Breviken Golf & Hotel: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (643)7.9
visitors_1
7.7
susan.oman
Stål
Spelade den: 30 september 2021 Omdöme datum: 30 september 2021Handicap: 25.4
18-hålsbanan
Trevlig bana bra skick trots mycket regn under veckan, fina greener, bra skyltning. God lunch.
visitors_1
7.1
lars-erik29
Brons
Spelade den: 20 september 2021 Omdöme datum: 29 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fin parkering för husbilar men 1 kw i stolpen räcker inte på vår och höst. Även på sommaren används mer ström i moderna husbilar/husvagnar. Träffade ägaren (fick reda på att det var han senare på dagen) hans kommentarer visar på att han inte förstår sig på eldrift.
visitors_1
7.8
benita
Stål
Spelade den: 15 september 2021 Omdöme datum: 15 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Onödigt tuff ruff, som ensamspelare var det svårt att hitta bollen om man råkat missa fairway
visitors_1
6.9
lars ola
Brons
Spelade den: 12 september 2021 Omdöme datum: 12 september 2021Handicap: 15
18-hålsbanan
Saknade pinnar (gula/röda) på några hål där vatten gick nära eller igenom fairway, plattor i marken hjälper inte en besökare som inte kan banan. Fin bana som klarar att ta hand om mycket regn, bra underlag trots mycket regn innan och under vårt besök.
visitors_1
Spelade den: 10 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Brevikens GK är en mycket trevlig och prisvärd bana. Toppen dag åter kommer gärna hit. Tomas
visitors_1
7.2
lars-olof30
Brons
Spelade den: 8 september 2021 Omdöme datum: 8 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ingen bunker var krattad av banperonalen och inte heller av de de som varit och slagit i dem. Inte bra!
visitors_1
7.4
evamari-ann
Brons
Spelade den: 6 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Stenhårda bunkrar och ingen rolig design på banan
visitors_1
7.8
jeanette74
Brons
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 5 september 2021Handicap: 54
18-hålsbanan
Lång väntan på framförvarande bollar drog ner upplevelsen. Banan i fint skick men tungt att spela när man inte är van vid så högt klippt fairway. Omklädningsrummet känns sisådär. Mycket god mat. Fina ställplatser, dock enbart 6A i stolpen. Hade varit toppen med en utslagsback för tömning av toalettkassetten.
visitors_1
8.5
alfmagnus
Stål
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 4 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bunkrar var hårda o smågrusig.
visitors_1
7.6
anna g
Brons
Spelade den: 3 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap: 35
18-hålsbanan
Ruffen
visitors_1
Spelade den: 3 september 2021 Omdöme datum: 3 september 2021Handicap: 14.4
18-hålsbanan
Greenerna kanonbra Första 9 hålen svårt att hitta boll i ruffen andra 9 mycket bättre
visitors_1
Spelade den: 30 augusti 2021 Omdöme datum: 30 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ställplatser var bra. Man står jämt. Fairway är jämn men lite långt gräs. Det finns klöver utanför fairway vilket man gör det svårt att hitta bollarna. Enkel men god mat med salladsbuffé.
visitors_1
7.6
janÅke5
Stål
Spelade den: 30 augusti 2021 Omdöme datum: 30 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Saknade papperskorgar ute på banan
visitors_1
8.7
harriet0
Stål
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskött bana.
visitors_1
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fina breda fairways. Svårt att hitta boll i ruff så slå inte dit. ????Mjuka men snabba greener. Tee var ojämna. Fina Ställplatser.
visitors_1
8.6
gert rune
Brons
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap: 24.7
18-hålsbanan
Allt var bra! Liten besvikelse bara med 6 Ampere i eluttagen.
visitors_1
8.3
bengt1
Brons
Spelade den: 17 augusti 2021 Omdöme datum: 19 augusti 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
Dåligt med sanitet utrymmen, luktar mögel. Mycket fin ställplats, trevlig personal.
visitors_1
7.7
lotta3
Brons
Spelade den: 17 augusti 2021 Omdöme datum: 18 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Toa dusch och omklädning under all kritik . Gammalt , slitet och luktade mögel
visitors_1
8.3
jørn599
Stål
Spelade den: 16 augusti 2021 Omdöme datum: 17 augusti 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Banen tåler ekstreme mengder vann. Det regnet hele natten, men fairways var likevel tørre og fine. Greenene var hullet etter gjødsling. Rullet likevel ærlig. Relativt lettspilt, med snill rough, dog ikke så lettscoret. Veldig hyggelig restaurant med god mat
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 16 augusti 2021 Omdöme datum: 16 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefin och välskött bana, fina planteringar som inramade tees och bangränser välskötta vattensamlingar med röda näckrosor. Upphöjda greener som gör att slaget inte går att bara rulla in. Imponerande och fantastiskt fina ställplatser,
visitors_1
8.2
sven börje
Brons
Spelade den: 16 augusti 2021 Omdöme datum: 16 augusti 2021Handicap: 18.9
18-hålsbanan
Mycket välskött bana
visitors_1
7.9
marie35
Stål
Spelade den: 14 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Många och fina ställplatser. Omklädningsrum met var sådär Trevlig och serviceinriktad personal Fin bana med gröna och fina greener
visitors_1
Spelade den: 14 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Släpp INTE 5 personer i samma boll ????blev alldeles för lång väntetid. Erbjöds att gå förbi på hål 17 !!!!!
visitors_1
Spelade den: 13 augusti 2021 Omdöme datum: 13 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Positivt överraskad av banan och restaurangen!
visitors_1
Spelade den: 13 augusti 2021 Omdöme datum: 14 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Omklädningslokalerna, dusch o toaletter bör fräschas upp! Då blir det en komplett anläggning i toppskick!
visitors_1
7.8
leifingemar
Stål
Spelade den: 12 augusti 2021 Omdöme datum: 12 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Synd att det blev skurna greener
visitors_1
8.4
benteerikke
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 12 augusti 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alt var bra, utom omkledningsrom. Litt nedslitt
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
ole38
Stål
Spelade den: 11 augusti 2021 Omdöme datum: 11 augusti 2021Handicap: 30
18-hålsbanan
Fairway var lidt lange, meget fine green og tee steder
Översätt till Svenska
visitors_1
8.2
larsingemar
Brons
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap: 16
18-hålsbanan
Fantastisk trevlig öppen parkbana med svag kupering och fina greener
visitors_1
6.9
evamaria91
Brons
Spelade den: 9 augusti 2021 Omdöme datum: 9 augusti 2021Handicap: 28
18-hålsbanan
Ingen shop, fina fairways och greener
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com