Golfclub Wouwse Plantage

1 of 381
1 of 381
€90.00
1 golfbana
18 hål

"Unique forest- and parkcourse in a quiet area."

Golfclub Wouwse Plantage, founded in 1973, lays in a forest rich nature- and quiet area. Inbetween Bergen op Zoom and Roosendaal, at the edge of the Wouwse Plantage estate. A …
Grundad
1973
Certifikat
Greenfee veckodagar
€90.00
Greenfee veckoslut
€90.00
Ingår i priset
Driving range-bollar
Betalningsalternativ
American Express, Kontant, Maestro, Mastercard, Visa
Medlemsbeskrivning
Golf Wouwse Plantage is een actieve golfvereniging, waarbij veel leden actief zijn in diverse commissies. De vereniging is met diverse teams prima vertegenwoordigd in de NGF-competitie. Naast de vele gezelligheidswedstrijden staat ook het competitie-element in de Maandbeker wedstrijden en de Strokeplay- en Matchplay kampioenschappen centraal. Ieder jaar organiseert Golf Wouwse Plantage een Pro-Am waarbij de beste professionals uit Nederland hun krachten komen meten. Verder is er jaarlijks een Golfweek en diverse thema wedstrijden. Ook is er een actieve golfschool, deze verzorgt naast de lessen ook Clubfitting-,Thema- en Regripping dagen. U bent van harte welkom als lid bij Golf Wouwse Plantage, of u net begint met golfen of al veel ervaring heeft. Ga voor een overzicht van de diverse lidmaatschappen naar: www:golfwouwseplantage.nl-->clubinfo Als lid van Golf Wouwse Plantage profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden en prachtige oefenfaciliteiten.
Medlemssida
Turneringsplats
Turneringens slutdatum
27 June 2020
Turneringens startdatum
24 June 2020

Totalpoäng

  • kurs underhåll8.3
  • faciliteter8.1
  • klubbhus7.4
  • Värde för pengarna7.7
  • gästfrihet8.0
  • omgivningar8.6
  • restaurang7.9

Senaste omdömena

8.7
Spelade den: 12 June 2021
Handicap medan du spelar: 13.5

Dagkaart gekocht om gebruik te maken van de oefenfaciliteiten. Fijn dat je onbeperkt ballen kunt scheppen op de driving range. Goede ballen, voldoende targets en fijne oefengreen en hele ruime chippingzone. Ook leuk om de par 3 holes te lopen en slagen van afstanden te oefenen. Mooie omgeving en fijne ontvangst bij de receptie. Top!

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
8.3
e.
e.egeraat
Nybörjare
Spelade den: 11 June 2021
Handicap medan du spelar: 31.3

Heerlijk om te golfen op deze mooie baan! Jammer dat veel mensen zich in de baan met van alles en nog wat bemoeien. Ook leden die zich niet houden aan de starttijden! En Marshall deed hier niets aan.

Översätt till Svenska
Var det till hjälp?
9.3
ti
timpecal
Nybörjare
Spelade den: 10 June 2021
Handicap medan du spelar: 21.0

Wat een geweldige baan in een prachtomgeving! De oefenfaciliteiten zijn indrukwekkend (gratis rangeballen, grote chipping & putting green, par 3 course), de baan ligt er bij in bijna perfecte conditie en de holes vormen een leuke, niet extreem moeilijke uitdaging. De Bleekloop 9 holes ervoer ik moeilijker dan de Plantage, maar beide hadden hun eigen karakter met mooie sig…

Översätt till Svenska
1
Var det till hjälp?
Visa alla omdömen

Banor på

8.4
430 omdömen

Wouwse Plantage

18 hål

faciliteter

Driving range

Chippområde

Putting Green

Kompaktbana

Golfskola

Golfbil

Uthyrning av vagnar

Bar

Restaurang

Pro-shop

Skåp

Wifi

Senaste bilderna

Kontakt Golfclub Wouwse Plantage

+31 (0)165 377100
8.2
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg