Golfplatz Thailing: Omdömen

visitors_1
8.8
annettemaria
Brons
Spelade den: 15 september 2021 Omdöme datum: 15 september 2021Handicap:
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Fantastisk service och gästvänlighet. Banan trevlig och relativt kuperad. Superb restaurang, vällagad mat och goda viner. Rekommenderas!
visitors_1
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 22 augusti 2021Handicap: 12.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
De meningen zijn verdeeld. Sommige holes zijn echt prachtig maar er zitten een paar rare tussen. Desondanks zou ik ‘m graag nog een keer willen spelen, nu ik overzicht heb. Risico wordt hier niet beloond en is ook redelijk zinloos. Veel OOB waar het niet altijd logisch is. De ontvangst was niet bijzonder vriendelijk. Zeer uitzonderlijk voor Duitse begrippen.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 21 augusti 2021 Omdöme datum: 21 augusti 2021Handicap: 12.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Interessante baan met veel water en overdwarse slootjes. Absoluut een baan die je meerdere malen moet spelen om een goede score te maken. Onderhoud en greens zijn absoluut perfect. Flinke afstanden tussen de holes. We komen graag nog een keer terug.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
richard06
Stål
Spelade den: 28 juli 2021 Omdöme datum: 28 juli 2021Handicap:
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
En mycket trevlig bana det som kan förbättras är skyltningen till nästa tee och till WC. Skulle inte heller skada med fler toaletter. Men som många andra tyska golfbanor väl värt ett besök.
visitors_1
7.9
Eagle24
Brons
Spelade den: 7 juli 2021 Omdöme datum: 9 juli 2021Handicap: 13
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Mooie lange en goede fairways. Afwisselende baan met voldoende uitdagingen. Goed verzorgde en licht geonduleerde greens. Vriendelijk personeel. Waard om nog eens terug te komen. Verbeterpunt: de schuilhutten hebben geen bliksemafleider (hadden tijdens de ronde flink onweer).
Översätt till Svenska
visitors_1
7.1
Strenz61
Stål
Spelade den: 22 oktober 2020 Omdöme datum: 22 oktober 2020Handicap: 22.1
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Vorher sollte man die Spieler informieren, dass die Grüns gerade gesandt wurden.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 24 juli 2020 Omdöme datum: 5 augusti 2020Handicap: 23
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Sehr schöne und anspruchsvolle Anlage. Wir konnten zwar wetterbedingt das Alpenpanorama nicht von jeder Bahn aus entdecken, dafür lohnt es sich, sich auf die Herausforderungen einzelner Löcher, insbesondere in der „No-Score-Area“ zu konzentrieren. Wir hatten das Glück von zwei sehr freundlichen Mitspielern begleitet zu werden, die uns auf die Herausforderungen der einzeln…
Översätt till Svenska
visitors_1
8.8
FransdeVosPB
Stål
Spelade den: 18 juli 2020 Omdöme datum: 20 juli 2020Handicap: 4.9
clubs_1
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Prachtige golfbaan met uitstekende oefenfaciliteiten. Baan is heuvelachtig, maar goed de lopen. Prachtige golfholes, niet extreem lang, mooie fairways en behoorlijk geonduleerde greens. Brede fairways met vriendelijk rough, enkele holes met out of bounds gebieden en goed onderhouden bunkers. Enkele holes met afslagen door smalle doorgangen en regelmatig water dat de fairw…
Översätt till Svenska
visitors_1
8.6
PHM
Guld
Spelade den: 17 september 2019 Omdöme datum: 17 september 2019Handicap: 11.5
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Wir waren schon mal hier. Der Platz ist sehr schön gestaltet. Schöne Herausforderungen die aber gut zu spielen sind. Wasserhindernissen sind auch da, sind strategisch platziert. Die Bunker sind sehr gut gepflegt. Wir haben am Sonntagnachmittag gespielt und die Pitchmarken waren kaum zu zählen. Hat aber mit der platzpflege nichts zu tun. Nur die "schlechte" Golfspieler ric…
Översätt till Svenska
visitors_1
8.0
baumnuss
Silver
Spelade den: 11 september 2019 Omdöme datum: 22 oktober 2019Handicap: 10.8
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Schöner Platz mit einer vielfältigen Variation von spannenden Löchern. Sehr hübsch angelegte Übungsanlagen (pitchen, chipen u putten). Die Terrasse beim Clubhaus ist sehr hübsch angelegt und das essen war top! Fazit: ein Besuch auf jeden Fall empfehlenswert!
