Skinnarebo Golf & Country Club: Omdömen

visitors_1
Spelade den: 15 september 2021 Omdöme datum: 15 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för långt och jobbigt gräs på fairway!
visitors_1
Spelade den: 13 september 2021 Omdöme datum: 13 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Underbar bana med varierande hål. Snabbt tempo trots 4boll med äldre män både framför och efter oss. Dock är duscharna urusla med ytterst svaga vattenstrålar. Man kan knappt skölja bort löddret! Huset nära husbilsuppställningen känns tillfälligt med haspar på toadörrarna och en duschkabin där man inte omhuldat enskildhet precis. Sätt en låsbar dörr till duschen, man kän…
visitors_1
6.9
ulftorbjörn
Stål
Spelade den: 7 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lurig bana. Många dolda hål. En banskötare låg före oss och gjorde långaköer vilkwt förstörde spelrytmen för oss.
visitors_1
8.8
björn645
Stål
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 5 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lugnt och harmoniskt
visitors_1
8.3
janarneronny
Stål
Spelade den: 3 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap: 19
18-hålsbanan
Allt var bra ställplats o golfbana lite för hög ruff svårt att hitta bollen mvh Jan L
visitors_1
Spelade den: 1 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite opersonlig klubb, ingen som hälsar av medlemmarna! Banan kändes tråkig att spela sedan sist. Varför fikahus efter 9:an när klubbhuset/restaurangen skulle må bra att vara i centrum, när till 10:ans tee mm. Jobba mer på klubbkänslan
visitors_1
7.6
göran00
Brons
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade hålinformation på röd tee
visitors_1
6.8
eva14
Stål
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Önskvärt att ha en Baninformation vid röd tee.
visitors_1
Spelade den: 29 augusti 2021 Omdöme datum: 30 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig knixig bana!
visitors_1
8.3
elisabeth6
Brons
Spelade den: 14 augusti 2021 Omdöme datum: 18 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att säga då jag var där 1a gången. Men gilla banan. Variationsrik.
visitors_1
8.7
evalinnéa2
Stål
Spelade den: 8 augusti 2021 Omdöme datum: 8 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin bana. Många vattenhinder!!! Jättebra ställplats för husbilar med allt man behöver. Vi kommer gärna igen.
visitors_1
Spelade den: 6 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banöversikt vid Dam tee, lite dåligt skyltat till nästa tee
visitors_1
8.8
birgittahk
Stål
Spelade den: 6 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ruffen var ganska tjock
visitors_1
8.3
per764
Stål
Spelade den: 6 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skyltar vid tre bör placeras vid sidan av tee så man kan se dem när man står på tee
visitors_1
8.7
britt-mari0
Brons
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Helheten på banan och boende med husvagn är jättefint Ett tips på ställplatsen Skriv att alla fordon ska backas in eller flytta plats nr och att man ska stå mitt för platsnr. Husvagnar måste backas in kör en husbil in bredvid kommer vi för nära varandra om båda ska kunna sitta utanför sin vagn och inom sin plats
visitors_1
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Omklädningsrummen "damer" iskallt, nästan ingen stråle i duschen och smutsigt från uteskor in i dusch utrymmet. Banan är mycket trevlig, tycker om när hålen är " isolerade". Underbar natur.
visitors_1
8.6
kent54
Brons
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt trevlig bana med fin layout. Många hål är helt isolerade och det känns som man är själv på banan. Trevlig uppställningsplats för husbilar och husvagnar.
visitors_1
8.5
emil6
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 10 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Otroligt bra fairways
visitors_1
8.4
johnny98
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi tvingades vänta i 18 hål så det vore bra om man hade en golfvärd på plats Hade starttid 11 .20 och en boll startade 11.00 Dom släppte igenom först efter 9 hål Vi väntade sedan på att bli igenomsläppta i ytterligare 9 hål En speltid över fem timmar är inte ok
visitors_1
7.7
ulfhåkan4
Stål
Spelade den: 31 juli 2021 Omdöme datum: 2 augusti 2021Handicap: 16.9
18-hålsbanan
Mycket fin och trevlig bana. Dock tycker jag att fairway kunnat klippas mer
visitors_1
8.0
ulf54
Stål
Spelade den: 31 juli 2021 Omdöme datum: 31 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Hej! I stort sett mycket bra, första gången för mig men det var ett trevligt besök. Allt var bra, trevlig personal Kansli, golfvärd. Det blir säkert ett återbesök!
visitors_1
8.6
carina677
Stål
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är alldeles fantastisk. Personalen i reception och golfshopen mycket trevliga och tillmötesgående. Restaurangen sämst.
visitors_1
8.2
jonas64
Stål
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 2 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra ställplatser m toa nära om man inte vill gå till klubbhuset lite längre bort. Kan även tömma gråvatten o latrin
visitors_1
8.3
maria267
Brons
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 31 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Några blinda hål som skulle behöva klockor efter passering. Mycket väntan pga framförvarande boll som tog extremt mycket tid på att leta bollar. Annars fin bana. Regnet som översvämmade området de sista 2 hålen vi spelade kan vi ju inte skylla på golfklubben. :)
visitors_1
7.8
stefan549
Stål
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Pennor för scorecard i receptionen bör finnas tillgängligt.
visitors_1
8.6
malin289
Stål
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande ????
visitors_1
6.9
jonny34
Brons
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap: 24.3
18-hålsbanan
Varför start på 10:an den 27 juli när banpersonalen verkade ha full styrka ute på just detta avsnitt på morgon-förmiddag? På flera hål verkar inte dräneringen fungera kring greenerna (mjuka, gungande, vattensjuka ytor). Bra mat (raggmunk) i restaurangen vid 13-tiden men den var knappt ljummen. Receptionisten uttryckte missnöje över golfhäfterabatter.
visitors_1
Spelade den: 24 juli 2021 Omdöme datum: 24 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Underbar atmosfär och väl bevarade byggnader, stenmurar mm.
visitors_1
7.8
per22
Brons
Spelade den: 24 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap: 13
18-hålsbanan
Bra ställplats för husbilen
visitors_1
8.8
mari02
Stål
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 31 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Uppväxt med Skinnarebo inpå knuten så roligt att äntligen komma "hem" och få spela där, en naturskön bana i mycket fint skick trots torkan som varit
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com