Omdömen

7.3
Silver
Spelade den: 16 oktober 2019
Omdöme datum: 12 december 2019
Handicap: 16.9
Quinta do Vale Golf

Deux parcours un peu similaires. Trop de trous identiques. Beau fairways, tees et greens. Entretien excellent. Club house somptueux. Environnement quelconque, gâché par des ensembles immobiliers laissés à l'abandon en cours de construction.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.7
Guld
Spelade den: 13 oktober 2019
Omdöme datum: 13 oktober 2019
Handicap: 25.2
Quinta do Vale Golf

Mooie open baan. In najaar mooi om te spelen. Zeer snelle greens en enkele lastigere dus uitdagende holes.

Översätt till Svenska
1
Var det till hjälp?
7.8
In
Brons
Spelade den: 11 oktober 2019
Omdöme datum: 12 oktober 2019
Handicap: 14.2
Quinta do Vale Golf

Het terras geeft een schitterend zicht op de 1e negen. Uitstekend onderhouden mooie golfbaan. Weinig uitdagend als je het water weglaat. Erg gastvrij en vriendelijk personeel.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.4
Brons
Spelade den: 8 oktober 2019
Omdöme datum: 8 oktober 2019
Handicap: 19.0
Quinta do Vale Golf

Prachtige baan met mooie uitdagende holes. Mooie vergezichten naar Spanje en gastvrije mensen.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.9
Guld
Spelade den: 26 september 2019
Omdöme datum: 26 september 2019
Handicap: 16.3
Quinta do Vale Golf

Baan die vooral de 2de 9 behoirlijke hoogteverschillen kent en er, als je met trolley loopt, behoorlijk geklommen moet worden. Tees faiways en greens lagen er prima onderhouden bij. Wat het spel niet ten goede kwam was het vele wachten in de baan. Wij waren een van de weinige 2 flights in de baan. Voor ons liepen vnl 4 flights. Dit resulteerde dat we vanaf hole 7 bij iede…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.7
an
Nybörjare
Spelade den: 25 september 2019
Omdöme datum: 26 september 2019
Quinta do Vale Golf

very nice and demanding course, only handicap are the unfinished building ruins

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.1
Silver
Spelade den: 23 september 2019
Omdöme datum: 28 september 2019
Handicap: 12.1
Quinta do Vale Golf

Leuke baan alleen voor de tweede keer komen we in een wedstrijd terecht op hols 10 is ons niet verteld dus sta je 9 hols te wachten zo jammer dit. Wat van gezegd maar doen er niets mee. Laatste keer dat ik daar heb gespeeld.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.7
Ar
Brons
Spelade den: 10 september 2019
Omdöme datum: 11 september 2019
Handicap: 23.3
Quinta do Vale Golf

Lastige baan, vooral de eerste 9 veel water. Zeer rustig vandaag, baan goed onderhouden. Prijs buggy en drivingrange ballen aan de hoge kant.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.2
Brons
Spelade den: 2 september 2019
Omdöme datum: 3 november 2019
Handicap: 17.0
Quinta do Vale Golf

Buen campo de golf diseñado por Severiano Ballesteros, greenes en buen estado y buenas calles también, es un campo bastante divertido.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.7
ch
Brons
Spelade den: 9 augusti 2019
Omdöme datum: 13 september 2019
Handicap: 21.2
Quinta do Vale Golf

Accueil courtois. Parcours technique avec beaucoup d'eau. Bien entretenu. Tarif en août très correct.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.5
fr
Nybörjare
Spelade den: 23 juli 2019
Omdöme datum: 25 juli 2019
Handicap: 11.8
Quinta do Vale Golf

Pour la première fois que je viens dans ce club, le personnel est super agréable, et très sympathique.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.9
si
Brons
Spelade den: 7 juni 2019
Omdöme datum: 7 juni 2019
Handicap: 14.4
Quinta do Vale Golf

