Tomelilla GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (945)7.9
visitors_1
8.8
kurt26
Stål
Spelade den: 7 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra att det fanns dricksvatten och toaletter ute på banan En påminnelseskylt vid tre om klockringning på två av hålen vore bra
visitors_1
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
Allt mycket bra!
visitors_1
8.4
karl mats
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är fantastiskt härlig. Spelar absolut här igen
visitors_1
8.8
margareta931
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk utsikt från flera hål! Omväxlande bana som kräver spelplanering. Blir nog ännu roligare nästa gång! Flera utmanande greener.
visitors_1
7.8
swaraj
Brons
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket Trevlig bana och är mycket roligare än Österlens GK-Lilla Vik. Jag skulle rekommendera starkt för Tomelilla bana.
visitors_1
8.3
anders750
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 3 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra bana, första 9 och sista skiljer sig mycket åt, går åt många bollar första 9.
visitors_1
7.7
marianne27
Stål
Spelade den: 2 augusti 2021 Omdöme datum: 2 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrarna var dåligt krattade. Några av utslagsplatserna var besvärligt slitna. I övrigt en trevlig bana i gott skick.
visitors_1
Spelade den: 31 juli 2021 Omdöme datum: 31 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dom sämsta Tre jag sett på en svensk bana mycket smågoppar på banan som man snävare ii
visitors_1
7.7
sunealfred
Brons
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap: 23
18-hålsbanan
Halv storm gjorde rundan knepig men problemet är bunkrarna som inte är bra. För lite grus, för det kan väl knappast kunna kallas sand, med stenhårt underlag som inte är bra!
visitors_1
8.0
sven-olov03
Stål
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vacker, omväxlande och fin bana, men väldigt torr fairway.
visitors_1
7.1
beatrice2
Stål
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap: 31.6
18-hålsbanan
Förbättra övningstee på rangen, räta ut röda tee ute på banan, toalett ute på banan
visitors_1
7.4
ann-kristin5
Stål
Spelade den: 27 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee! Bruna och torra. Långsamt spel!!!
visitors_1
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 25 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
p,g,a, torr väderlek och avsaknad av bevattning av fairvays var dessa sönder brända och torra
visitors_1
8.3
magnus369
Brons
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 25 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rolig bana där man får planera sitt spel. Fina greener där bollen höll linjen bra.
visitors_1
7.8
kristina13
Stål
Spelade den: 25 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Drivingrangen- svårt att pegga i mattorna om man vill slå med drivern
visitors_1
7.4
toivo4
Stål
Spelade den: 24 juli 2021 Omdöme datum: 24 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre bevattning på delar av banan, många tee var väldigt dåliga och vissa delar av slingan in var väldigt torra och dåligt med gräs. Bättre att ligga i ruffen än på fair way och det är ju inte tanken.
visitors_1
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bemötande i reception mycket bra.
visitors_1
7.7
anders85
Stål
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 24 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rolig bana och bra ställplats
visitors_1
8.2
bengt354
Stål
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 24 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig och vacker golfbana. Drivning rangen något för speciell. Större träningsområde hadevarit bra
visitors_1
Spelade den: 23 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Restaurangen var kanon, vilken mat????????
visitors_1
Spelade den: 22 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vissa tees var ojämna o torra
visitors_1
8.1
bo lennart
Brons
Spelade den: 22 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vissa bunkrar var det för mycket sten och grus i.
visitors_1
8.5
kjell8485
Brons
Spelade den: 22 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tee. Annars allt bra.
visitors_1
8.8
erling
Brons
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Allt var bra, gick lite fel när vi skulle på hål 8 men det löste sig
visitors_1
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 23 juli 2021Handicap: 9
18-hålsbanan
Saknar upplysning om vattenhinderna på översiktskartorna på teerna. Vattenhindren ute på banan var dåligt utmärkta på banan, svårt att se var de låg
visitors_1
8.1
berit021
Brons
Spelade den: 21 juli 2021 Omdöme datum: 21 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra ställplats
visitors_1
8.4
nils19
Stål
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 21 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Några bunkrar var lite hårda, annars jättefin bana
visitors_1
7.8
conny85
Stål
Spelade den: 20 juli 2021 Omdöme datum: 21 juli 2021Handicap: 17.6
18-hålsbanan
Nya mattor på rangen vore bra går knappt att pegga upp.
visitors_1
Spelade den: 19 juli 2021 Omdöme datum: 19 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Parkeringen för husbilar står väldigt nära ett hål. Risk att få en boll på bilen.
visitors_1
Spelade den: 19 juli 2021 Omdöme datum: 22 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin bana och rolig att spela. Vi nyttjade ställplats för husbil, mycket bra läge och mysig plats.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com