Täby GK: Omdömen

Spelade den: 26 juli 2021 Omdöme datum: 25 augusti 2021Handicap: 12.5
18-hålsbanan
Très beau parcours avec des trous variés. J'ai trouvé plus joli le retour où les obstacles d'eau sont bien présents sur de nombreux trous. L'entretien était impeccable (green assez lent et très réceptifs).
Översätt till Svenska
Spelade den: 16 december 2020 Omdöme datum: 16 december 2020Handicap: 3.5
18-hålsbanan
En bana som man aldrig tröttnar på.
Spelade den: 19 oktober 2020 Omdöme datum: 19 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande och atmosfär samt fantastisk golfbana.
Spelade den: 14 oktober 2020 Omdöme datum: 14 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Greenerna var i perfekt skick
Spelade den: 10 oktober 2020 Omdöme datum: 10 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt tuffa greener ibland (lutande, snabba) men som tur var regnade det så det blev lite långsammare.
Spelade den: 10 oktober 2020 Omdöme datum: 10 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig & fin bana!
Spelade den: 8 oktober 2020 Omdöme datum: 8 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk bra övningsområde med korthålsbana
Spelade den: 8 oktober 2020 Omdöme datum: 8 oktober 2020Handicap: 34.7
18-hålsbanan
Trevliga unga medspelare o personal
Spelade den: 2 oktober 2020 Omdöme datum: 3 oktober 2020Handicap: 28.9
18-hålsbanan
-
Spelade den: 2 oktober 2020 Omdöme datum: 2 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Det var alldeles för mycket kö. Vi hade en 4-boll framför oss som var alldeles för långsam och omständig.
Spelade den: 2 oktober 2020 Omdöme datum: 4 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fick polett till drivingrange och de serverade snabbt dagens lunch i Take away-lådor, så jag hann både träna o äta på 45 min. Bättre? Att ha restaurangen öppen till 16 på en fredag. ????
Spelade den: 2 oktober 2020 Omdöme datum: 4 oktober 2020Handicap:
18-hålsbanan
Fick polett till drivingrange och de serverade snabbt dagens lunch i Take away-lådor, så jag hann både träna o äta på 45 min. Bättre? Att ha restaurangen öppen till 16 på en fredag. ????
Spelade den: 30 september 2020 Omdöme datum: 30 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Riktigt fin bana i vacker miljö och utmärkt skick!
Spelade den: 29 september 2020 Omdöme datum: 29 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dålig skyltning till nästa tee. Ingen skyltning till toaletter. Irrade runt i restaurangen. Fanns det fler? Svårt att hitta tryckluft för att rengöra vagnen. Servicevänlig dam i receptionen!
Spelade den: 29 september 2020 Omdöme datum: 29 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Dålig skyltning till nästa tee. Ingen skyltning till toaletter. Irrade runt i restaurangen. Fanns det fler? Svårt att hitta tryckluft för att rengöra vagnen. Servicevänlig dam i receptionen!
Spelade den: 27 september 2020 Omdöme datum: 27 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Glad och trevlig personal. Fin bana
Spelade den: 27 september 2020 Omdöme datum: 28 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vissa platser på Rangen är inte så bra. Man ser in i två kullar på 50 meters avstånd.
Spelade den: 24 september 2020 Omdöme datum: 25 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin bana just nu! Otroliga greener och läget är fint med många vackra hål.
Spelade den: 23 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Betyget skulle bli högre om det ej var slagmattor på vissa tee, det drar ner helheten
Spelade den: 23 september 2020 Omdöme datum: 24 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Mattor på par 3orna drog ner betyget på banan som i övrigt är i mycket bra skick
Spelade den: 23 september 2020 Omdöme datum: 23 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Betyget skulle bli högre om det ej var slagmattor på vissa tee, det drar ner helheten
Spelade den: 22 september 2020 Omdöme datum: 24 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
trevlig omväxlande bana
Spelade den: 22 september 2020 Omdöme datum: 22 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att spela för första gången. Ett flertal greener var inte möjliga att observera på grund av att de låg dolda och högre an fairways. På vissa tres hade mattor lagts ut, tydligen för att spara på gräset. Runt mattorna låg fint gräs som i stort sett inte hade använts på länge. Fairways och greener höll mycket hög kvalite. Trots svårigheter att få överblick på en hel de…
Spelade den: 22 september 2020 Omdöme datum: 22 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Lite för snabba greener för mig som nybörjare. Fantastisk natur. Mycket välskött bana.
Spelade den: 20 september 2020 Omdöme datum: 20 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Trist med mattor på alla par 3 hål
Spelade den: 16 september 2020 Omdöme datum: 16 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Långt att gå utan vagn från parkering. Inte så välstädat i restaurangen, borden kunde torkas av bättre . Sextiljoner att det är ren och snyggt på toaletterna.
Spelade den: 16 september 2020 Omdöme datum: 17 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Golfhäftet är en bra grej, bra priser på bra banor
Spelade den: 11 september 2020 Omdöme datum: 11 september 2020Handicap: 9.3
18-hålsbanan
Very good golfcourse, perfect green!
Översätt till Svenska
Spelade den: 10 september 2020 Omdöme datum: 10 september 2020Handicap:
18-hålsbanan
Vi var aldrig inne i klubbhuset o besökte inte restaurangen. En mycket fin o rolig golfbana. Mycket välskött
Spelade den: 9 september 2020 Omdöme datum: 12 september 2020Handicap: 21
18-hålsbanan
De dålda hålen gör banan mindre attaktiv
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com