Hulta Golfklubb: Omdömen

Stål
Spelade den: 16 september 2020
Omdöme datum: 17 september 2020
Handicap: 14.7
18-hålsbanan

Fin bana, men leriga fairways med enormt mycket gräsklipp liggande. Greenerna nydressade. Väldigt blött runt greenerna. Borde varit lägesförbättring eller rent av stängt banan för underhåll. Inte vad man väntar sig en solig dag i september. Plus för bra greenfee.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 17 juli 2020
Omdöme datum: 18 juli 2020
Handicap: 22.5
18-hålsbanan

Trevlig bana. Fantastiskt vackra hål. Mer kuperad än vad man kan tro. Lite dålig info om var nästa tee var. Annars jättetrevlig bana.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 24 september 2018
Omdöme datum: 24 september 2018
Handicap: 21.7
18-hålsbanan

Inte ok med mattor på flertalet gula tee

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 13 september 2018
Omdöme datum: 15 september 2018
18-hålsbanan

Saknar banguide vid tee. Otydligt var 100,150 m från green markeringen var. Annars en fin bana

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 5 september 2018
Omdöme datum: 5 september 2018
18-hålsbanan

Vid besök i restaurangen kl. 13.00 en vardag är en av dagens rätter slut, salladsskålarna så gott som tomma, salladssåsen helt slut. Tyvärr är det inte första gången...

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 4 september 2018
Omdöme datum: 4 september 2018
18-hålsbanan

Svårpeggat på mattorna!

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 4 september 2018
Omdöme datum: 6 september 2018
18-hålsbanan

Besviken med matta på tee. Inte alls bra

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 31 augusti 2018
Omdöme datum: 2 september 2018
18-hålsbanan

Jag är väldigt tacksam för att ni hade en jättebra banguide på hemsidan. Att det var så många bilder från varje hål som gjorde att när man tittade på hålen så kändes det som om man redan hade spelat banan. Mycket uppskattat!

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 16 augusti 2018
Omdöme datum: 29 augusti 2018
18-hålsbanan

Betyget på banan drogs ner pga en ganska given orsak, sommarens värme där Hulta inte är ensamma om värmens påverkan på kvalitén. Vanligtvis är banan i god kondition med en trevlig layout vilket var orsaken till mitt återbesök.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 16 augusti 2018
Omdöme datum: 16 augusti 2018
Handicap: 24.3
18-hålsbanan

Fin bana som vi gärna återvänder till. Lite dåligt på fairways men det har ju med det varma och torra vädret att göra.

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 16 augusti 2018
Omdöme datum: 16 augusti 2018
Handicap: 18.6
18-hålsbanan

Mycket fin och rolig bana att spela på, tyvärr var fairways mkt torra men vilken golfbana har lyckats hålla dem gröna denna sommar. Trevlig personal, inklisive barnarbetare och fantastiskt god mat

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 16 augusti 2018
Omdöme datum: 17 augusti 2018
18-hålsbanan

Hålen på greenerna var för små.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 15 augusti 2018
Omdöme datum: 15 augusti 2018
Handicap: 17.0
18-hålsbanan

Fantastisk miljö. Visst var banan torr, det är ju alla banor för tillfället, men greenerna var kanon och mer grön fairway än många andra banor. Kanonmiljö! Kommer gärna tillbaka.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 15 augusti 2018
Omdöme datum: 15 augusti 2018
18-hålsbanan

härlig o e nastående atmosfär

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 15 augusti 2018
Omdöme datum: 19 augusti 2018
18-hålsbanan

Väldigt bra mottagande och service !

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 14 augusti 2018
Omdöme datum: 16 augusti 2018
18-hålsbanan

Mycket fin bana med kluriga hål! Fairways lite undermåliga men med naturliga förklaringar..

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 13 augusti 2018
Omdöme datum: 13 augusti 2018
Handicap: 36.0
18-hålsbanan

Som gäster kände vi oss verkligen välkomna.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 13 augusti 2018
Omdöme datum: 15 augusti 2018
18-hålsbanan

Bra jobbat i torkan!

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 9 augusti 2018
Omdöme datum: 11 augusti 2018
Handicap: 11.6
18-hålsbanan

Banan är generellt bra men nu väldigt torr pga torkan vilket drar ner lite på betyget

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 9 augusti 2018
Omdöme datum: 9 augusti 2018
18-hålsbanan

Mycket dåliga tees

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 9 augusti 2018
Omdöme datum: 11 augusti 2018
18-hålsbanan

Bra o välskött med tanke på torkan .

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 8 augusti 2018
Omdöme datum: 8 augusti 2018
18-hålsbanan

Otroligt trevligt bemötande i kansliet

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 7 augusti 2018
Omdöme datum: 7 augusti 2018
18-hålsbanan

Trots tre månaders torka är banan fullt spelbar, greenerna utmärkta.

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 30 juli 2018
Omdöme datum: 1 augusti 2018
18-hålsbanan

En trevlig bana med bra design och välskött. Bra även för högre hcp då det är breda fairways och på många ställen ordentligt klippt mellan hålen. Kommer gärna tillbaka och spelar igen. Vi gick på kvällen efter att shop och kansli hade stängt. Det fanns inga banguider framme och motsvarande information saknade vi på tee. Gjorde spelet lite chansartat och "blint" på en de…

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 30 juli 2018
Omdöme datum: 31 juli 2018
18-hålsbanan

Lite väl utbränt på vissa delar av fairways och tees. Banpersonalen följde med och var i vägen på lite väl många hål

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 30 juli 2018
Omdöme datum: 4 augusti 2018
Handicap: 29.0
18-hålsbanan

Tror detta är min favorit bana! Super fin, djukt trevlig att spela bars gelt enkelt dröm golf för mig!

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 27 juli 2018
Omdöme datum: 29 juli 2018
18-hålsbanan

Saknade papperskorgar ute på banan.

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 26 juli 2018
Omdöme datum: 29 juli 2018
18-hålsbanan

Betyget 3 på golfbanan är p.g.a. av torkan. Fairways och tees var nästan helt döda. Greenerna var dock bra.

Var det till hjälp?
Brons
Spelade den: 26 juli 2018
Omdöme datum: 26 juli 2018
18-hålsbanan

Sedvanligt - tyvärr - MYCKET långa rondtider på Hulta GK, där vi på sista 9 fick vänta över 5 minuter PÅ VARJE SLAG, vilket fullkomligt dödar spelupplevelsen på en i övrigt bra bana med sedan några år nya, fina greenområden. Har spelat Hulta många gånger, under flera år, och alltid långa rondtider med snigel 4-bollar som aldrig släpper igenom. Kommer nog inte att spela dä…

Var det till hjälp?
Stål
Spelade den: 25 juli 2018
Omdöme datum: 25 juli 2018
18-hålsbanan

Mycket trevlig o serviceminded tjej i restaurangen!

Var det till hjälp?
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com