Tomelilla GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (945)7.9
visitors_1
8.2
birger0
Stål
Spelade den: 23 maj 2014 Omdöme datum: 23 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Bra och vänlig personal. Bra med att alla dagar servera ett vegetariskt alternativ! God mat
visitors_1
6.8
thommy5
Brons
Spelade den: 22 maj 2014 Omdöme datum: 23 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Mycket dålig plats för husbil
visitors_1
6.8
siv9
Brons
Spelade den: 22 maj 2014 Omdöme datum: 23 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Mycket dålig plats för husbil
visitors_1
7.8
kenneth1
Stål
Spelade den: 22 maj 2014 Omdöme datum: 22 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Tuffa 1a 9 hålen som få av oss bemästrade på ett bra sätt, mycket fina greener. lite orationell restaurang, tveksam logistik efter 9 hål.
visitors_1
8.3
christer3
Stål
Spelade den: 17 maj 2014 Omdöme datum: 18 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fin bana, och en hög standard.
visitors_1
7.6
kerstin4
Stål
Spelade den: 11 maj 2014 Omdöme datum: 12 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Hade varit trevligt om restaurangen haft mer än pytt i panna på menyn.Då räknar jag inte varm korn eller mackor som en rätt
visitors_1
7.4
gunilla45
Stål
Spelade den: 11 maj 2014 Omdöme datum: 11 maj 2014Handicap: 26
18-hålsbanan
Banguiden var fel och det gavs ingen information om det före start. Golfklickorna fungerade inte heller... Ganska irriterande att det inte informerades om det före start... Dåligt oxå att restaurangen stänger 15:30 en helg i maj med mkt folk på banan.....
visitors_1
8.3
tommy72
Stål
Spelade den: 11 maj 2014 Omdöme datum: 12 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig golf. Tyvärr fanns det bara en varmrätt i restaurangen, nämligen pytt i panna. Det drog ner betyget
visitors_1
8.8
magnus2
Stål
Spelade den: 10 maj 2014 Omdöme datum: 10 maj 2014Handicap: 9.4
18-hålsbanan
Bör vara bättre skyltat vid tee och mellan hålen.
visitors_1
Spelade den: 5 maj 2014 Omdöme datum: 7 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Fint med bobilplass med strøm
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 4 maj 2014 Omdöme datum: 5 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
På grund av banans ändrade sträckning så fungerade inte gps klockan, hål 1 va hål 10, hål 9 va 18
visitors_1
8.8
ronny4
Stål
Spelade den: 4 maj 2014 Omdöme datum: 4 maj 2014Handicap: 0
18-hålsbanan
Fantastiska vyer och en bana i kanonskick. Trevligt bemötande.
visitors_1
8.8
hans91
Guld
Spelade den: 2 maj 2014 Omdöme datum: 2 maj 2014Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande, kul omväxlande bana och fina vyer
visitors_1
8.8
ingrid2
Stål
Spelade den: 29 april 2014 Omdöme datum: 29 april 2014Handicap:
18-hålsbanan
En mycket vacker bana med fina fairways och fina greener. Kommer att spela här flera gånger endaqst lovord att ge !
visitors_1
7.8
thomas44
Stål
Spelade den: 27 april 2014 Omdöme datum: 27 april 2014Handicap:
18-hålsbanan
Dåligt att de hade gamla score kort vi blev helt förvirrade
visitors_1
7.8
maria42
Stål
Spelade den: 26 april 2014 Omdöme datum: 26 april 2014Handicap:
18-hålsbanan
tyvärr fanns ingen aktuell banguide (banan omgjord)
visitors_1
7.8
dag5
Stål
Spelade den: 25 april 2014 Omdöme datum: 25 april 2014Handicap:
18-hålsbanan
Fikk ingen klare svar på når man kan spille tomelilla til halv pris hvis man har golfhäftet plus!? Det burde være klare rutiner på dette om jeg skal kjøpe det....
Översätt till Svenska
visitors_1
6.8
britt5
Stål
Spelade den: 20 april 2014 Omdöme datum: 20 april 2014Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig utmanande bana men dåligt utmärkta "next tee" och en värdelös banguide
visitors_1
8.8
christer9
Stål
Spelade den: 20 april 2014 Omdöme datum: 21 april 2014Handicap:
18-hålsbanan
Första gången jag spela banan och fick ett mycket positiv upplevelse. Banan var inte lätt att spela första gången , men fick ändå ihop 35 poäng. Hälsningar Christer
visitors_1
8.2
marianne3
Stål
Spelade den: 15 april 2014 Omdöme datum: 15 april 2014Handicap:
18-hålsbanan
Den enda haken var en fyrboll med medlemmar som inte höll tempo. Första nio hålen tog drygt 2,5 Tim. Inte ok
visitors_1
7.2
agneta6
Stål
Spelade den: 24 mars 2014 Omdöme datum: 1 april 2014Handicap: 30.1
18-hålsbanan
Mycket fina greener så tidigt på året.
visitors_1
Spelade den: 13 juni 2013 Omdöme datum: 13 juni 2013Handicap: 10.7
18-hålsbanan
bra och vacker bana
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com