Kinds Golfklubb: Omdömen

Dela
visitors_1
8.7
JörgSensse
Silver
Spelade den: 6 augusti 2022 Omdöme datum: 6 augusti 2022Handicap: 38
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
10
Kinds GK
Grund für die Auswahl dieses Golfplatzes war wie so oft der Fakt, das Wohnmobilstellplätze angeboten werden. Das Spiel auf dem Platz begeisterte uns, aber erst bei der Recherche für diese Rezension wurde klar, in welches Highlight wir hier gestolpert sind. Lage: Kinds Golfclub liegt in der Mitte zwischen Göteborg, Jönköping und Halmstadt, je 100 km Fahrstrecke von diese…
Översätt till Svenska
visitors_1
9.5
Leiflexon
Stål
Spelade den: 12 november 2020 Omdöme datum: 19 november 2020Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
Kinds GK
Grymma greener och naturskön bana.
visitors_1
8.7
Leiflexon
Stål
Spelade den: 12 november 2020 Omdöme datum: 19 november 2020Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
Kinds GK
Fin bana och naturskön med grymma greener.
visitors_1
7.6
dennis.varberg
Guld
Spelade den: 1 juni 2020 Omdöme datum: 22 juni 2020Handicap: 9
Kinds GK
Här finns i stort sett allt man kan önska sig som golfspelare. Bra och trevlig bana, väldigt bra träningsmöjligheter samt bra boende med husbil, husvagn och det finns även tre stugor i olika storlekar.
visitors_1
8.8
sohlis47
Stål
Spelade den: 26 mars 2020 Omdöme datum: 26 mars 2020Handicap: 24
Kinds GK
En av västsveriges bästa golfanläggningar, snyggt och rent och till ett bra pris. Mat mycket vällagad och bra bemötande av ALL personal 👍.
visitors_1
8.0
rasmus6
Brons
Spelade den: 1 november 2019 Omdöme datum: 3 november 2019Handicap:
Kinds GK
Väldigt fint skick på banan särskilt med tanke på att det är i början på november. Bra studs på fairways och jämnt rull på greenerna. Första nio ok golhål, sista nio många fina.
visitors_1
8.3
ronnyingvald
Stål
Spelade den: 23 oktober 2019 Omdöme datum: 25 oktober 2019Handicap:
Kinds GK
Inget att erinra
visitors_1
8.7
peter968
Stål
Spelade den: 15 oktober 2019 Omdöme datum: 15 oktober 2019Handicap:
Kinds GK
Mycket trevlig och välskött bana, fina greener och lagom svår. Bidrog till att jag sänkte mitt HCP. ????
visitors_1
8.5
larsÅkemagnus
Stål
Spelade den: 9 oktober 2019 Omdöme datum: 9 oktober 2019Handicap:
Kinds GK
Mycket bra fairways
visitors_1
8.8
thomas8
Brons
Spelade den: 23 september 2019 Omdöme datum: 23 september 2019Handicap:
Kinds GK
Utmärkt med röd tee långt fram! Flytta fram ytterligare på hål 3 och 15. Kortslående spelare får spela lay up för att inte bli blöta efter ett bra slag. Kinds Gk har en mkt fin och välskött anläggning!
visitors_1
8.5
kerstin ingegerd lin
Stål
Spelade den: 10 september 2019 Omdöme datum: 10 september 2019Handicap:
Kinds GK
Restaurangen var stängd , så tyvärr fick inte herrarna i bollen någon öl. 17.15.
visitors_1
8.7
bertil morgan
Brons
Spelade den: 9 september 2019 Omdöme datum: 9 september 2019Handicap:
Kinds GK
Bra bana, prisvärd och BRA bemötande!!!
visitors_1
7.8
anna katarina
Brons
Spelade den: 29 augusti 2019 Omdöme datum: 31 augusti 2019Handicap: 28
Kinds GK
Bra ställplats för husbil
visitors_1
8.5
ann-bente
Stål
Spelade den: 29 augusti 2019 Omdöme datum: 29 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Allt var förutom dusch/toa som kändes ofräscht och var slitet.
visitors_1
7.4
hanslennart40
Stål
Spelade den: 27 augusti 2019 Omdöme datum: 29 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Det var svårt att se vart next tee gick, på vissa banor.
visitors_1
7.7
bernt conny ingemar
Stål
Spelade den: 26 augusti 2019 Omdöme datum: 28 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Banguide saknades
visitors_1
8.7
björn38
Brons
Spelade den: 13 augusti 2019 Omdöme datum: 13 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
En mycket välskött bana som var trevlig att spela. Hit återvänder vi gärna.
visitors_1
8.8
birgitta86
Brons
Spelade den: 13 augusti 2019 Omdöme datum: 13 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Mycket vacker och välskött bana
visitors_1
8.8
jörgen41
Stål
Spelade den: 9 augusti 2019 Omdöme datum: 9 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Fantastiskt bra mottagande, bra service och en bana i toppskick. Tee , fairways och greener i absolut toppklass
visitors_1
8.6
johan9
Stål
Spelade den: 9 augusti 2019 Omdöme datum: 9 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Alldeles för billigt med tanke på finish! Kinds står i topp bland andra banor
visitors_1
8.4
karin maria9
Brons
Spelade den: 9 augusti 2019 Omdöme datum: 10 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Greenerna var mycket bra, lite svårlästa dock.
visitors_1
8.3
stiglennart65
Stål
Spelade den: 8 augusti 2019 Omdöme datum: 10 augusti 2019Handicap: 21.4
Kinds GK
Alldeles för dyr golfbil med läkarintyg
visitors_1
8.7
jeanette6
Silver
Spelade den: 31 juli 2019 Omdöme datum: 1 augusti 2019Handicap:
Kinds GK
Mkt trevlig bana. De röda teerna är jättefina vilket inte är så vanligt. Mkt trevligt bemötande i receptionen. Goda smörgåsar i restaurangen. Tyvärr hann vi inte äta lunch, slutar 14, har läst att den skall vara bra.
visitors_1
7.8
roger39
Brons
Spelade den: 30 juli 2019 Omdöme datum: 30 juli 2019Handicap:
Kinds GK
Fin bana med omväxlande karaktär där man inte stördes av intilliggande hål.
visitors_1
8.6
evamariaanette
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
Kinds GK
Lätt att hitta, allt bra markerat. En fin stämning, alla hälsade glatt
visitors_1
7.8
jan ivar algot
Brons
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 31 juli 2019Handicap:
Kinds GK
Lite farligt med golfbollar som hamnar runt hvg från gången.
visitors_1
8.8
lena06
Stål
Spelade den: 25 juli 2019 Omdöme datum: 25 juli 2019Handicap:
Kinds GK
Mycket trivsam bana på alla sätt. Väldigt härlig atmosfär och personal! Hit vill vi återkomma!
visitors_1
8.2
kerstin47
Stål
Spelade den: 23 juli 2019 Omdöme datum: 23 juli 2019Handicap:
Kinds GK
Ett välkomnande i receptionen
visitors_1
8.2
marita0
Stål
Spelade den: 22 juli 2019 Omdöme datum: 22 juli 2019Handicap:
Kinds GK
Härlig bana och utmanande när man lämnar fairway.. otroligt svåra bunkrar - hade underlättat om dem varit klippta för att slippa överhäng. Väldigt prisvärt
visitors_1
8.3
agneta28
Brons
Spelade den: 18 juli 2019 Omdöme datum: 19 juli 2019Handicap:
Kinds GK
Fina ställplatser för husbilar
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com