Tomelilla GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (945)7.9
visitors_1
8.2
jonas454
Stål
Spelade den: 19 juli 2021 Omdöme datum: 26 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kvaliteten i kiosken behöver förbättras, såväl som avståndsangivelserna på driving rangen. Svårt att veta hur långt en slår i en nerförsbacke, så det vore önskvärt att få bättre indikationer från någon på klubben som har bättre koll.
visitors_1
7.5
kenneth92
Brons
Spelade den: 19 juli 2021 Omdöme datum: 19 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Första gången,trevligt besök.
visitors_1
6.8
rolferik85
Stål
Spelade den: 18 juli 2021 Omdöme datum: 18 juli 2021Handicap: 27.7
18-hålsbanan
Materialet i bunkrarna borde hålla likvärdigt kvalitet.
visitors_1
7.8
janhåkan8
Stål
Spelade den: 18 juli 2021 Omdöme datum: 19 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig range.
visitors_1
8.3
ann-marie47
Brons
Spelade den: 18 juli 2021 Omdöme datum: 18 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
I vissa bunkrar var sanden som betong.
visitors_1
8.8
claesmikael
Brons
Spelade den: 17 juli 2021 Omdöme datum: 17 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
”En riktig pärla i Skåne! Jättefin bana, trevliga människor och en jättefin ställplats på gräs vid 12:ans green. Vi kommer tillbaks!
visitors_1
8.0
krister17
Stål
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt golfverksamhet o speltempo
visitors_1
6.5
elna6
Stål
Spelade den: 16 juli 2021 Omdöme datum: 16 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket hårt o torrt o dåligt med gräs på fairway
visitors_1
8.8
björn13
Stål
Spelade den: 15 juli 2021 Omdöme datum: 15 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Golfbilens sittdyna var blöt under ytan. Resulterade i blöta byxor. Märkligt tyckte vi. Det har vi aldrig varit med om på andra ställen. En handduk på sitsen efter 9 gjorde skön nytta. Dyr banguide. Varför?? Hålkartan vid tee hade inga mått.
visitors_1
8.8
mats464
Stål
Spelade den: 14 juli 2021 Omdöme datum: 15 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmanande o svår bana, men mycket spännande!! Klubbhuset o Restaurangen är super- bra!!
visitors_1
Spelade den: 14 juli 2021 Omdöme datum: 14 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Inget att klaga på
visitors_1
Spelade den: 11 juli 2021 Omdöme datum: 12 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig varierande golfbana med utmanande greener mm
visitors_1
Spelade den: 8 juli 2021 Omdöme datum: 10 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt fin bana. Fantastiskt övningsområde. Bra ställplatser. Dock en del trafik förbi ställplatser.
visitors_1
8.6
ulla156
Brons
Spelade den: 8 juli 2021 Omdöme datum: 10 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tydligare anvisningar till nytt hål.
visitors_1
8.8
anita19
Brons
Spelade den: 7 juli 2021 Omdöme datum: 8 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var lättgången och vacker natur. Killen i receptionen var trevlig. Det var första gången jag spelade på banan. Jag tyckte den var välskött. Klubbhuset låg vackert med utsikt. Enda nackdelen var att det var några långa hål.
visitors_1
8.3
evaagneta6
Stål
Spelade den: 6 juli 2021 Omdöme datum: 8 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Avståndsmarkering rött o gult vore bättre med "tofsar "än plattor för de syns mycket bättre.
visitors_1
8.7
agneta57
Stål
Spelade den: 6 juli 2021 Omdöme datum: 6 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fint belägen bana med en mycket trevlig bansträckning. Hög kvalitet på greenerna.
visitors_1
7.4
patrik55
Stål
Spelade den: 5 juli 2021 Omdöme datum: 12 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dom första 9 är roligare än dom sista men banan som helhet är trevlig. Greenerna var svårspelade när vi var där och behövde klippas.
visitors_1
6.8
matserik56
Stål
Spelade den: 5 juli 2021 Omdöme datum: 6 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Med något mer nedklippta greener hade banan varit MYCKET prisvärd!
visitors_1
7.3
jeff1
Stål
Spelade den: 5 juli 2021 Omdöme datum: 5 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande trevlig boll vi fick spela med Mats o Mårten
visitors_1
8.8
gunnar926
Stål
Spelade den: 5 juli 2021 Omdöme datum: 5 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Personalen mycket trevliga. Hjälpsamma medlemmar till oss gäster.
visitors_1
7.9
kent22
Brons
Spelade den: 4 juli 2021 Omdöme datum: 5 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättetrevlig bana som vi återkommer till år efter år.
visitors_1
Spelade den: 4 juli 2021 Omdöme datum: 4 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
En trevlig golfbana, något segt ute på banan, inget tempo men så är det ibland. Mia i shopen var super trevligt och med ett trevligt bemötande. ????
visitors_1
8.8
monica382
Stål
Spelade den: 18 juni 2021 Omdöme datum: 18 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vacker bana. Mycket naturskön. Otroligt fina bunkrar och fina greener
visitors_1
7.9
hanskennet
Stål
Spelade den: 18 juni 2021 Omdöme datum: 18 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Varierande och fina hål. Lagom svår för mig med HCP 20
visitors_1
Spelade den: 17 juni 2021 Omdöme datum: 18 juni 2021Handicap: 54
18-hålsbanan
Svårt att se avståndsmarkeringarna vid 100 och 150 m när dem låg på marken.
visitors_1
7.9
lisbeth60
Stål
Spelade den: 17 juni 2021 Omdöme datum: 17 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Torkan gjorde att det fanns mer att önska av bl a tees.
visitors_1
7.9
larsroger6
Stål
Spelade den: 15 juni 2021 Omdöme datum: 15 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klockgrodorna i dammen vid 4ans green spelade. Bara det var värt greenfeen!
visitors_1
Spelade den: 15 juni 2021 Omdöme datum: 16 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite stökigt när man körde in, för det var byggarbetsplats för en padel-hall. Men på klubben var allt toppen!
visitors_1
8.2
jill9
Brons
Spelade den: 12 juni 2021 Omdöme datum: 13 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Damtee behöver ses över, väldigt lite gräs på vissa
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com