Golf perdu dans la montagne au dessus de Castro Marim, des maisons autour, inhabitées, donnant l’impression d’être seul au monde. Le parcours est agréable, pas si facile, long, piégeux, et à priori souvent venté, ce qui en augmente la difficulté. En juin 2 GF + 2 chariots : 90€. Bon rapport qualité prix. Pas grand monde sur le parcours qui peut se faire à pied, malgré 3 à…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.9
si
Brons
Spelade den: 7 juni 2019
Omdöme datum: 10 juni 2019
Handicap: 14.4
Quinta do Vale Golf

Golf effectué 2 fois. Parcours assez long avec de l’eau sur plusieurs trous à l aller. Le retour me semble plus facile. Bunkers sans beaucoup de sable. Pas beaucoup de monde sur le parcours. Pour profiter d’offres estivales, privilégiez un séjour à partir de fin mai.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.8
fr
Nybörjare
Spelade den: 20 maj 2019
Omdöme datum: 20 maj 2019
Handicap: 13.7
Quinta do Vale Golf

Uitdagende baan. Mogelijk daarom was het vrij rustig en konden we makkelijk boeken. Huur van wagentje is aan te bevelen. Heel blij dat we hier gespeeld hebben.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.2
Guld
Premium
Spelade den: 15 maj 2019
Omdöme datum: 17 maj 2019
Handicap: 17.2
Quinta do Vale Golf

Played here years ago. Since then the course has improved in terms of maintenance. Fairways and greens good (only green of hole 4 has some real issues, but the club knows this), tees were among the best we played during our trip where we played 8 courses. Quinta do Vale is a Seve Ballesteros design, so expect a lot of risk/reward decisions and it has 6 par 5,6 par 4 and 6…

Översätt till Svenska
1
Var det till hjälp?
9.3
va
Brons
Spelade den: 3 maj 2019
Omdöme datum: 3 maj 2019
Handicap: 19.0
Quinta do Vale Golf

Prachtige groene baan goed onderhouden mooie glooiende baan.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.3
Ed
Guld
Spelade den: 15 april 2019
Omdöme datum: 15 april 2019
Handicap: 13.0
Quinta do Vale Golf

Prachtige baan in de Algarve, slechts 27 km van de Spaanse grens. Aan de andere kant van de weg ligt Castro Marim. Geen makkelijke baan. Vanaf het terras met prachtig uitzicht over bijna de hele baan lijkt het niet te moeilijk maat vergis je niet. Gastvrij, perfecte buggy’s goed bier! Geweldige ervaring..

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.0
jy
Guld
Spelade den: 1 april 2019
Omdöme datum: 16 april 2019
Handicap: 17.7
Quinta do Vale Golf

Un joli design de Ballesteros, plus accessible aux joueurs moyens que ses quelques homologues andalous trop "physiques". Un beau parcours qui demande beaucoup d'intelligence de jeu et de modestie, des le Trou n°1.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.3
Guld
Spelade den: 31 mars 2019
Omdöme datum: 7 april 2019
Handicap: 25.0
Quinta do Vale Golf

Hele mooie baan met prachtige vergezichten. De 1e negen zitten helemaal vol met vijvers. Heel uitdagend, neem maar een extra balletje mee. Clubhuis prima met een prachtig uitzicht over de baan en de brug naar Spanje.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.0
ri
Brons
Spelade den: 21 mars 2019
Omdöme datum: 24 mars 2019
Handicap: 18.9
Quinta do Vale Golf

Gelegen op een Heuvel, op zich wel te lopen al zitten er een paar steilere holes bij. Van de banen welke wij deze week liepen vonden we deze het minst groen, vroeg in het jaar zag het er soms al dor uit. Drivingrange was gesloten omdat er grote groepen waren, vervelend. We waren wat vroeg en terwijl we zaten te wachten kwam er iemand naar ons toe om te melden dat we eerde…

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.5
Silver
Spelade den: 15 mars 2019
Omdöme datum: 17 mars 2019
Handicap: 12.0
Quinta do Vale Golf

