbanan
Trevlig personal och man kände sig mycket välkommen ????????
visitors_1
7.5
gunnar900
Stål
Spelade den: 28 juni 2020 Omdöme datum: 28 juni 2020Handicap:
18 hålsbanan
Mycket isbränna på vissa fairways. Greenerna ok.
visitors_1
8.4
anita59
Brons
Spelade den: 26 juni 2020 Omdöme datum: 4 juli 2020Handicap:
18 hålsbanan
Härlig atmosfär.
visitors_1
Spelade den: 22 juni 2020 Omdöme datum: 22 juni 2020Handicap:
18 hålsbanan
Fantastisk anläggning i underbar miljö ! Har spelat dem ändä sedan starten , då klubbhuset var en bygg bod , och det serverades tunnbrödrulle med renkött o pepparrots grädde !
visitors_1
7.8
rikard94
Stål
Spelade den: 22 juni 2020 Omdöme datum: 23 juni 2020Handicap:
18 hålsbanan
Rolig och ibland lite trixig bana. Banan har tagit lite stryck efter vintern, men den kommer bli kanon bra.
visitors_1
7.4
olov mikael
Stål
Spelade den: 22 juni 2020 Omdöme datum: 23 juni 2020Handicap: 23.7
18 hålsbanan
Mycket trevlig bana, kanske inte supergrön ännu och en del kala delar, men det är inte så konstigt med tanke på hur långt norrut den ligger och hur sent det blev varmt denna sommar.
visitors_1
7.8
leif13
Stål
Spelade den: 15 juni 2020 Omdöme datum: 15 juni 2020Handicap:
18 hålsbanan
Normalt är fairways av mycket högre klass, men säsongsstarten har varit svår för de flesta banor i Norrland
visitors_1
8.4
källbjörn
Brons
Spelade den: 9 juni 2020 Omdöme datum: 9 juni 2020Handicap: 23.5
18 hålsbanan
Trevlig och tillmötesgående personal både i kansliet och restaurangen.
visitors_1
8.4
leif arne3
Brons
Spelade den: 4 juni 2020 Omdöme datum: 4 juni 2020Handicap: 17
18 hålsbanan
Vintergreener på 3 hål, snart är banan värderad till 5
visitors_1
9.0
karebr
Stål
Spelade den: 22 september 2019 Omdöme datum: 30 september 2019Handicap: 16.2
18 hålsbanan
Utrolig flotte greener.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
Åsacaroline
Stål
Spelade den: 15 september 2019 Omdöme datum: 15 september 2019Handicap:
18 hålsbanan
Mkt fin övningsgreen.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com