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 4 augusti 2019 Omdöme datum: 6 augusti 2019Handicap:
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Fantastiskt trevlig personal båda i reception och i restaurangen. Trevlig atmosfär och alla medlemmar hälsar och man känner sej mycket välkommen. Bra att stå med husbil.
visitors_1
8.8
andreas31
Brons
Spelade den: 24 juli 2019 Omdöme datum: 24 juli 2019Handicap:
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Another hot and sunny day in the Munich area. Especially greens in great condition and overall very well maintained. Enjoyed my round.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 23 juli 2019 Omdöme datum: 28 juli 2019Handicap:
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Hjärtlig värme i bemötande på golfklubben, både i reception och i restaurang. Mycket trevlig bana med en hel del utmaningar. Man behöver vara på fairway för att hitta sin boll! Vyn från den härliga serveringen gav en skön avslutning på dagens runda.
visitors_1
7.2
jorisfleskens
Silver
Spelade den: 9 juli 2019 Omdöme datum: 9 juli 2019Handicap: 21.6
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Er kan eigenlijk niets beter.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.7
jorisfleskens
Silver
Spelade den: 8 juli 2019 Omdöme datum: 8 november 2019Handicap: 21.6
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Een heel fraaie baan in de omgeving van München. Zeer goed onderhouden met verrassende holes. Snelle greens, en daar doe je het toch ook voor. Echte Duitse kwaliteit. Het kan met een trolley, maar wij waren toch blij met de gehuurde buggy. Een aanrader, en zeker niet te duur.
Översätt till Svenska
visitors_1
8.3
per-Åke1
Stål
Spelade den: 22 juni 2019 Omdöme datum: 24 juni 2019Handicap: 20
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Mycket vänligt bemötande. Banan i fint skick. Bra att stå med husvagn/husbil.
visitors_1
8.8
gitte54
Stål
Spelade den: 22 juni 2019 Omdöme datum: 23 juni 2019Handicap:
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Fin bana. Bra att stå med husvagn. Trevlig personal, både i shop o restaurang
visitors_1
8.0
Ritart
Silver
Spelade den: 28 juli 2018 Omdöme datum: 29 juli 2018Handicap: 21.6
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Ein sehr schöner Platz mit herrlichem Bergblick. Sehr viele, sehr lange Löcher. Er ist gut zu Fuß machbar. Sehr schöne Terrasse und leckeres Essen.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.4
Werner2204
Guld
Spelade den: 5 juli 2017 Omdöme datum: 25 februari 2018Handicap: 13.8
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Abwechslungsreicher Platz.
Översätt till Svenska
visitors_1
7.5
ronaldo
Guld
Spelade den: 19 juni 2017 Omdöme datum: 2 juli 2017Handicap: 4.7
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Bloedheet was het op 19 juni en het had al 4 weken niet geregend, dat was te zien op de baan. Maar die was er daarom niet slechter van. Leuke baan voor alle handicappers. In een mooie heuvelachtige omgeving met als achtergrond de coulissen van de alpen, zeer fraai. Clubhuis en eten absoluut top Ben je in de buurt van Munchen, kun je deze baan goed spelen, aanrader.
Översätt till Svenska
visitors_1
Spelade den: 26 maj 2017 Omdöme datum: 29 september 2019Handicap: 18.9
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Der Platz in gutem Pflegezustand. Der erste Abschlag gleich schön bergab super. insgesamt viel rauf und runter gut platzierte Bunker und einige Wasserhindernisse machen den Platz schon zu einer Herausforderung. Sehr freundliches Personal gutes Essen und Getränke zu fairen Preisen sowie eine schöne Terrasse lassen einen herrlichen Golftag ausklingen. Wie fast immer waren w…
Översätt till Svenska
visitors_1
7.4
BartBikker
Ambassadör
Spelade den: 22 maj 2011 Omdöme datum: 22 maj 2011Handicap: 19.9
clubs_1
Golfanlage Gut Thailing GmbH & Co. KG
Quite ondulated golf course in fine condition. Back in the clubhouse, the herrliche Kuchen will hit the spot.
Översätt till Svenska
Missa inte våra erbjudanden på utslagstider, nya artiklar och allt som har med golf att göra genom att ta del av vårt nyhetsbrev.

avbryta prenumerationen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com