Tomelilla GK: Omdömen

visitors_1
8.8
gunilla65
Stål
Spelade den: 2 oktober 2021 Omdöme datum: 2 oktober 2021Handicap:
18-hålsbanan
Otroligt långsam golf. Tog 5,5 timmar för 18 hål. Det är inte roligt!!!!
visitors_1
7.5
ann85
Stål
Spelade den: 2 oktober 2021 Omdöme datum: 2 oktober 2021Handicap:
18-hålsbanan
Restaurangpersonal otroligt vänliga. Receptionen borde upplyst oss om att det var damtävling framför oss som gjorde att rundan tog 5,5h!! Vi fick vänta hela tiden trots att vi gick ihop med tvåbollen bakom. Väldigt långsamt vilket skapade irritation i bollarna bakom.
visitors_1
8.0
sune
Stål
Spelade den: 15 september 2021 Omdöme datum: 15 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknar info vid tee 16 att det finns en klocka längre fram som skall ringas i när framförvarande boll passerat.
visitors_1
Spelade den: 13 september 2021 Omdöme datum: 13 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig golfbana i väldigt bra skick. Lugnt på banan. Trevlig personal i receptionen
visitors_1
Spelade den: 11 september 2021 Omdöme datum: 11 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Släppa fram spelare, vi var en tbåboll bakom en mycket, mycket långsam fyrboll
visitors_1
8.8
elisabeth177
Stål
Spelade den: 7 september 2021 Omdöme datum: 7 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning, fina faitways och greener????
visitors_1
8.3
stefan886
Stål
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 4 september 2021Handicap: 12.7
18-hålsbanan
Olika sand i bunkrarna, saknar kratta i fairway bunker på hål 15
visitors_1
Spelade den: 3 september 2021 Omdöme datum: 17 december 2021Handicap: 9.8
clubs_1
18-hålsbanan
Riktigt trevlig bana som hela tiden blir bättre. Fin korthålsbana. Restaurangen bra. Trevlig personal i restaurangen och kansli.
visitors_1
6.0
leif842
Stål
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap: 17.3
18-hålsbanan
Golfbanan var i mycket dåligt skick
visitors_1
8.8
tommy7047
Stål
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap: 18.5
18-hålsbanan
Underbar bana mycket vacker, svår ibland men rolig!
visitors_1
5.2
göran855
Stål
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt vacker bana. Jättesynd att den var i så dåligt skick.
visitors_1
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Underbart vacker bana, roliga hål med varierad svårhetsgrad.
visitors_1
6.6
hansgöran54
Stål
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 7 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lurviga Tee`s och hoppiga greener. annars OK
visitors_1
8.8
Åsa943
Stål
Spelade den: 2 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande i reception och restaurang. Fina rum att övernatta i. Kommer gärna tillbaka
visitors_1
8.7
pia01
Stål
Spelade den: 1 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin miljö när man tog sig tid att titta på utsikten. Välskötta banor, trevliga greener.
visitors_1
8.3
karl-henrik0
Stål
Spelade den: 1 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrarna var under all kritik dels ingen sand dels massor med sten, där ville jag inte förstöra min sandwedge, så jag fick ta upp min boll, så får det inte vara.
visitors_1
7.8
hans91
Guld
Spelade den: 27 augusti 2021 Omdöme datum: 27 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tensa gärna slänten till vänster om hål 8:a.. avårt att avgöra om bollen ör inne eller out då ruffgräset hänger över banan. Sätt gärna upp någon form av skylt uppe vid green på hål 15 vart man ska gå. Kommer man fr höger finns inte en enda hänvisning… annars två olika bankaraktärer första o sista nio. En del vatten kanske kan byggas bort på första nio då de inte tillför a…
visitors_1
8.3
eva716
Stål
Spelade den: 24 augusti 2021 Omdöme datum: 25 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Borstningen av greenerna borde ha gjorts direkt efter sanddressingen. Vissa greener var fulla med sand. Speciellt när man startar spelet kl 11 på fm.
visitors_1
Spelade den: 24 augusti 2021 Omdöme datum: 25 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ville gärna kunnat äta något på restaurangen, men den var inte öppen. Trotts att det var många gäster på banan. Kunde gott ha något lätt att äta tex pytt med ägg och rödbetor eller något annat. Annars ganska nöjd.
visitors_1
8.8
kent661
Stål
Spelade den: 22 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig ban i fint skick
visitors_1
6.5
david31
Stål
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörigt med oskyddade tees som var i spel vid utslag.
visitors_1
7.3
carina095
Stål
Spelade den: 16 augusti 2021 Omdöme datum: 16 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kändes inte ok att vi fick ha med oss bunker arbetet på fyra hål
visitors_1
7.9
arne gunnar
Stål
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap: 12
18-hålsbanan
Tyvärr så var inte fairway i allra bästa skick men det beror ju naturligtvis på våran fina sommar.En toppenbana som jag återkommer så gärna till
visitors_1
6.9
elihvass
Stål
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan har alldeles för mycket out, Outpinnar mellan två banor hysteriskt idiotiskt
visitors_1
7.0
Åke25
Stål
Spelade den: 12 augusti 2021 Omdöme datum: 12 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Sanden i bunkrarna ej bra!!!!
visitors_1
7.4
siv2
Brons
Spelade den: 12 augusti 2021 Omdöme datum: 16 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tydligare information om husbilsparkeringen.
visitors_1
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trots mycket fina fotografiska banguider på utslagsplatserna var det svårt att se hur banorna gick. Svårt att boka ställplats husbil hemsida
visitors_1
8.3
lenacarina5
Brons
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal. Rena o fräscha omklädningsrum o duschar
visitors_1
7.9
maria3
Stål
Spelade den: 8 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är en fin men svår bana. Slår man ”lite snett/fel” så kan det vara svårt att hitta bollarna, dels i den tjocka och täta ruffen, samt även svårt att hitta bollarna om de går i vatten. Man blir av med många bollar pga av detta och det är tyvärr ett minus på en fin bana.
visitors_1
Spelade den: 7 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörigt när vi kom, några hade bokat ställplats, medan vi fått besked att ställa oss var som helst. Bra med samma system till alla.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com