Tomelilla GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (945)7.9
visitors_1
7.8
evacecilia3
Stål
Spelade den: 6 juni 2021 Omdöme datum: 6 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Långsamma greener samt hårda bunkrar.
visitors_1
8.7
charlotte406
Stål
Spelade den: 5 juni 2021 Omdöme datum: 7 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Gillar de förändringar och förenklingar som gjorts av banan!
visitors_1
7.8
rolftomas
Stål
Spelade den: 5 juni 2021 Omdöme datum: 6 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Sanden i bunkrarna var inte bra. Greenerna kunde varit något snabbare. I övrigt en fantastiskt trevlig , varierad och vacker bana att spela.
visitors_1
6.4
christer0
Silver
Spelade den: 1 juni 2021 Omdöme datum: 1 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket dåliga greener! Tröga, skadade och ojämna! Mycket negativt. I övrigt var banan ok.
visitors_1
7.8
anders erik
Stål
Spelade den: 26 maj 2021 Omdöme datum: 26 maj 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Vissa greener var lite hackiga
visitors_1
8.6
roland937
Stål
Spelade den: 25 maj 2021 Omdöme datum: 8 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmanande bana med fantastiska vyer
visitors_1
Spelade den: 22 maj 2021 Omdöme datum: 22 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket dåliga röda tees Rolig knixig bana
visitors_1
8.2
lena833
Stål
Spelade den: 22 maj 2021 Omdöme datum: 22 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Glatt överraskad över fin bana och anläggning. Kommer gärna åter. Tyckte däremot att 165kr för en söndags lunch var för dyrt. Hade annars gärna ätit där om priset varit humant. Annars bara positivt.
visitors_1
Spelade den: 22 maj 2021 Omdöme datum: 22 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättedåliga röda tee.
visitors_1
Spelade den: 20 maj 2021 Omdöme datum: 20 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt, men lägg gärna igen några diken på första nio????
visitors_1
7.4
erik otto
Stål
Spelade den: 20 maj 2021 Omdöme datum: 20 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Allmänt OK skick, men greenerna på tok för långsamma, och i flera fall ojämna.
visitors_1
7.4
mikael48
Silver
Spelade den: 16 maj 2021 Omdöme datum: 16 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite ojämna greener annars bra trevlig layout bra ställplatser
visitors_1
7.9
ola68
Stål
Spelade den: 14 maj 2021 Omdöme datum: 16 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite dåligt med avstånds markeringar på banan och skyltning mellan hålen
visitors_1
8.6
helena60
Stål
Spelade den: 14 maj 2021 Omdöme datum: 17 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevligt mottagande för gäster och de bjöd på vagnen- uppskattat! Fin bana!
visitors_1
Spelade den: 14 maj 2021 Omdöme datum: 14 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt bana i bra skick. Återkommer igen
visitors_1
7.5
jörgen02
Silver
Spelade den: 14 maj 2021 Omdöme datum: 16 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite ojämna greener bollen hoppar och studsar vältas ? teen behöver ju växa till sig men å andra sidan tidigt på säsongen
visitors_1
Spelade den: 13 maj 2021 Omdöme datum: 16 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade handdukar i damrummet! Stängt i receptionen.
visitors_1
5.5
johan348
Stål
Spelade den: 13 maj 2021 Omdöme datum: 13 maj 2021Handicap: 9.2
18-hålsbanan
Greenerna en katastrof
visitors_1
8.3
jonas1032
Stål
Spelade den: 13 maj 2021 Omdöme datum: 13 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättetrevlig bana, omväxlande och utmanande! Ta bort skräp o annat skit kring drivingeangen, förstör dessutom utsikten vid hål 3. Toppbetyg om detta åtgärdas! Rekommenderar gärna till andra o tänker absolut återkomma. Tack
visitors_1
7.8
longina
Stål
Spelade den: 10 maj 2021 Omdöme datum: 10 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Markera på flaggorna om de står långt eller kort på green.
visitors_1
7.8
dan mikael
Stål
Spelade den: 9 maj 2021 Omdöme datum: 10 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Om möjligt förbättra träningsmöjligheterna. Rangen är lite speciell (höjdskillnad), närspelsområde är också lite speciell (det lutar kraftigt), Annars jättefin bana som bara blir bättre och bättre.
visitors_1
Spelade den: 2 maj 2021 Omdöme datum: 3 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Har spelat banan innan och gillar den, denna gång var dock greenerna inte att känna igen, det hoppade och studsade väldeliga
visitors_1
8.8
perolof23
Stål
Spelade den: 1 maj 2021 Omdöme datum: 1 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk resturang; mat, vin och framförallt personalens bemötande. Toppklass!
visitors_1
7.9
jan706
Brons
Spelade den: 1 maj 2021 Omdöme datum: 2 maj 2021Handicap:
18-hålsbanan
Snyggt beläget klubbhus med bra utsikt över hålen i "gropen" :-) bra närbeläget område med parkering, klubbhus och range mm. Snygga bra belägna gäststugor, hopplöst dyra att hyra. Oftast mycket snygg hål layout, med rejäla hål, stora greener, i bra skick nu för säsongen. Snygga bäckar och diken. Några extrafina golfhål.
visitors_1
Spelade den: 30 april 2021 Omdöme datum: 30 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig personal- vi kommer tillbaka senare på säsongen
visitors_1
7.7
rickard42
Brons
Spelade den: 25 april 2021 Omdöme datum: 25 april 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Saknar lite bolltvättar, klubbtvättar, papperskorgar, bänkar samt hålbeskrivningar vid Tee.
visitors_1
7.9
marcusdaniel
Stål
Spelade den: 24 april 2021 Omdöme datum: 26 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Riktigt trevlig bana med utmanande hål, och en del svåra greener vilket jag gillar. Toppbetyg på det mesta, inklusive restaurang och mat.
visitors_1
7.9
margaretha94
Stål
Spelade den: 17 april 2021 Omdöme datum: 20 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan lite lerig och blöt så här tidigt på säsongen, annars väldigt fin som tidigare. Spelet flöt på bra.
visitors_1
7.4
magnus95
Stål
Spelade den: 10 april 2021 Omdöme datum: 10 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var förvånansvärt snabba trots hålpipning och sand dressade för ca en vecka sedan, vädret och temperatur har ju inte satt fart på växtligheten ännu. Kommer gärna tillbaka till sommaren
visitors_1
Spelade den: 6 april 2021 Omdöme datum: 6 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana men tråkigt bemötande av personal i receptionen. Höjt ställplatspris med nästan 100kr mot förra året. Dessutom höjt greenfee avgift så det kändes dyrt trots Golfhäftet. Duschar var stängda och toaletter ostädade. Kändes inte prisvärt. Tveksamt om vi återvänder
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com