Beetje naar beeld die niet afgebouwde huizen om de baan. Droge harde fairways en prima greens. Fraai uitzicht op de Guardiana rivier.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.0
Silver
Spelade den: 14 mars 2019
Omdöme datum: 15 mars 2019
Handicap: 17.4
Quinta do Vale Golf

Onderhoud kan beter zelf nu al uitgedroogde stukken op de fairway en dan moet de zomer nog beginnen. Op een beetje saaie baan met enkele leuke hole's. Over de niet afgebouwde huizen zijn al voldoende opmerkingen gemaakt. De crisis heeft ook hier toegeslagen en daar is men nog niet van hersteld.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.8
he
Nybörjare
Spelade den: 9 mars 2019
Omdöme datum: 11 mars 2019
Quinta do Vale Golf

Fairways were very dry

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.0
pm
Guld
Spelade den: 8 mars 2019
Omdöme datum: 20 mars 2019
Handicap: 21.1
Quinta do Vale Golf

Mooie vergezichten in de baan. Openingsholes lastig te spelen, vooral de tweede negen worden wat makkelijker te spelen. Mooie layout van de holes, het geheel is wel wat sfeerloos, maar toch een leuke ronde gelopen.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
7.5
Guld
Spelade den: 4 mars 2019
Omdöme datum: 5 mars 2019
Handicap: 13.1
Quinta do Vale Golf

Landschappelijk gezien een mooie baan met uitzicht op de de grensrivier met Spanje. Jammer dat er wat niet afgebouwde woningcomplexen in de naaste omgeving staan. Het is een hele moeilijke baan. Heel veel ballen moet de gemiddelde speler meenemen want ze springen snel naar de plek waar je hem absoluut niet wou hebben. Dus heel voorzichtig spelen en meestal gewoon opleggen…

Översätt till Svenska
1
Var det till hjälp?
8.0
Guld
Spelade den: 20 februari 2019
Omdöme datum: 20 februari 2019
Handicap: 22.7
Quinta do Vale Golf

We werden vriendelijk ontvangen en kregen de sleutel voor de buggy mee. De buggy’s zijn nieuw en dat is altijd comfortabel. Nadat we een bakje koffie gedronken hadden gingen we de baan in. Het is een pittige baan. De fairways en de greens lagen er keurig bij. De eerste negen is op een open vlakte met veel water waar de wind veel invloed heeft op je bal. Ondanks dat het wi…

Översätt till Svenska
6
Var det till hjälp?
8.7
wi
Nybörjare
Spelade den: 20 februari 2019
Omdöme datum: 20 februari 2019
Quinta do Vale Golf

The greens are brilliant

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
6.8
ev
Nybörjare
Spelade den: 19 februari 2019
Omdöme datum: 19 februari 2019
Handicap: 36.0
Quinta do Vale Golf

Fina buggys. Hårda bunkers. Första 9 hålen inte inspirerande. Trodde banan överlag skulle vara bättre!

Var det till hjälp?
5.6
ja
Brons
Spelade den: 3 februari 2019
Omdöme datum: 4 februari 2019
Handicap: 14.6
Quinta do Vale Golf

Voor de gemiddelde speler een te ingewikkelde baan. Water voortdurend in play. Een niet loepzuivere bal eindigt meestal in een sloot, moeras of vijver. Troosteloze aanblik (in februari) van de baan. Meeste greens gelukkig in een goede conditie. Matige fairways. Ongezellige ontvangst. Prachtige view vanaf het clubhuis.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.0
jo
Nybörjare
Spelade den: 11 januari 2019
Omdöme datum: 13 januari 2019
Quinta do Vale Golf

Quinta do vale var en fantastisk upplevelse! Vilken layout! Skicket på greener och fairways var inte så högt men en otroligt spektakulär och rolig bana! Bra pris med golfhäftet, dock lite dyrt att hyra golfbil, annars var vi helnöjda med besöket!

Var det till hjälp?