A6 Golfklubb: Omdömen

Dela
visitors_1
7.3
bengt34
Stål
Spelade den: 24 september 2021 Omdöme datum: 29 september 2021Handicap:
Det hör till saken att det hade regnat väldigt mycket dagen innan, men jag fick spela med 2 killar som var medlemmar och mycket trevliga
visitors_1
7.1
niclas77
Stål
Spelade den: 7 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap:
Greenerna var riktigt långsamma
visitors_1
8.2
tove eva brita
Stål
Spelade den: 6 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap:
Tees var inte i så bra skick.
visitors_1
8.3
kerstin ulla märta
Stål
Spelade den: 6 september 2021 Omdöme datum: 7 september 2021Handicap:
Röd/Blå var det igår. Tyvärr dåliga tee speciellt på röda slingan. Fina greener de flesta, dock någon på blå som var "trasig" med tjockt gräs/jord liggande!
visitors_1
7.5
ingrid59
Stål
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap:
Svårt att hitta nästa hål då next tee skyltar saknas. Vi åkte blå/röda slingor. Röd sling svårast att hitta nästa hål på. Greenerna var svartrandiga. Oljeutsläpp?
visitors_1
7.1
gunilla2
Stål
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap:
Det är en vänlig klubb och god mat. Kiosken vid nian är det kodlås på så det var inget för greenfeegäster. Greener och tees är så där.
visitors_1
7.3
svenolof9
Stål
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap: 24.3
Trist att maximal greenfee används för spel på vardagar med golfhäftet
visitors_1
7.4
maritha9
Stål
Spelade den: 24 augusti 2021 Omdöme datum: 24 augusti 2021Handicap:
Dålig kvalitet på damtees
visitors_1
6.6
lars0958
Brons
Spelade den: 23 augusti 2021 Omdöme datum: 24 augusti 2021Handicap:
Finish tees, runt tees , runt bunkrar, runt greener, många blöta områden / hjulspår efter klippare (röd slinga) tröga långsamma greener
visitors_1
7.2
britt-mari27
Brons
Spelade den: 22 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap: 21.9
Dåliga tees från rött. Banan var också, och det är ju högst personligt, allt för kuperad.
visitors_1
8.8
annekatharina
Brons
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap:
Så trevlig stämning det verkade mellan medlemmarna. Hejade och visade oss hur vi skulle hitta. Tee vatten m.m. Super trevligt bemötande i receptionen. Vi kommer tillbaks.
visitors_1
7.9
lena48
Brons
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap:
Nästa teeskyltar, är de stulna?? Som greenfeespelare är dess skyltar ett hjälpmedel som skyndar på spelet( slipper att irra omkring) bra o tydliga 150m markeringar!!
visitors_1
8.0
tinachristina
Stål
Spelade den: 20 augusti 2021 Omdöme datum: 20 augusti 2021Handicap:
Tråkigt att det inte fanns någon banguide när man spelar första gången
visitors_1
6.9
göran28
Brons
Spelade den: 16 augusti 2021 Omdöme datum: 16 augusti 2021Handicap:
Vi spelade röd-gul slinga.mycket kuperat med många konstiga golfhål. Skuck på fairways bra, greener ganska jämna men långsamma. Tees oklippt och dåligt lagade. Restaurang har stort utbud. Pizzan god men fläskfilén vi åt första dagen utan smak. Ett stort + till killen i receptionen som var supertrevlig. Han räddar helhetsintrycket.
visitors_1
7.5
anitaanita
Brons
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap:
tee behöver förbättras slitna med högt gräs , restaurangpersonalen var stressiga o visade osämja inför gäster , bra ställplatser o bra dusch o toa.
visitors_1
7.2
clas-göranemanuel
Stål
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap: 22.1
Mycket slitna tees på korthålen, mycket kuperad bana.
visitors_1
7.5
bo819
Stål
Spelade den: 12 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap: 16.6
Tröga fairways (tjockt gräs), bra att man bjöd på golfvagn
visitors_1
8.1
linnèa5
Stål
Spelade den: 12 augusti 2021 Omdöme datum: 13 augusti 2021Handicap:
Bra med pilar mot röd/gul tee, lätt att hitta på banan. Bänkar vid teer. Sprinklerlock vid teer markerade för att undvika skador.
visitors_1
8.7
robert101
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 12 augusti 2021Handicap:
Maten i restaurangen var rätt mycket halvfabrikat. Annars var allting kanon.
visitors_1
7.9
fritiof
Stål
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap:
Trevlig bana som jag kommer att återkomma till!
visitors_1
7.8
mikael95
Stål
Spelade den: 6 augusti 2021 Omdöme datum: 13 augusti 2021Handicap:
Saknar tryckt banguide. Svårt läsa i telefon i solljus
visitors_1
7.7
ulfrichard
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
Att banguiderna är slut och att man som greenfeegäst hänvisas till klubbens hemsida istället är riktigt uselt!
visitors_1
7.7
bodil67
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
Dåligt att inte ha banguide att erbjuda. Kolla i mobilen sa man. Men tjena. Ganska dåliga tee. Men annars en trevlig bana. Dusch och omklädningsrum var fina och fräscha.
visitors_1
8.8
evelyn10
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 3 augusti 2021Handicap: 20
Det er så koselig og komme hit, beste banen????????????
Översätt till Svenska
visitors_1
5.6
catharina anita marg
Stål
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap:
Skicket på banan behöver åtgärdas omgående
visitors_1
8.0
sarah8
Stål
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
Banan var lite torr. Det var rörigt bland personalen på restaurangen. Det var även lite otydligt att hitta till hål 10. Så lite tydligare skyltning skulle inte skada.
visitors_1
7.6
peter712
Brons
Spelade den: 22 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
Skyltningen till blå slinga efter hål 9 på gul. Om det fanns någon lyckades inte vi upptäcka den.
visitors_1
4.7
dan oskar fredrik
Brons
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap: 9.3
Spelade Gul/Blå slinga, trevlig layout på bana. Kan absolut tänka mig spel igen den dagen banan är i speldugligt skick. Vid besök igår var det kanske 1-2 tees på gul slinga som var "okej" resten katastrof. Ojämna, sönderslagna, torra och inte nedklippta. Något bättre på Blå slinga. Fairways torra och stenhårda, överallt ! Totalt tror jag vi upplevde att det var en enda g…
visitors_1
6.0
daniel026
Stål
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
Usel kvalitet på tees både med gräs och ojämna. Fairways helt uttorkade och riktigt svag kvalitet, viss del är ok med tanke på torkan men det var alldeles för mycket, speciellt på gula sträckningen. Greener stora och bra och bättre gräs än fairway.
visitors_1
7.5
olof81
Stål
Spelade den: 19 juli 2021 Omdöme datum: 20 juli 2021Handicap:
Dåliga fairways(uttorkad och stenhård) dåliga greener, annars kul bana.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com