Robinson Golf Club Nobilis: Omdömen

Dela
visitors_1
7.9
GVeer
Guld
Spelade den: 19 maj 2022 Omdöme datum: 11 juni 2022Handicap: 24.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Zeer goed onderhouden golfbaan. De greens waren als een biljartlaken. Eenvoudig te spelen met brede vlakke fairways. Een heerlijke baan voor een probleemloos rondje.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.6
oswaldr
Silver
Spelade den: 23 april 2022 Omdöme datum: 28 april 2022Handicap: 17.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Championship Course
Super Golfplatz sehr gut gepflegt, guter Service, Bar wird man sehr schnell bedient, Golfshop sehr freundlich.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
nejcworld
Guld
Spelade den: 27 november 2021 Omdöme datum: 27 november 2021Handicap: 9
clubs_1
clubs_1
Championship Course
played in the end of autumn from yellow tees, driving range 8, tee offs 8, roughs 8, bunkers 8, fairways 8, greens 9, course difficulty 7, course design 8.
Översätt till Svenska
visitors_1
6.4
SlicingMyWayThroughLife
Ambassadör
Premium
Spelade den: 27 november 2021 Omdöme datum: 5 december 2021Handicap: 8
Championship Course
I am not sure where or how should I start my review in this case… What looked like a promising course from the clubhouse terrace sadly turned out in TOTAL disastrous experience. And this has nothing to do with the course itself as the course can't withstand 100 mm of rain in a few hours. However, the management obviously thinks it can so the course was kept open just so …
Översätt till Svenska
visitors_1
5.5
din.can
Guld
Spelade den: 14 december 2020 Omdöme datum: 14 december 2020Handicap: 4.1
Championship Course
Der Pflegezustand lässt zu wünschen übrig...
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
edward.hemel
Brons
Spelade den: 24 november 2019 Omdöme datum: 28 november 2019Handicap: 12.1
Championship Course
De baan is gelikt. Bijna te netjes. Ik hou er wel van, maar menigeen vind het te... mooie holes met mooi uitzicht. Super aangelegd en strak onderhouden. Het clubhuis oogt wat gedateerd.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
christoffer.thoren
Brons
Premium
Spelade den: 10 november 2019 Omdöme datum: 12 november 2019Handicap: 8.9
Championship Course
En bra startbana, ganska enkel! Nerklippta ruffer gjorde att straffet för missad fairway inte blev så påtaglig! Rangen kunde verkligen förbättras då bollarna var hårda som stenar och mattorna var riktigt slitna. Annars en mycket trevlig bana!
visitors_1
8.0
wwdenbieman
Silver
Premium
Spelade den: 9 november 2019 Omdöme datum: 19 november 2019Handicap: 16.9
Championship Course
Goed verzorgde baan, uitdagend en goed verzorgd. Een genot om deze te spelen. Gezellig Clubhuis en mooie Holes.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
Gtreg22
Silver
Spelade den: 1 november 2019 Omdöme datum: 1 november 2019Handicap: 12
Championship Course
Très beau parcours dans l ensemble. Larges fairway, quelques longs par 4, quelques plans d eau... Entretien excellent dans l ensemble avec de très bons greens et des rough parfois très très denses Les trous 5 et 6 bordés par la route perdent un peu de charme mais restent cependant très interessants par leur dessin. A jouer sans hésiter.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
BertP
Guld
Spelade den: 29 oktober 2019 Omdöme datum: 5 november 2019Handicap: 6.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
19
Championship Course
