Vårgårda Golfklubb: Omdömen

Spelade den: 2 oktober 2021 Omdöme datum: 2 oktober 2021Handicap: 13
18-hålsbanan
Med tanke på så mycket regn som kommit det sista dagarna där massor med banor i Västsverige stängt för regn så var Vårgårda helt magiskt fin med torra, perfekt kortklippta fairways och snabba riktigt fina greener. Måste vara en av Sveriges mest regntåliga golfbanor. Kan varmt rekommenderas
Spelade den: 30 september 2021 Omdöme datum: 30 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att receptionen var stängd (måndag) . Synd att det inte finns någon restaurang. Annars var banan jättefin och trevlig.
Spelade den: 30 september 2021 Omdöme datum: 1 oktober 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var i bra skick trots mycket regn de senaste dagarna.
Spelade den: 26 september 2021 Omdöme datum: 27 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banguide med kommentarer ett måste. Tyvärr många långsamma bollar en runda ska inte ta nästan 5 Tim. Saknade en lutning green vid 1a tee. Otroliga fairway bästa jag spelat på mycket länge
Spelade den: 26 september 2021 Omdöme datum: 27 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiska Fairways! Vore dock trevligt med lite mer påkostad banguide på nätet. Och en pappersversion att bära med sig vore också trevligt.
Spelade den: 19 september 2021 Omdöme datum: 19 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra med många bajjamajor utefter banan!!!! Riktiga handdukar vid tee är en trevlig touch. Teemarkeringarna var svåra att se.
Spelade den: 18 september 2021 Omdöme datum: 18 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
1 på restaurangen beror på att det inte finns någon Bra skick på banan!
Spelade den: 14 september 2021 Omdöme datum: 14 september 2021Handicap: 19
18-hålsbanan
Suverän fin bana i toppenskick
Spelade den: 13 september 2021 Omdöme datum: 14 september 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Har hört av många att banan håller hög kvalitet! Det skriver jag under på, en mycket trevlig upplevelse!
Spelade den: 12 september 2021 Omdöme datum: 13 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, överlag fina fairways och greener, bra skyltat mellan hålen. Ett extra beröm till banpersonalen. Önskvärt med latrintömning.Ställplatsen är fin men en hel del trafik, men framåt 17-18 tiden lugnade det ner sig.
Spelade den: 12 september 2021 Omdöme datum: 14 september 2021Handicap: 33
18-hålsbanan
Bra bemötande, restaurang saknas. Kul och utmanande bana. Banan var i bra skick.
Spelade den: 12 september 2021 Omdöme datum: 13 september 2021Handicap: 54
18-hålsbanan
Trots mycket regn de senaste dagarna var banan i fint skick. Saknade en fysisk banguide. Hade räckt med ett vanligt A4 papper, gärna med speltips på. Ställplatsen ok men det hade varit toppen med en utslagsback för husbilens toalettkassett.
Spelade den: 11 september 2021 Omdöme datum: 11 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Allt bra men om man ska nämna något så gärna tydligare tee markeringar.
Spelade den: 11 september 2021 Omdöme datum: 11 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tror klubben kan tjäna på att ge ett mer välkomnande besök. Skrev inte ut något scorekort, ingen info om banan, inget leende mm.
Spelade den: 10 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kunde va bra att ha en kortare väg till parkeringen efter 18 hål
Spelade den: 10 september 2021 Omdöme datum: 11 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
För långt att gå mellan hålen .Efter hål 18 får man gå väldigt långt runt ett övningsområde man skulle kunna gå i kanten i slutet av området
Spelade den: 10 september 2021 Omdöme datum: 10 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
En jättefin bana bänk saknades på vissa hål.
Spelade den: 10 september 2021 Omdöme datum: 13 september 2021Handicap: 18.8
18-hålsbanan
Fairways och greener i fantastisk kondition. Greenerna väldigt snabba vilket var besvärligt för mig med medel hcp. Det var första gången jag spelade banan och jag kände därför extra stor avsaknad av en banguide Även om jag spelat en bana ett par gånger vill jag ha med mig en banguide
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 11 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan var kul att spela med omväxlande hål och i kanonskick. Tyvärr var det långt mellan hålen vilket drog ner betyget något.
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap: 25.7
18-hålsbanan
Äntligen skyltar med ”Next tre” som syntes. MEN den lilla pilen var otroligt svår att se på håll då den fanns i en svart cirkel. Som ny på banan fanns många tillfällen att gå fel om man inte gick ÄNDA fram till skylten. Annars helnöjd!
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket fina fairways och även bra greener. Enkelt och charmigt f.ö. med trevligt bemötande i receptionen.
Spelade den: 9 september 2021 Omdöme datum: 9 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Riktigt bra bana med stundtals extremt snabba greener! Rekommenderas starkt.
Spelade den: 8 september 2021 Omdöme datum: 8 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Jättefint skick och rolig att spela
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 5 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite bättre rangebollar
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vår runda tog över 5 Tim, fick vänta länge på varje hål. Var en tävling på banan, kanske inte så bra.
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för långa transportsträckor från green till tee. Troligen återkommer inte.
Spelade den: 5 september 2021 Omdöme datum: 6 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr var transportsträckorna mellan varje hål alldeles för långa, borde inf om så man kan ev ta golfbil, upplevelsen blev negativ pga så långa transporter mellan green till nästa tee,
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 4 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastiskt urval sv smörgåsar. Väldigt snabba greener. Rolig layout. Fantastiska greener.
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 5 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Ställplatser för husbil fina men låg för långt ifrån klubbhus med dusch, toa etc. För få platser med el.
Spelade den: 4 september 2021 Omdöme datum: 5 september 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tydligare skyltning från rangen till hål 1 .
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com