Kristinehamns Golfklubb: Omdömen

Dela
visitors_1
7.7
katarina9
Stål
Spelade den: 15 september 2021 Omdöme datum: 15 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tempot på banan katastrof spelar aldrig mer en onsdag.
visitors_1
7.7
ulla viola kristina
Stål
Spelade den: 8 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevligt mottagande i receptionen/shopen. Dåligt bemötande på restaurangen. stänger kl 16 vi kom in 5 min före kunde inte handla någonting.
visitors_1
7.1
sven-arne5
Brons
Spelade den: 30 augusti 2021 Omdöme datum: 30 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre vägvisning ute på banan. I dusch och omkl bör tidförlängning förlängas. Duschade där när det blev helt svart. Bytte om då lyset slocknade. Slut på pappershanddukar på toan var det. Fantastisk mat och service i restaurangen +++++
visitors_1
7.4
björg nancy
Brons
Spelade den: 30 augusti 2021 Omdöme datum: 30 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk god mat och trevligt bemötande i restaurangen. Dåligt skyltat ute på banan / skylta vid Green så man vet var man skall ställa bag för snabbare förflyttning. Hög ruff som sinkar spelet. Måste nästan stå på bollen för att se den. Skylta tydligt var nästa tee är med högre skyltar . Fina toaletter och duschar men tyvärr slocknar ljuset alldeles för tidigt i dusch o…
visitors_1
6.9
anna25
Stål
Spelade den: 29 augusti 2021 Omdöme datum: 29 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre speltempo! Varför sitter man och fikar minst 15 min när det är kö?!?
visitors_1
7.4
julia7
Stål
Spelade den: 29 augusti 2021 Omdöme datum: 29 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trångt vid vissa hål på första 9. Dåliga tee. Fin bana förövrigt.
visitors_1
7.8
claesurban
Stål
Spelade den: 29 augusti 2021 Omdöme datum: 30 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee skicket finns mer att önska. 1. Väldigt slitna så det behöver finnas en plan för banpersonalen hur man flyttar utslagsplatser för minska slitage och att förbättra återväxt. 2. En del tee var kullar och inte raka. ÖVNINGSGREEN vid klubbhuset hade inte samma stimp som på banan så det tog ca 3 hål innan man fick rätt känsla. POSITIVT är att det var mycket fin helhet och…
visitors_1
5.8
björneric
Stål
Spelade den: 29 augusti 2021 Omdöme datum: 29 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
De behöver göra något åt tees, de var ojämna och slitna.
visitors_1
7.3
birgitta44
Brons
Spelade den: 26 augusti 2021 Omdöme datum: 27 augusti 2021Handicap: 26
18-hålsbanan
Stor eloge till killen i resturang.
visitors_1
6.5
ingersusanne
Stål
Spelade den: 26 augusti 2021 Omdöme datum: 27 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Stäälplatserna är alldeles för små, det är ej möjligt att hålla de 4 meter som myndigheterna föreskriver att det skall vara mellan varje hus bil/husvagn.
visitors_1
8.7
w.roger
Stål
Spelade den: 25 augusti 2021 Omdöme datum: 25 augusti 2021Handicap: 31.2
18-hålsbanan
Alle ballvaskere som vi prøvde var tomme for vann.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
jan-eric505
Stål
Spelade den: 23 augusti 2021 Omdöme datum: 23 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunker på 18 innehåller lerklumpar Annars jättefin bana
visitors_1
8.8
bengtcarl-gustaf
Stål
Spelade den: 22 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap: 25.2
18-hålsbanan
Fantastiskt charmig och fin bana. Mycket underhållande med vacker natur runt omkring. Rekommenderas varmt (obs. ej klubbmedlem).
visitors_1
8.0
nilsstefan
Brons
Spelade den: 22 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Slitna tees, men fairways och greener var fina. Fin och rolig banlayout. Trevligt bemötande!
visitors_1
8.1
lotta0
Silver
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap: 0
18-hålsbanan
Banan var utmanande o rolig att spela. Kan absolut inte hålla med om att tees är dåliga, har varit på mycket sämre. Rent och snyggt i omklädningsrummen. LH
visitors_1
8.8
bengt1
Brons
Spelade den: 15 augusti 2021 Omdöme datum: 15 augusti 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
Tee var inte bra.
visitors_1
8.8
michael485
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana finns lite att göra på tees trevligt bemötande i receptionen och restaurangen ,käkade lunch mycket bra
visitors_1
8.8
per835
Stål
Spelade den: 8 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee var inte bra men annars var allt bra..
visitors_1
7.3
sven jonny
Brons
Spelade den: 7 augusti 2021 Omdöme datum: 8 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
God mat, trevlig golfbana
visitors_1
7.8
maj inger elisabet
Stål
Spelade den: 6 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Svårt att hitta. Skyltarna små och otydliga.
visitors_1
7.9
gurli5
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 6 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Toppen att ni hade skyltar som visade hålets utseende även vid röd tee. Markera gärna 150, 75 och 50 meter i banan och inte bara 100 meter.
visitors_1
8.2
johan55
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tee lämnar lite att önska men det är ju mycket spel även i år så jag antar att det är svårt att hålla dessa fina. I övrigt allt toppen.
visitors_1
4.2
monicamariann
Stål
Spelade den: 5 augusti 2021 Omdöme datum: 5 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi i bollen skojade lite elakt och kallade golfklubben för ”Golfklubben som gud glömde”. Vi har spelat på många banor men den här var definitivt den värsta. Dålig mat( ofärdig lax och stora klumpar i vaniljsåsen. Ingen salladsbuffé utan på tallriken ditlagt 5 st. babyspenatblad.), inte särskilt trevlig atmosfär. Dåligt underhållen bana rakt igenom. Tees, fairwais som gre…
visitors_1
6.9
jan424
Brons
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 4 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Högt gräs på sidan om fairway, svårt hitta boll och ännu svårare att slå
visitors_1
6.4
bror lennart
Stål
Spelade den: 4 augusti 2021 Omdöme datum: 7 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ostädat, Sönderslagna Tee´s , pausstuga vid 9-hål helt kass. Kommer inte tillbaka .
visitors_1
7.4
tobba
Brons
Spelade den: 1 augusti 2021 Omdöme datum: 1 augusti 2021Handicap: 20.2
18-hålsbanan
Banan var ganska blöt. Troligen har området fått mycket regn. Tack för hjälpen med tejpen så mitt bakljus hängde ihop på hemvägen.
visitors_1
8.3
anja89
Stål
Spelade den: 29 juli 2021 Omdöme datum: 30 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tees var noe ødelagte, greenene var veldig fine. Alt i alt en morsom bane å spille
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
göran979
Stål
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 29 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways kunde vara bättre på vissa hål. Banan tål inte så mycket vatten, blir lätt lite sumpig.
visitors_1
5.5
marie96
Brons
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ställplatser för husbil var inte värt pengarna. Asfalt som lutade svårt att ställa upp. Inga faciliteter som att tömma toa tanka vatten då är 150;- inte ok. Tee var urdåliga fairways mycket ogräs hit åker vi inte igen
visitors_1
8.4
nina74
Stål
Spelade den: 24 juli 2021 Omdöme datum: 27 juli 2021Handicap: 3.6
18-hålsbanan
Väldigt vacker bana med fin layout! Rekommenderar den gärna till andra
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com