Glasrikets Golfklubb Växjö: Omdömen

visitors_1
8.6
klasmathias
Stål
Spelade den: 26 september 2021 Omdöme datum: 1 oktober 2021Handicap:
18 holes
Otroligt fin golfbana. Magiska fina fairways och greener. Kommer gärna tillbaka!
visitors_1
8.3
marcusdaniel
Stål
Spelade den: 26 september 2021 Omdöme datum: 27 september 2021Handicap:
18 holes
Trevlig bana, med bra kondition på det mesta. Kul bana.
visitors_1
7.6
dennisanders
Brons
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap:
18 holes
bra bemötande rolig o utmanade bana bra mat
visitors_1
8.6
anna maria0
Stål
Spelade den: 7 september 2021 Omdöme datum: 8 september 2021Handicap:
18 holes
Mycket trevlig dam i receptionen. Fin och rolig bana.
visitors_1
7.5
anders728
Stål
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap:
18 holes
Vi spelade från Vit Tee, Svårt att komma fram och upp på dessa tillverkade Trä plattformar.
visitors_1
8.8
marie69
Stål
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 5 september 2021Handicap:
18 holes
Toppenbana och anläggning!!! Absolut ingenting att klaga på ???? Hit åker vi gärna igen ????
visitors_1
Spelade den: 3 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap:
18 holes
Alldeles för många 2-bollar gör 2-bollarna till fyrbollar.
visitors_1
8.8
solveig74
Brons
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap: 23
18 holes
En mycket fin, välskött bana både fairways o greenerna. En av de bästa vi spelat i år. Känn er stolta att ha en sådan bana i toppskick.
visitors_1
8.8
sivgun-britt
Stål
Spelade den: 1 september 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap:
18 holes
Mycket trevlig bana.Spelar den gärna igen????
visitors_1
7.0
ann-kristin5
Stål
Spelade den: 31 augusti 2021 Omdöme datum: 1 september 2021Handicap:
18 holes
Långsamt spel. Dåligt att varannan boll är bollränna. Utestänger oss greenfee gäster, som ju inte kan använda bollrännan. Kommer jag till en klubb vill jag veta att jag kan spela. På detta sätt försvinner hälften av tiderna. Vi återkommer inte.
visitors_1
Spelade den: 29 augusti 2021 Omdöme datum: 29 augusti 2021Handicap:
18 holes
Tyvärr långa lång väntan på de sista 9
visitors_1
8.3
börjeerling
Stål
Spelade den: 19 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap:
18 holes
Fina fairways och greener!
visitors_1
Spelade den: 19 augusti 2021 Omdöme datum: 19 augusti 2021Handicap:
18 holes
Mycket fin fairway och greener!
visitors_1
7.7
jonas mikael
Brons
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap:
18 holes
Helt omoteverad stopp efter 9 hål som gick på OK 2 timmar. Inför hål 10 var det 4 bollars kö till tee, helt obegripligt och sen var det att vänta på samtliga resterande 9 hål. Golfvärd vid 1 är bra men vid 10 verkar det behövas...
visitors_1
8.7
arne737
Stål
Spelade den: 14 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap:
18 holes
Drop tee 60…….det ødelægger banen.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
björn l
Silver
Spelade den: 13 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap: 12
18 holes
En rolig bana att spela med fina fairways och superba greener.
visitors_1
8.7
steen190
Stål
Spelade den: 13 augusti 2021 Omdöme datum: 13 augusti 2021Handicap:
18 holes
meget velholdt bane of super fine greens. Banens huller er ikke så forskellige men stadig fornuftig udfordrende.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
allan53
Stål
Spelade den: 12 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap:
18 holes
Super velholdt og udfordrende bane. Kan spilles af golfere på alle niveau.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 6 augusti 2021 Omdöme datum: 7 augusti 2021Handicap: 35
18 holes
Gräsklippsrester både på Green och fairway vilket var lite tråkigt när banan i övrigt var så fin.
visitors_1
8.8
erik439
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18 holes
En fantastisk flot golfbane!!
Översätt till Svenska
visitors_1
8.7
larsgöran19
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18 holes
Finaste banan jag någonsin spelat på
visitors_1
8.6
jeffemanuel
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18 holes
next tee skyltar på 12 var dold så vi gick fel, och därmed blev det kö bakom oss
visitors_1
8.3
beritviola
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18 holes
Kanonbra skick på banan
visitors_1
8.2
ulfbirger0
Stål
Spelade den: 2 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap:
18 holes
fantastiskt fin bana
visitors_1
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 29 juli 2021Handicap:
18 holes
Förbättring av ställplatser för husvagnar att stå på gräs och ej på parkeringen. Bra med toalett lite närmare Ställplatserna. Mycket fin och välvårdad golfbana.
visitors_1
8.2
perarne12
Stål
Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18 holes
Hål 16 är lite av ett sk ”Kalle Anka” hål. Väntade säkert 10 min innan vi fick slå ut.
visitors_1
8.7
monica459
Stål
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 25 juli 2021Handicap:
18 holes
Otroligt vacker bana med välskötta greener.
visitors_1
7.7
sven-olov03
Stål
Spelade den: 24 juli 2021 Omdöme datum: 24 juli 2021Handicap:
18 holes
Fin och omväxlande bana med fina greener. Dock bitvis torr fairway.
visitors_1
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
18 holes
Parkeringen för HB skulle kunna göras lite bättre. Tråkigt att folk startar på 10:an och stoppar upp spelet. Vi var dom första som hade starttid kl. 07.00 och fick banarbetare framför oss på dom första nio hålen och det kan jag köpa men att folk springer ut på 10:an och stoppar upp spelet är inte ok.
visitors_1
8.6
anna22
Stål
Spelade den: 22 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
18 holes
Banan var i fantastiskt bra skick. Så roligt att spela!! Tack!
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com