Falköpings GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • Gamla (459)7.7
  • Nya (0) -
visitors_1
8.7
johnnyhugo
Brons
Spelade den: 1 oktober 2019 Omdöme datum: 1 oktober 2019Handicap: 32
Gamla
Fina spelytor, bra bana
visitors_1
8.8
thomas4096
Stål
Spelade den: 22 september 2019 Omdöme datum: 22 september 2019Handicap:
Gamla
Breda och fina fairways. Välskött bana i det stora hela. Trivsamt! Möjligen att vägen och järnvägen stör rätt mycket men svårt att göra ngt åt.
visitors_1
8.8
karl82
Stål
Spelade den: 22 september 2019 Omdöme datum: 24 september 2019Handicap:
Gamla
Fick spela med två medlemmar , vilket var mycket positivt, tack Sonja o Lennart
visitors_1
8.4
monica91
Stål
Spelade den: 22 september 2019 Omdöme datum: 22 september 2019Handicap:
Gamla
Trevlig o vacker bana
visitors_1
8.3
lars göte
Brons
Spelade den: 18 september 2019 Omdöme datum: 19 september 2019Handicap:
Gamla
Banan i dagens skick var utmanande och spännande. Usch vilka backar att klättra t ex 6an Fina nydressade greener. Bra fairways. Och vilket fint och trevligt bemötande av var det Helena du hette?. Trevlig men jobbig bana för en 83åring.
visitors_1
Spelade den: 18 september 2019 Omdöme datum: 18 september 2019Handicap:
Gamla
Inga andra åsikter
visitors_1
Spelade den: 17 september 2019 Omdöme datum: 19 september 2019Handicap:
Gamla
Blev felbokade och fick spela på 9 håls banan men fick betala halv greenfee ändå Är det OK?
visitors_1
8.6
bengt514
Brons
Spelade den: 16 september 2019 Omdöme datum: 16 september 2019Handicap: 27.5
Gamla
En mycket fin bana tycker bengt från borås gk
visitors_1
8.8
hansthomas
Stål
Spelade den: 13 september 2019 Omdöme datum: 14 september 2019Handicap:
Gamla
Fantastisk personal, utmärkt kvalitet på banan????
visitors_1
Spelade den: 13 september 2019 Omdöme datum: 15 september 2019Handicap:
Gamla
Svårt att se från tee skillnad mellan ruff och det finklippta delen av banan.
visitors_1
8.8
lena10
Stål
Spelade den: 25 augusti 2019 Omdöme datum: 26 augusti 2019Handicap: 25.9
Gamla
Bra mottagande och välskött bana!
visitors_1
Spelade den: 24 augusti 2019 Omdöme datum: 24 augusti 2019Handicap:
Gamla
Trevligt i största allmänhet. Kul och fin bana. Trist bara att del av ställplatsen var lerig. Gäller att komma i rätt tid och få en plats på gräset. Tyvärr bara ett fåtal platser.
visitors_1
7.3
lennart35
Brons
Spelade den: 14 augusti 2019 Omdöme datum: 16 augusti 2019Handicap: 12
Gamla
Bra och serviceminded personal gör att man känner sig välkommen tillbaks
visitors_1
8.3
anette89
Stål
Spelade den: 9 augusti 2019 Omdöme datum: 10 augusti 2019Handicap:
Gamla
27 hål för priset av 18 är ju jättebra när man har tid för en extra runda.
visitors_1
Spelade den: 5 augusti 2019 Omdöme datum: 6 augusti 2019Handicap:
Gamla
Dåligt med toaletter första nio hålen
visitors_1
7.8
anneva
Stål
Spelade den: 5 augusti 2019 Omdöme datum: 6 augusti 2019Handicap:
Gamla
Toalett saknas på de 9 första... Tack för ett trevligt besök! :)
visitors_1
Spelade den: 4 augusti 2019 Omdöme datum: 5 augusti 2019Handicap:
Gamla
Trevlig bana i bra kondition! Väl värd att besöka ????????????
visitors_1
Spelade den: 4 augusti 2019 Omdöme datum: 5 augusti 2019Handicap: 6
Gamla
Bra mottagande, trevlig atomsfär Banan har mer att önska vad gäller greener och tees!
visitors_1
8.7
lena734
Stål
Spelade den: 4 augusti 2019 Omdöme datum: 6 augusti 2019Handicap:
Gamla
Se till att det finns toalettpapper på toaletterna. Det saknades trots tillsägelse, dvs lite dålig koll.
visitors_1
6.9
gun15
Brons
Spelade den: 3 augusti 2019 Omdöme datum: 4 augusti 2019Handicap:
Gamla
Väldigt tätt melllan spelad green och nästa utslag på många hål. Olika rull på greenerna. Inte så bra skyltat till next tee.
visitors_1
7.4
ann-sofie3
Stål
Spelade den: 2 augusti 2019 Omdöme datum: 2 augusti 2019Handicap:
Gamla
Upplevde att grenerna var svårputtade. Ingen ruff och få vattenhinder.
visitors_1
8.6
jan fredrik2
Stål
Spelade den: 1 augusti 2019 Omdöme datum: 2 augusti 2019Handicap:
Gamla
Att lunch serveras till kl två , önskvärt minst en timma till .
visitors_1
Spelade den: 28 juli 2019 Omdöme datum: 28 juli 2019Handicap:
Gamla
Blev väl omhändertagna av klubbvärd - lite utöver det vanliga.
visitors_1
8.8
gert62
Silver
Spelade den: 26 juli 2019 Omdöme datum: 27 juli 2019Handicap: 10.3
Gamla
Mycket bra bana och väldigt trevligt bemötande gör detta till en toppenanläggning.
visitors_1
8.7
jonny34
Brons
Spelade den: 24 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap: 24.3
Gamla
Längre öppettider för dagens lunch vore önskvärt.
visitors_1
8.7
per-Åke2
Stål
Spelade den: 24 juli 2019 Omdöme datum: 24 juli 2019Handicap:
Gamla
Mycket trevligt personalen mycket hjälpsam och nästan alla man mötte hälsade trevligt.
visitors_1
8.8
birgitta51
Stål
Spelade den: 24 juli 2019 Omdöme datum: 24 juli 2019Handicap:
Gamla
Trevlig bana. Men lite svår. Bra layout. Bra uppmärkt. Trevlig och omväxlande samt lite utmanande.
visitors_1
8.8
maicarola
Stål
Spelade den: 22 juli 2019 Omdöme datum: 22 juli 2019Handicap:
Gamla
Mycket trevligt bemötande vi fick av killen som jobbade i receptionen
visitors_1
8.2
anna-carina
Stål
Spelade den: 20 juli 2019 Omdöme datum: 20 juli 2019Handicap:
Gamla
Kommer igen. Varierad och kul bana. Husvagnsställplatsen behöver dock förbättras
visitors_1
Spelade den: 18 juli 2019 Omdöme datum: 20 juli 2019Handicap: 15.2
Gamla
Tror aldrig att vi fått ett finare bemötande och välkomnande på någon bana vi spelat! Bra husvagns/husbilsparkering när klubbhuset. Fyra platser på fint gräs resten sand/grus. Väldigt fint/fräsch omklädningsrum.
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com