Ulricehamns GK: Omdömen

  • Visa alla banor
  • 18-hålsbanan (177)7.8
visitors_1
7.8
stig erland0
Brons
Spelade den: 21 september 2018 Omdöme datum: 21 september 2018Handicap: 8
18-hålsbanan
Olika hastighet mellan övningsgreen och banan, många dolda hål blev svårt när banguiden var slut. bra greener.
visitors_1
7.5
anna-karinm
Stål
Spelade den: 17 september 2018 Omdöme datum: 19 september 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevligt bemötande i receptionen och mycket trevligt bemötande och god mat irestaurangen!! Fina greener!!
visitors_1
7.1
rolfpeter4
Stål
Spelade den: 17 september 2018 Omdöme datum: 19 september 2018Handicap:
18-hålsbanan
Toppen kille i restaurangen Vilken service något av det bästa vi har fått
visitors_1
7.5
mats842
Stål
Spelade den: 17 september 2018 Omdöme datum: 17 september 2018Handicap: 14.1
18-hålsbanan
Tee är inte i bra skick. Nästan inget gräs.
visitors_1
Spelade den: 10 september 2018 Omdöme datum: 14 september 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana men svårspelad första gången då det är många dolda utslag. Vill definitivt spela den någon mer gång!
visitors_1
8.8
göran309
Brons
Spelade den: 7 september 2018 Omdöme datum: 7 september 2018Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana med mycket fina greener. Trevligt bemötande. Bra ställplats. Vi kommer tillbaka.
visitors_1
8.4
anette20
Stål
Spelade den: 31 augusti 2018 Omdöme datum: 3 september 2018Handicap:
18-hålsbanan
Banan var sååå grön, ( har man inte sett någon denna sommaren) och naturskön, otroligt fin. Alldeles fantastisk med utsikten över sjön. Några hål var lite för långa för oss kvinnor som inte slår så långt. Tyvärr var det väldigt blött och lerigt på vissa hål, men vädret kan man ju inte göra något åt. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Maten var vällagad och god. …
visitors_1
8.8
bengtarne
Stål
Spelade den: 9 augusti 2018 Omdöme datum: 10 augusti 2018Handicap: 19.7
18-hålsbanan
Jätte bra med alla sopkärl vid hålen och att det är källsortering. Stort plus till er
visitors_1
Spelade den: 6 augusti 2018 Omdöme datum: 9 augusti 2018Handicap:
18-hålsbanan
Torkan hade ställt till det rejält på hål 16. Annars var det helt ok. Det blev mellan 30 40 % längre slag då det rullade väldigt mycket. Greenerna var otroligt fina och snabba.
visitors_1
7.8
ingegerd21
Stål
Spelade den: 3 augusti 2018 Omdöme datum: 3 augusti 2018Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk personal. Tillmötesgående o trevlig
visitors_1
7.0
maud katrin
Brons
Spelade den: 2 augusti 2018 Omdöme datum: 2 augusti 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket torra fairways bra greener mycket dolda hål
visitors_1
6.8
per roger
Stål
Spelade den: 2 augusti 2018 Omdöme datum: 2 augusti 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fina greener, tyvärr var fairways i mycket dåligt skick p.g.a torka som tillsammans med ett stort antal dålda hål ej skapade en positiv känsla för banan. /Roger
visitors_1
Spelade den: 30 juli 2018 Omdöme datum: 30 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana , torra fairways med torrsprickor. Greenerna var jättefina. Bra ställplats på gräs. Trevligt bemötande av klubbchef . Kommer gärna tillbaka ????⛳️
visitors_1
5.4
carlthomas
Stål
Spelade den: 17 juli 2018 Omdöme datum: 17 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
För många dolda landningsområden spec nu när banan är så torr.
visitors_1
8.3
anneli79
Brons
Spelade den: 16 juli 2018 Omdöme datum: 16 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Den torra fairwayen bidrog till att det rullade hejdlöst vilket gjorde att det blev en sänkningsrunda och det var ju riktigt roligt!
visitors_1
7.9
markus89
Stål
Spelade den: 13 juli 2018 Omdöme datum: 15 juli 2018Handicap: 25
18-hålsbanan
Tycker man kan försöka bygga bort en del dolda hål, i övrigt en fin bana. Den har också drabbats av torkan, men det är ju inget som går att göra mycket åt.. jag trivdes
visitors_1
6.8
inga-lill3
Brons
Spelade den: 13 juli 2018 Omdöme datum: 13 juli 2018Handicap: 22.6
18-hålsbanan
Greenerna är fantastiskt fina.
visitors_1
8.7
eva margreth
Brons
Spelade den: 13 juli 2018 Omdöme datum: 13 juli 2018Handicap: 27
18-hålsbanan
Fantastiska greener, vädret som nu är bedrövligt för golfbanan som inte fått något regn. Denna anläggning är att rekomendera i sin helhet.
visitors_1
Spelade den: 12 juli 2018 Omdöme datum: 12 juli 2018Handicap: 36
18-hålsbanan
Rent och fint i damrummet och toalett.
visitors_1
7.1
göran84
Brons
Spelade den: 12 juli 2018 Omdöme datum: 13 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Många dålda hål. Frächa greener
visitors_1
8.8
peter02
Stål
Spelade den: 10 juli 2018 Omdöme datum: 11 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket prisvärt och en fin bana. Bra ställplatser för husbilar.
visitors_1
7.9
annette17
Brons
Spelade den: 9 juli 2018 Omdöme datum: 11 juli 2018Handicap: 25.8
18-hålsbanan
Mottagandetvar superbra med bra personal
visitors_1
8.6
sanja
Brons
Spelade den: 9 juli 2018 Omdöme datum: 10 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig personal! Banan var som i övriga Sverige, mycket torr. Men hålen var varierande och väldigt fina.
visitors_1
Spelade den: 6 juli 2018 Omdöme datum: 7 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Efter denna sommartorka är det svårt att sätta betyg på fairways. Sprickor som normalt inte brukar finnas gör fairways sämre, men lägesförbättring var tillåtet.
visitors_1
7.6
lena66
Stål
Spelade den: 5 juli 2018 Omdöme datum: 5 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra greener! Fairways alltför torra och spruckna.
visitors_1
Spelade den: 3 juli 2018 Omdöme datum: 3 juli 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mina betyg bygger på att det fanns för många hål där du inte såg var du skulle lägga ditt utslag/andraslag. Samt att hålen låg väldigt tätt.
visitors_1
Spelade den: 26 juni 2018 Omdöme datum: 27 juni 2018Handicap:
18-hålsbanan
Banan passade inte oss. Blinda utslag är aldrig roliga.
visitors_1
8.6
sven9
Brons
Spelade den: 15 juni 2018 Omdöme datum: 15 juni 2018Handicap: 21.8
18-hålsbanan
Fina greener. Bra layout.
visitors_1
7.9
ann-britt03
Stål
Spelade den: 13 juni 2018 Omdöme datum: 13 juni 2018Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fina greener.
visitors_1
Spelade den: 4 juni 2018 Omdöme datum: 6 juni 2018Handicap:
18-hålsbanan
Tröga greener
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com