Roslagens Golfklubb Norrtälje Välj: Omdömen

Dela
visitors_1
7.8
karlove9
Stål
Spelade den: 16 september 2021 Omdöme datum: 16 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättebra bemötande. Trevlig bana. Enda nackdelen är att teemarkeringarna 49, 52, 55 etc. Hade så liten text att man var tvungen att ha glasögon på sig för att kunna läsa.
visitors_1
Spelade den: 15 september 2021 Omdöme datum: 15 september 2021Handicap: 17
18-hålsbanan
Som förstagångsbesökare var det svårt att att hitta till nästa tee, Skulle underlätta med mer skyltar..
visitors_1
6.8
torbjörn9
Brons
Spelade den: 15 september 2021 Omdöme datum: 16 september 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
25 kr för 20 bollar på ranchen är onödigt dyrt. Dricksvattnet ni har smakar jord och luktar ”dike”.
visitors_1
7.9
karin285
Stål
Spelade den: 8 september 2021 Omdöme datum: 8 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rolig och lite trixig bana, fina greener. Minus för tee, väldigt ojämna och många konvexa.
visitors_1
8.8
annika maria
Brons
Spelade den: 7 september 2021 Omdöme datum: 7 september 2021Handicap: 26.8
18-hålsbanan
Lite trevligare ställplats, typ numrerade och markerade (4 meter mellan ekipagen) Annars ????
visitors_1
Spelade den: 6 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Sandade greener med sandhögar på vissa ställen. Dåligt klippt fairway på vissa ställen.
visitors_1
8.6
yvonne25
Silver
Spelade den: 1 september 2021 Omdöme datum: 2 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana! Bra utbud i kiosken! Positivt att få en banguid!
visitors_1
8.5
per jörgen0
Brons
Spelade den: 27 augusti 2021 Omdöme datum: 29 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dålig märkning av var vattenhinder börjar. Vi hade en pluggad boll på greensidan av vattnet på näst sista korthålet. Droppa innan hindret, eller lättnad för pluggad boll (om den ligger utanför hindret. Jättetrevlig bana och klubb.
visitors_1
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trögt spel ,rundan tog 4,45 h inte bra
visitors_1
8.2
lennart01
Stål
Spelade den: 10 augusti 2021 Omdöme datum: 10 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
fick tyvärr avbryta efter 12 hål p g a åska och skyfall !
visitors_1
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att De inte är med i Golfhäftet plus.
visitors_1
7.5
karinmarie6
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 3 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee markeringarna var väldigt liten text på. Vi som aldrig spelat här förut kände oss lite stressade när vi ibland fick gå ” i onödan” till tee 60, för att upptäcka att det stod just 60 & inte 55. Några markeringar var ju heller inte vända så att man såg först när man gick runt. På många tee var det ju plattor i marken men det var ju inte alla…
visitors_1
7.5
veikkoolavi
Stål
Spelade den: 3 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap: 11.9
18-hålsbanan
Dåligt utmärkta tee nummer. Skulle behöva se dem en bit ifrån, fick ibland leta efter vilken utslagsplats som gällde.
visitors_1
7.8
john Åke
Brons
Spelade den: 30 juni 2021 Omdöme datum: 30 juni 2021Handicap: 16.4
18-hålsbanan
Teerna behöver förbättras
visitors_1
7.8
larsgunnar27
Brons
Spelade den: 29 juni 2021 Omdöme datum: 29 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Duschen var inte så bra, dåligt med vatten. Greenerna bäst, fairway bra.
visitors_1
6.9
stefan818
Stål
Spelade den: 17 juni 2021 Omdöme datum: 21 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ganska svår bana. Smala och långa hål. Svårt att hitta bollen utanför fairway.
visitors_1
7.3
birgitta143
Brons
Spelade den: 16 juni 2021 Omdöme datum: 16 juni 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mera fairwais och mindre ruff
visitors_1
Spelade den: 15 september 2020 Omdöme datum: 16 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för långsamt tempo på banan. Fina greener men ojämn fart på dom. Banan är fin.
visitors_1
8.8
olof02
Stål
Spelade den: 4 september 2020 Omdöme datum: 4 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Onödigt dyra bilar
visitors_1
8.6
cecilia1
Brons
Spelade den: 2 september 2020 Omdöme datum: 3 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Positivt överraskad.. Banan i superfin kondition. Blir raststugan uppfräschad i framtiden blir allt toppen...
visitors_1
8.6
lars6210
Stål
Spelade den: 24 augusti 2020 Omdöme datum: 25 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Bästa banan i år. Fantastiska greener! Finfina fairways ⛳
visitors_1
8.6
elve
Stål
Spelade den: 19 augusti 2020 Omdöme datum: 19 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Hela anläggningen var i mycket bra skick
visitors_1
Spelade den: 18 augusti 2020 Omdöme datum: 18 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, bra skick förutom tee, som var ganska ojämna.
visitors_1
8.6
karlanders0
Stål
Spelade den: 12 augusti 2020 Omdöme datum: 12 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Reception och restaurangen borde förlänga öppettiderna någon timma. Många ute på banan efter 18.00.
visitors_1
7.5
anette664
Stål
Spelade den: 12 augusti 2020 Omdöme datum: 14 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dricksvattnet vid gaveln på omklädningsrummen hade väldigt dålig smak
visitors_1
Spelade den: 5 augusti 2020 Omdöme datum: 5 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig skogsbana med snabba och bra greener
visitors_1
8.7
elisabeth496
Stål
Spelade den: 5 augusti 2020 Omdöme datum: 11 augusti 2020Handicap:
18-hålsbanan
Grymt fint skick!!!!
visitors_1
7.5
jan-olov9
Stål
Spelade den: 4 augusti 2020 Omdöme datum: 5 augusti 2020Handicap: 17.8
18-hålsbanan
Varken reception eller vi viste att greenerna var dressade och inte borstade.
visitors_1
7.8
annelie30
Stål
Spelade den: 31 juli 2020 Omdöme datum: 31 juli 2020Handicap:
18-hålsbanan
Långsamt spel
visitors_1
8.8
john157
Brons
Spelade den: 30 juli 2020 Omdöme datum: 30 juli 2020Handicap:
18-hålsbanan
Blött efter 12:e hålet.. underbar bana , smal o utmanande och i fint skick 5☀️
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com