I've been coming to Belek for 7 years now and this was my first visit to Nobilis. A mistake! This course is fun beautiful and worth every penny. Upon arriving and checking in you can tell you are in for a field day, the Parrot in the lobby helps you start with a smile, the reception was friendly and professional. (like most Turkish clubs and Hotels). The driving range…
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
marc.vdh55
Brons
Spelade den: 16 oktober 2019 Omdöme datum: 2 november 2019Handicap: 29
Championship Course
Mooie baan voor long hitters maar niet zo veel afwisseling. de tweede 9 zijn minder verzorgd en vooral het onderhoud van de bunkers was bedroevend met bijna evenveel gras als op de fairways Enkele verre par 5 holes. Weinig waterpartijen Als je laat in de voormiddag speelt zijn er te weinig buggeys en ze beschikken over geen elektrische troleys Onthaal chaotisch en weinig …
Översätt till Svenska
visitors_1
7.9
JOSSICdominiqueSuzanne
Guld
Spelade den: 4 oktober 2019 Omdöme datum: 4 oktober 2019Handicap: 20.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Beau parcours accessible pour tous les niveaux. Les larges fairways sont bien entretenus. Ils sont bordés par des pins. Les greens sont un peu moins bien entretenus. Le parcours est bien arboré. Le club house est sympathique et le proshop est bien achalandé.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.4
ChristianHolm
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Dejlig bane. Generelt en god oplevelse. Men forstår ikke hvorfor sprinklerne vander banen, mens jeg spiller. Der stod vand på banen flere steder. Desuden var jeg ikke advaret om, at 13. fairway var ved at blive prikket. Måtte opgive at spille hullet.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.3
bergerr38
Guld
Spelade den: 18 maj 2019 Omdöme datum: 18 maj 2019Handicap: 7.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Beau parcours par 4 assez long Bien entretenu Les 9 premiers trous sont intéressants au niveau golfique À faire beau jardin.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.6
pieterbakermans
Guld
Spelade den: 1 maj 2019 Omdöme datum: 3 maj 2019Handicap: 7.2
clubs_1
Championship Course
De baan is mooi en lijkt in veel opzichten op de andere banen in Belek. Ruime en goede oefenfaciliteiten, zeer goed onderhouden fairways met goede greens en pine trees. Holes zijn niet heel erg uitdagend of moeilijk alhoewel je deze baan zeker niet moet onderschatten. De baan is erg vol. Zelfs bij de start hole sta je al met drie flights op de hole. Terwijl men op de gree…
Översätt till Svenska
visitors_1
7.8
anne.huisman
Silver
Spelade den: 1 april 2019 Omdöme datum: 4 april 2019Handicap: 16.9
Championship Course
Mooie baan maar veel te vol. Alleen maar flights van 4 personen en dat zonder dat er zo nu en dan wat extra ruimte er tussen. Daardoor steeds wachten. 5,5 uur over de 18 holes gedaan.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.2
nicokraszkiewicz
Silver
Spelade den: 1 april 2019 Omdöme datum: 14 april 2019Handicap: 14.4
Championship Course
We were having the honor to play this amazing course for an entire week. We took the entire package: staying at the outstanding Robinson Club hotel and enjoying the "golf flatrate" for the week. The course itself was in great conditions! The greens were very fast - but well kept. The course is "tricky" - not too demanding, but as you all know: every round is a challenge …
Översätt till Svenska
visitors_1
8.5
karin42
Brons
Premium
Spelade den: 1 april 2019 Omdöme datum: 1 april 2019Handicap: 19.6
Championship Course
Prachtige baan maar veels te vol. Vijf uur en kwartier gedaan over 17 holes en laatste niet kunnen spelen omdat we anders de pendelbus miste. Geen marshall te zien. Greens en eigenlijke hele baan perfect onderhouden.
