Storsjöbygdens GK: Omdömen

Dela
visitors_1
Spelade den: 14 september 2019 Omdöme datum: 16 september 2019Handicap:
18 hålsbanan
Supergod mat!!! Mycket trevlig bana!!! Våra vänner har länge rekommenderat. Allt stämmer med det dem sa.
visitors_1
8.6
marie961
Stål
Spelade den: 14 september 2019 Omdöme datum: 16 september 2019Handicap:
18 hålsbanan
Banan i toppskick!
visitors_1
7.7
jan841
Stål
Spelade den: 13 september 2019 Omdöme datum: 15 september 2019Handicap:
18 hålsbanan
Väl spartanskt omklädningsrum för herrarna ! Annars underbart bemötande och en trevlig gemytlig bana.
visitors_1
Spelade den: 3 september 2019 Omdöme datum: 4 september 2019Handicap:
18 hålsbanan
Jättefin bana! Vi kommer gärna tillbaka.
visitors_1
Spelade den: 3 september 2019 Omdöme datum: 4 september 2019Handicap:
18 hålsbanan
Vi fick ett fantastiskt trevligt och glatt mottagande av personal i receptionen, spelade en superfin bana trots ihärdigt regnande. Åt sen en härlig lunch i restaurangen, har bara gott att säga om Storsjöbydgens GK. /Karin Andersson HäGK
visitors_1
7.7
pertore
Stål
Spelade den: 28 augusti 2019 Omdöme datum: 4 september 2019Handicap:
18 hålsbanan
Usla bunkrar (massa ogräs, mer betong än sand), inte i närheten av kvaliteten på banan i övrigt som var mycket bra.
visitors_1
8.7
wivi-anne5
Stål
Spelade den: 27 augusti 2019 Omdöme datum: 28 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Finns inget att klaga på
visitors_1
Spelade den: 26 augusti 2019 Omdöme datum: 27 augusti 2019Handicap: 31.1
18 hålsbanan
Så rolig och omväxlande bana. Vill gärna spela här igen. Vackra vyer över vatten och skogsklädda berg förstärker intrycket från den fina banan.
visitors_1
Spelade den: 26 augusti 2019 Omdöme datum: 26 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Tröga greener
visitors_1
Spelade den: 26 augusti 2019 Omdöme datum: 26 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Trevlig och tillmötesgående personal och en utmärkt fin och välskött bana
visitors_1
Spelade den: 26 augusti 2019 Omdöme datum: 27 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Upplev banan !
visitors_1
Spelade den: 26 augusti 2019 Omdöme datum: 26 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Bra skött klubb
visitors_1
8.8
steinar13
Stål
Spelade den: 23 augusti 2019 Omdöme datum: 24 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Alt var helt fantastisk !!!!!!!!!!!
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 23 augusti 2019 Omdöme datum: 25 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Fantastiskt fin bana och God mat. Toppen
visitors_1
Spelade den: 23 augusti 2019 Omdöme datum: 24 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
En välkomnande klubb med personal som ger service. Restaurangen och området är toppen.
visitors_1
8.8
birgit5
Brons
Spelade den: 20 augusti 2019 Omdöme datum: 20 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Haft varit här förut och kommer gärna åter. Bra att Ställplatsern ligger en bit från vägen. Tack
visitors_1
Spelade den: 18 augusti 2019 Omdöme datum: 18 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
En fantastisk fin golfbana och en trevlig atmosfär runt hela anläggningen . Jätte trevligt bemötande direkt på morgonen i receptionen som fortsatte hela dagen . Ett kanonställe ????
visitors_1
8.8
larsmagnus4
Stål
Spelade den: 16 augusti 2019 Omdöme datum: 16 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Fantastiskt fin golfbana med ENORMT gästvänlig personal. Hit kommer vi fler gånger!
visitors_1
8.8
elisabeth281
Stål
Spelade den: 16 augusti 2019 Omdöme datum: 19 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Välskött bana, utmanande greener och riktigt fina bunkrar. Supertrevlig restaurang och mycket familjär stämning. Fyndig och intressant banbeskrivning på hemsidan. Fräscha och bra stugor att hyra. Ett besök här rekommenderas verkligen.
visitors_1
Spelade den: 9 augusti 2019 Omdöme datum: 10 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Besöket var vårat tredje för i år . En mycket trevlig bana
visitors_1
8.8
ove9
Brons
Spelade den: 7 augusti 2019 Omdöme datum: 7 augusti 2019Handicap: 23
18 hålsbanan
Dålig sand i bunkrar!
visitors_1
8.8
curt4
Stål
Spelade den: 5 augusti 2019 Omdöme datum: 6 augusti 2019Handicap: 21.4
18 hålsbanan
Finaste banan i Jämtland
visitors_1
8.8
hilde8
Brons
Spelade den: 3 augusti 2019 Omdöme datum: 3 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Tror dette er den hyggeligste klubben jeg har vært på. 3.gang jeg er her, og gleder meg til neste gang????
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
henrikÅke
Stål
Spelade den: 2 augusti 2019 Omdöme datum: 3 augusti 2019Handicap:
18 hålsbanan
Magiskt skick på banan!!! Var medlem på banan när jag var barn och banan har så vitt jag vet aldrig varit bättre. Bättre skick än de flesta banor jag spelar i Göteborg. Mycket väl värt ett besök.
visitors_1
8.8
bertil05
Stål
Spelade den: 31 juli 2019 Omdöme datum: 31 juli 2019Handicap: 23
18 hålsbanan
Mycket trevligt bemötande från kanslisten som såg till att vi fick en givande dag!!
visitors_1
8.7
leif inge
Brons
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap: 18.2
18 hålsbanan
Som alltid en toppenanläggning.
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 30 juli 2019Handicap: 19.4
18 hålsbanan
Kvalité allt igenom , gör ett besök på en Norrlandsbana som ger och tar väl hand om dig
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Röj undan gräs och sly på på platsen för husbilar. Kan se trevligare ut.
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Personal åkte ut och erbjöd vatten pga det varma och soliga vädret. Suveränt!
visitors_1
8.8
annika77
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 31 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Personlig bemötande och fantastisk personal
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com