Götaströms Golfklubb: Omdömen

Dela
visitors_1
Spelade den: 11 september 2021 Omdöme datum: 12 september 2021Handicap: 17
18-hålsbanan
Över lag en bra anläggning, dock var det lite för mycket grodblad på greenerna som drar ner betyget
visitors_1
7.7
fredrik65
Silver
Spelade den: 11 september 2021 Omdöme datum: 11 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning o bana med ok ställplatser med ett centralt elskåp. Övningsområdet är centralt o nära beläget och har de olika övningsfält som kan behövas
visitors_1
Spelade den: 10 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap: 12.4
18-hålsbanan
Toppen med laddplats till min elhybridbil
visitors_1
Spelade den: 10 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrar för mycket sand.
visitors_1
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 5 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin ställplats Långsamt spel i vissa bollar
visitors_1
7.8
peder69
Stål
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 4 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Super trevlig helg
visitors_1
7.8
bo allan
Stål
Spelade den: 1 september 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är aldrig bra på greenen som man övar på.
visitors_1
7.3
jan gunnar
Brons
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att avläsa flaggan med kikare.
visitors_1
7.8
lasse79
Stål
Spelade den: 30 augusti 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap: 9.9
18-hålsbanan
Mycket bra greener. Bana mycket fin i sin helhet.
visitors_1
Spelade den: 24 augusti 2021 Omdöme datum: 24 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Besöker alltid götaström med eller utan Golfhäftet fin bana alltid
visitors_1
Spelade den: 22 augusti 2021 Omdöme datum: 23 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är inte spektakulär o inte speciellt utmanande men den är i väldigt bra skick.
visitors_1
6.0
erik764
Brons
Spelade den: 19 augusti 2021 Omdöme datum: 19 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ospännande layout, alla hål störs av E4-trafiken.
visitors_1
Spelade den: 18 augusti 2021 Omdöme datum: 18 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana efter allt regn
visitors_1
7.9
marianne172
Brons
Spelade den: 18 augusti 2021 Omdöme datum: 18 augusti 2021Handicap: 23
18-hålsbanan
Mycket bra och nära träningsområden. Fin toalett åtkomlig från många hål. Generellt skulle man kunna ha lite lägre klipphöjder, särskilt med tanke på den goda vattentillgång man har. Blir lite roligare med mera rull.
visitors_1
8.7
christer758
Stål
Spelade den: 18 augusti 2021 Omdöme datum: 18 augusti 2021Handicap: 17.7
18-hålsbanan
Trevlig bana som är rolig att spela.
visitors_1
7.3
lars0958
Brons
Spelade den: 13 augusti 2021 Omdöme datum: 16 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite sämre kvalite´på flera tees (uppslaget) samt torra områden kring greenbunkrar, i övrigt bra greener med förvisso en del olagade nedslagsmärken!
visitors_1
8.3
ulf erik82
Brons
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra skick
visitors_1
4.9
håkan92
Stål
Spelade den: 10 augusti 2021 Omdöme datum: 10 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Oklippta tees och fair ways Torra mackor och inga bullar, värdelöst kaffe
visitors_1
6.5
elizabeth
Brons
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap: 17.1
18-hålsbanan
Både ris o ros. Tee, fairway och bunkrar var fina . Greenerna behöver dressas såååå tröga. Helt ok ställplatser. Sedan var banan riktigt tråkig. Inga hål var varierade och de gav ingen spelglädje . 18 intetsägande hål.
visitors_1
5.1
henric
Brons
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap: 7
18-hålsbanan
Egentligen inget större fel på banans skick vad gäller tees, fairways eller greener. Men tråkigaste golfbana där arkitekt haft oerhört dålig fantasi. Alla hål hål känns precis likadan som alla andra. Mot slutet gick vi mest i bollen och tröstade oss med att snart är hålen slut då vi var helt uttråkade av exakt samma känsla på alla hål. Kan verkligen inte rekommendera de…
visitors_1
7.9
annahelena
Stål
Spelade den: 7 augusti 2021 Omdöme datum: 8 augusti 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Saknade en restaurang på klubben ,det hade gjort besöket helt perfekt .
visitors_1
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana, ställplats nära klubbhuset.
visitors_1
7.5
henrik572
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr går det pensionärer och får frisk luft. Släpper ej förbi . Man tappar tempot och fokus . Tror dom är kvar i 80 talet
visitors_1
Spelade den: 2 augusti 2021 Omdöme datum: 2 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mkt trevlig bana i finfint skick! Väldigt fina fairways o greener. Trevlig att spela här
visitors_1
8.2
ulf krister
Brons
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap: 19
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana, och fin ställplats för husbilen. Heltäckningsmatta i omklädningsrummet var dock lite udda...
visitors_1
8.8
eva560
Stål
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin bana, kommer gärna tillbaka
visitors_1
8.7
leifrichard
Stål
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap: 4.9
18-hålsbanan
Jättefin och rolig bana! bra skick! saknades tyvärr handdukar för greenfee gäster !
visitors_1
8.3
pher
Brons
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap: 15.5
18-hålsbanan
Så många nedslagsmärken på greenerna som inte var lagade, så tråkigt.
visitors_1
Spelade den: 24 juli 2021 Omdöme datum: 25 juli 2021Handicap: 35
18-hålsbanan
Saknade boll tvättar på banan. Lite mörkt på toaletterna vid hål nio.
visitors_1
6.4
olle83
Stål
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite enformig bana. Störande trafik från E4. Ingen restaurang att tala om. I övrigt var banan i bra skick.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com