bartjeslokop

Gold
21,260 points
Member since
3 May 2011
Handicap
4.8
Home club
BurgGolf Golfresort De Purmer - Purmerend
Golf equipment
callawayx2 grafite ping driver odessey 2 ball putter
26
of 128,406
22
of 120,250
Netherlands
10
of 34,503

Newest Reviews

8.0
ba
Played on: 4 April 2021
Handicap while playing: 4.8

Heerlijke golfbaan om te spelen! Veel variatie in de holes, goede greens (zeker voor de tijd van het jaar!) veel ondulatie en redelijk snel. Door zandgrond lekkere droge golfbaan. Zeer vriendelijke ontvangst. Range waar je ballen te water slaat en genoeg om te oefenen.

5
Helpful?
8.3
ba
Played on: 25 March 2021
Handicap while playing: 5.0

Eindelijk eens spelen op deze golfbaan. Veel over gehoord en gelezen. Helaas door Corona geen goede indruk van het clubhuis kunnen krijgen. Ontvangst prima plus koffie to go. Goede range met gratis ballen (altijd leuk!). Kleine oefengreen. Spelen is een fijne ervaring op deze golfbaan. Deels bos deels open. Ondanks tijd van het jaar lag de golfbaan er redelijk tot goed bij. Fairways ietwat dun in het gras maar door plaatsen was dat opgelost. Goed zand in de bunkers. Greens goed geonduleerd en redelijk snel. Ik vond de lay-out erg goed, ondanks een (zeker voor deze golfbaan) drukke dag het idee dat je vrij geïsoleerd speelde. Variatie in holes leuk, van smalle bos holes tot meer open holes met veel water! Ga zeker nog eens spelen!

6
Helpful?

Reply from Golf & Country Club Lauswolt — 16 April 2021

Wat fijn dat u zo genoten heeft van uw rondje golf bij ons. In de afgelopen jaren hebben we steeds iets veranderd in en om de baan. We hebben meer bunkers aangelegd en waterpartijen vergroot. De nieuwe driving range heeft mooie ruime afslagplekken en volgend jaar willen er ons restaurant aan gaan pakken. Dus we blijven investeren. Wellicht tot een volgende keer. In ieder geval erg bedankt voor uw review.

7.8
ba
Played on: 23 January 2021
Handicap while playing: 4.8

Gevlucht van de natte Purmer. Helaas maar 9 holes kunnen boeken maar ondanks een uur rijden een plezierige ronde gelopen. Range prima met de pro tracer schermen. Oefengreen zou wat uitgebreider kunnen. South gelopen in het begin even wennen aan de routing, ook aan de teeboxen. Goed kijken waar je heen moet. Condities baan prima, greens goed en snel. Lay-out leuk, flink wat hoogteverschillen en blinde afslagen. Ik kom graag een keer terug om de volledige 18 te lopen.

Helpful?

Reply from The Links Valley — 26 February 2021

Beste Bartjeslokop, Bedankt voor je review, gevlucht van de Purmer!, komt dan maar snel om The North course te ervaren. altijd welkom. Voor 18 holes, neem even contact met ons op, medio eind maart! is 18 holes mogelijk.! Stay Save! Met Sportieve groet, Team The Links Valley, Ermelo

View all reviews

Photos of bartjeslokop

520 photos from 81 golf clubs
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg