Storsjöbygdens GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18 hålsbanan (304)7.9
  • Pay and Play (0) -
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Helt fantastiskt skick på banan aldrig spelat en bana i Jämtland som har varit bättre! Och helt fantastisk personal!
visitors_1
7.8
lenadesirée
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
En trevlig bana att spela på
visitors_1
8.8
peranders4
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 30 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
En fantastisk bana med super trevlig personal.
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Omtänksamt att köra ut dricksvatten på banan ????
visitors_1
8.8
birgitta69
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Fina banor. Bra tempo, ingen stress. Bra stämning, trivsamt.
visitors_1
8.0
tom89
Stål
Spelade den: 7 juli 2019 Omdöme datum: 21 juli 2019Handicap: 11.8
18 hålsbanan
Banen er i flott stand, gode greener, hyggelig vertskap og veldig trivelig i restauranten
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 7 juli 2019 Omdöme datum: 7 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Underbart ställe !!
visitors_1
8.7
Åsa30
Stål
Spelade den: 4 juli 2019 Omdöme datum: 5 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Parkering närmare klubbhuset, de flesta var reserverade. Fantastiskt trevligt bemötande och serviceinriktad personal på alla ställen kring banan
visitors_1
8.5
bo göran
Brons
Spelade den: 1 juli 2019 Omdöme datum: 4 juli 2019Handicap: 17.7
18 hålsbanan
Vi kommer nästa år
visitors_1
Spelade den: 1 juli 2019 Omdöme datum: 4 juli 2019Handicap:
18 hålsbanan
Toppenställe kocken var duktig
visitors_1
8.8
bengt1
Brons
Spelade den: 23 juni 2019 Omdöme datum: 25 juni 2019Handicap: 16
18 hålsbanan
Mycket välkomnande och trevlig personal. Uppställningen för husbil har en förbättring potential men ligger bra.
visitors_1
Spelade den: 21 juni 2019 Omdöme datum: 23 juni 2019Handicap:
18 hålsbanan
Fantastiskt bra och fin bana.
visitors_1
8.8
eva birgitta8
Silver
Spelade den: 18 juni 2019 Omdöme datum: 18 juni 2019Handicap:
18 hålsbanan
Vilken bana, kanonskick, både fairways o greener o ruff. Och skyltar även på röd tee. Hur har man kunnat få en sån kanonabana efter 1 månads öppethållande? Imponerande, enda lilla minus, skylta gärna på parkeringen var platser för husbil finns. Kommer rekommendera banan varmt, återkommer gärna.
visitors_1
8.6
luigi
Silver
Spelade den: 18 juni 2019 Omdöme datum: 22 juni 2019Handicap: 8
18 hålsbanan
En av Sveriges bästa golfbana
visitors_1
8.3
thomas25
Stål
Spelade den: 17 juni 2019 Omdöme datum: 17 juni 2019Handicap: 16.1
18 hålsbanan
Fantastisk mat Trevlig personal Allt bara bra Kommer gärna hit igen Ps synd vi bor i Göteborg Annars hade vi blivit medlemmar här ! Mvh Thomas med Fru Göteborg
visitors_1
8.8
ann-katrin00
Brons
Spelade den: 11 juni 2019 Omdöme datum: 13 juni 2019Handicap: 36
18 hålsbanan
Fin bana. Mycket gästvänlig personal, både banarbetare och all annan personal. Vi är mycket nöjda och återvänder gärna.
visitors_1
Spelade den: 6 juni 2019 Omdöme datum: 7 juni 2019Handicap:
18 hålsbanan
Fantastiskt trevlig personal, grymm restaurang och banan var i absolut toppskick!
visitors_1
Spelade den: 6 juni 2019 Omdöme datum: 7 juni 2019Handicap:
18 hålsbanan
Otroligt trevlig personal, god mat fantastisk service och en galet fin bana! Starkt jobbat!
visitors_1
Spelade den: 4 juni 2019 Omdöme datum: 4 juni 2019Handicap:
18 hålsbanan
Bunkrarna inte alls bra.
visitors_1
Spelade den: 2 juni 2019 Omdöme datum: 5 juni 2019Handicap:
18 hålsbanan
Fantastiskt !
visitors_1
Spelade den: 27 maj 2019 Omdöme datum: 27 maj 2019Handicap:
18 hålsbanan
Bra bana med tanke på årstiden.
visitors_1
8.8
hanseric
Stål
Spelade den: 22 september 2018 Omdöme datum: 23 september 2018Handicap: 32
18 hålsbanan
Snyggt och prydligt vid klubbhuset, trevliga lokaler och en mysig lounge. Banan har generösa ytor och tydligt skyltat mellan hålen. Jag hade önskat att man haft en banguide att erbjuda till gästspelare, då det var lite förvirrat som nykomling på ett par hål. Greener och fairways var i tillfredställande skick och nedslagsmärken var lagade av tidigare spelare. Folket (med…
visitors_1
8.8
larsmagnus4
Stål
Spelade den: 1 september 2018 Omdöme datum: 1 september 2018Handicap:
18 hålsbanan
Fantastisk personal i restaurangen gjorde besöket till en riktig succé. Banan var en smula märkt av sommarens torra väder, men greenerna var helt fantastiska.
visitors_1
8.8
elisabeth281
Stål
Spelade den: 1 september 2018 Omdöme datum: 1 september 2018Handicap:
18 hålsbanan
Mycket trevlig atmosfär på klubben. Välskött och väldigt vacker bana. Jättebra salladsbord på restaurangen.
visitors_1
8.7
anders olov
Stål
Spelade den: 28 augusti 2018 Omdöme datum: 29 augusti 2018Handicap: 15
18 hålsbanan
En härlig bana!
visitors_1
8.4
pererik27
Stål
Spelade den: 21 augusti 2018 Omdöme datum: 21 augusti 2018Handicap:
18 hålsbanan
Vi bruker golfhaftet bestandig på våre reiser.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.7
lars yngve
Brons
Spelade den: 16 augusti 2018 Omdöme datum: 17 augusti 2018Handicap:
18 hålsbanan
Bästa banan i år med eller utan gilfhäftet. All heder till banpersonalen för en mycket bra kvalitet på banan. Även trevligt bemötande i receptionen.
visitors_1
Spelade den: 16 augusti 2018 Omdöme datum: 17 augusti 2018Handicap:
18 hålsbanan
Otroligt fina greener, om än inte lätta. Vi hade lite besvär med sträckningen på hål 2 . En banguide är bra när man spelar en ny bana. Annars allt toppen och vi kommer gärna tillbaka.
visitors_1
8.4
britta
Brons
Spelade den: 12 augusti 2018 Omdöme datum: 12 augusti 2018Handicap:
18 hålsbanan
Fin bana i mycket bra skick. Trevlig atmosfär runt omkring.
visitors_1
8.6
helena37
Stål
Spelade den: 4 augusti 2018 Omdöme datum: 7 augusti 2018Handicap: 29
18 hålsbanan
Förbättringsområden möjligtvis handdukar i omklädningsrummen samt tvålar mm fixa spons för detta fräscha till annars var allt toppen!!
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com