Tomelilla GK: Omdömen

Dela
visitors_1
Spelade den: 3 april 2021 Omdöme datum: 7 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Maten som vanligt i toppklass. Skyltar där det stod att duschar var avstängda. Fast de inte var det?! Bokning av Ställplatser funkade inte
visitors_1
7.9
annika164
Stål
Spelade den: 3 april 2021 Omdöme datum: 3 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig klubb och bana med fina ställplatser. Synd att inte duscharna var öppna.
visitors_1
Spelade den: 2 april 2021 Omdöme datum: 2 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tidigt på säsongen och den kalla vintern hade satt sitt spår, speciellt på första 9, som var väldigt blöta. Blir säkert bättre längre fram på säsongen. Trevlig klubb att komma till!
visitors_1
6.2
piamarita
Stål
Spelade den: 2 april 2021 Omdöme datum: 6 april 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways var ganska blöta men det är förstås tidigt på säsongen. För övrigt en mycket vacker bana.
visitors_1
Spelade den: 25 oktober 2020 Omdöme datum: 26 oktober 2020Handicap: 7
18-hålsbanan
Bra layout
visitors_1
8.3
ellengunilla
Brons
Spelade den: 17 oktober 2020 Omdöme datum: 18 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Hyran för golfbilar för de som har intyg är för dyrt (höj istället för de som borde rört på sig och inte använt golfbil)
visitors_1
Spelade den: 17 oktober 2020 Omdöme datum: 17 oktober 2020Handicap: 14.4
18-hålsbanan
Dyr golfbil
visitors_1
8.8
anders013
Stål
Spelade den: 16 oktober 2020 Omdöme datum: 17 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Snyggt och prydligt med fina omgivningar. Banan i utmärkt skick
visitors_1
Spelade den: 13 oktober 2020 Omdöme datum: 14 oktober 2020Handicap: 19.5
18-hålsbanan
Skulle gärna sett att personalen ute på banan stängt av sina klippare och kanske hållit längre avstånd från oss spelare!
visitors_1
8.2
göran600
Stål
Spelade den: 13 oktober 2020 Omdöme datum: 13 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
På hål 5 slog medlem bakom oss ut,trots att vi befann oss i landningsområdet. Utslag gjordes troligen från röd tee. Livsfarligt! Borde finnas spegel på tee. Bollen gick ca 10m förbi oss!
visitors_1
6.9
lena31
Stål
Spelade den: 13 oktober 2020 Omdöme datum: 13 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vacker bana. Ingen banguide fanns. Hade behövts så att vi kunde hålla ett bättre speltempo och hittat bättte på banan. Dåliga tees
visitors_1
Spelade den: 8 oktober 2020 Omdöme datum: 8 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Hej. Hade önskat lite bättre hänvisning ute på banan var man skall gå för att komma till nästa tee. I övrigt mycket nöjd med banan. Kommer tillbaka.
visitors_1
7.9
lars-olle
Stål
Spelade den: 7 oktober 2020 Omdöme datum: 8 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Saknade banguide
visitors_1
6.9
kjell228
Stål
Spelade den: 7 oktober 2020 Omdöme datum: 7 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Då det regnade och tyvärr blev vattensamling på greener så gick det inte inte och putta.
visitors_1
8.3
jan mikael02
Stål
Spelade den: 5 oktober 2020 Omdöme datum: 5 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrarna var i dåligt skick!Borde ha krattats av banpersonalen en Måndag!
visitors_1
Spelade den: 5 oktober 2020 Omdöme datum: 5 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana. Trivsam och vacker.
visitors_1
Spelade den: 1 oktober 2020 Omdöme datum: 1 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bra med detaljerad bild på hålet även på röd tee! Dåliga tees. Jättegod mat, trevlig och tillmötesgående personal i köket????
visitors_1
8.8
göran944
Stål
Spelade den: 30 september 2020 Omdöme datum: 30 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana.
visitors_1
8.8
göran944
Stål
Spelade den: 30 september 2020 Omdöme datum: 30 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana.
visitors_1
7.8
ola87
Brons
Spelade den: 26 september 2020 Omdöme datum: 27 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Banan ligger helt fantastiskt fint och var i ett jättefint skick. När vädret då också var fantastiskt, vindstilla, soldis och en tidig höstmorgon, då är det riktigt njutbart att gå en runda på Tomelilla GK.
visitors_1
8.7
kajosvald
Stål
Spelade den: 22 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt bemötande på klubben och en härlig bana
visitors_1
Spelade den: 21 september 2020 Omdöme datum: 22 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Tees var av skiftande kvalitet. Minska portioner i restaurang och erbjud ”backning” istället. Mycket gott men för mycket mat. Slöseri på resurser....
visitors_1
Spelade den: 19 september 2020 Omdöme datum: 20 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Varför ingen Golfguide? Mycket dåligt! Hänvisar till telefonen men det är mycket svårt att se något i den en solig dag. Dessutom måste glasögon på och av hela tiden.
visitors_1
5.6
jeanette8
Stål
Spelade den: 19 september 2020 Omdöme datum: 19 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Ingen bana för medelgolfaren alldeles för svår för damer. Saknade banguide!!
visitors_1
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 20 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Det finns vissa saker som kan underlätta spelet för oss som inte spelat banan förut. Ex ha lite högre pinnar som markerar vattenhinder ex hål 4 och hål 7 där det var svårt att upptäcka vattnet utan banguide. Det hade även underlättat med en siktpinne på hål nio eftersom man landade "blint". För övrigt en mycket trevlig bana.
visitors_1
7.9
göran172
Stål
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 18 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Kan tänka mig att spela där igen /GB
visitors_1
8.8
magnus40
Stål
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 19 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Kanske nån vatten markering bla hål 2 annars inget att klaga på
visitors_1
7.8
göran172
Stål
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 18 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Kan tänka mig att spela där igen /GB
visitors_1
8.8
ulla7
Brons
Spelade den: 18 september 2020 Omdöme datum: 19 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Skyltningen från hål 11 till 12 skulle vara bra om man förtydligade.
visitors_1
8.4
lena875
Stål
Spelade den: 17 september 2020 Omdöme datum: 20 september 2020Handicap: 29.4
18-hålsbanan
Damernas tees var inte bra
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com