Översätt till Svenska
visitors_1
2.3
toveenarsson
Stål
Spelade den: 17 mars 2019 Omdöme datum: 18 mars 2019Handicap: 14.2
Personalen väldigt otrevliga. Och gav och för sen tid vi fick bryta vid 14 hål för det var för mörkt. Vi meddelande att det inte är okej men dom tyckte inte det va konstigt. Vi betalde 220 € för 2 personer och erbjöd oss 40€ tillbaka. Spela inte på denna klubb mottagandet det sämsta jag kan tänka mig.
visitors_1
1.4
niklasenarsson
Stål
Spelade den: 17 mars 2019 Omdöme datum: 19 mars 2019Handicap: 15.8
Championship Course
Super otrevlig personal i receptionen. Spelade 14 hål. Ingen förståelse för det. Jag vill spela 18 hål eller skiter jag i det Släpper ut för sent akt er tar fyllt betalt. Spelade på gloria sedan kanon ?.
visitors_1
9.3
raf.de.wit
Brons
Spelade den: 24 november 2018 Omdöme datum: 25 november 2018Handicap: 31
Championship Course
Mooie baan zeker eens spelen als je in de buurt bent leuke uitdagingen voor da Par 3 's Veel water Zeker voor herhaling vatbaar.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.5
eric1
Guld
Spelade den: 18 oktober 2018 Omdöme datum: 18 oktober 2018Handicap: 20.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Championship Course
Baan in perfecte staat prachtig onderhouden zowel fairway als greens na dergelijke zomer. De pa rkbaan was zuiver je kan altijd je bal terug vinden behalve als je in water speelt en dit is ook vaak mogelijk zeker in belek super druk vandaag 243 greenfees buggy’s was een probleem heb zelf met marscall buggy moeten spelen.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
Claudio.Cittarini
Ambassadör
Premium
Spelade den: 12 oktober 2018 Omdöme datum: 12 oktober 2018Handicap: 12.8
clubs_1
Championship Course
Toll gepflegte Golfanlage mit ondolierten Fairways und treuen Grüns. Für alle Spielstärken geeignet.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.3
jksfoto
Stål
Spelade den: 10 oktober 2018 Omdöme datum: 10 oktober 2018Handicap: 12
Måske lidt på den lette side.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
T.
Guld
Spelade den: 6 oktober 2018 Omdöme datum: 7 oktober 2018Handicap: 6.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
91
Championship Course
Aktuell mit Golf-Flat über Robinson gebucht, sind wir voll auf unsere Kosten gekommen. Highlight für uns, Bahn 7! Ein kurzes PAR4 vollständig begleitet von Wasser/einem kleinem Fischerhafen auf der linken Seite. Ist der Drive gut platziert, winkt bei perfekter Annäherung die Birdie-Chance. Kritik gibt es für die zu weichen Grün und dem Bunker Sand, welcher dringend erneu…
Översätt till Svenska
visitors_1
9.2
jksfoto
Stål
Spelade den: 27 juli 2018 Omdöme datum: 27 juli 2018Handicap: 12
Championship Course
ikke den sværeste bane i belk, meget behagelig at spille.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.7
jksfoto
Stål
Spelade den: 18 juli 2018 Omdöme datum: 18 juli 2018Handicap: 12
clubs_1
Championship Course
dejlig bane med hurtige greens.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.9
stephmahe@orange.fr
Silver
Spelade den: 31 maj 2018 Omdöme datum: 9 juni 2018Handicap: 8.4
Championship Course
parcours pour tout niveau, plusieurs par 4 assez long, seul bémol des allemands qui jouaient en voiturette avec la musique à fond.
Översätt till Svenska
visitors_1
9.1
Martin.Dickhaeuser
Stål
Spelade den: 14 mars 2018 Omdöme datum: 14 mars 2018Handicap: 11.2
Championship Course
Flaterate Golf! So oft spielen wie Du möchtest. Allerdings muss man bereits Wochen vorher eine Startzeit buchen, sonst wird das nichts. BESSER GEHT ES NICHT!
Översätt till Svenska
visitors_1
7.3
wbendig
Stål
Spelade den: 20 februari 2018 Omdöme datum: 20 februari 2018Handicap: 13.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Championship Course
Zuviele Leute werden in der kostenlosen Greenfee Zeit auf den Platz gepresst, man wartet an jedem Abschlag min 5-10min?.
Översätt till Svenska
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com