playpaul

Silver
2,817 points
Member since
4 November 2019
Handicap
21.8
Home club
Cleydael Golfcentrum
Golf equipment
Mitzuno / Calaway
1,034
of 128,406
1,010
of 120,250
Belgium
107
of 4,508

Newest Reviews

8.5
pl
playpaul
Silver
Played on: 19 April 2021
Handicap while playing: 21.8

De golfbaan was niet drassig wat een pluspunt is voor Bossenstein. We zijn nog steeds vroeg in het begin van het nieuw seizoen en er moet nog veel gewerkt worden aan de staat van het terrein. Sommige afslagen zijn nog voorzien van matten en gele/witte tees staan bij elkaar wat ook gebeurd bij rood/blauw. Greens zijn spijtig genoeg ook niet in opperbeste staat door veel plekken en gras iets te hoog. Fairways en rond de greens kan nog veel verbetert worden. Ik neem aan dat er heel wat verbetering komt in de komende weken want er werd wel gewerkt door de greenkeepers. Ik stel mij wel de vraag als greenfeespeler of dat de prijs in zo een situatie wel gerechtvaardigd is. Indien je een qualifying ronde wil spelen dan zou je bijkomende strokes moeten krijgen. Algoed dat we een vriendschappelijke ronde speelden met leuke vrienden. Ik ga zeker binnen een paar weken hier terug spelen met hoop op verbetering. Het blijft een heel mooie omgeving.

14
Helpful?
6.8
pl
playpaul
Silver
Played on: 10 April 2021
Handicap while playing: 21.8

Een zeer goede plaats om te oefenen, drivingrange, chipping area en 3 x puttinggreens zijn goed verdeeld rond het clubhuis. Wel spijtig dat puttinggreen aan clubhuis reeds een hele tijd afgesloten is, maar dit moet wel gebeuren om dat de oppervlakte de kans krijgt zich te herstellen. Een rondje op de 9 holes, maar spijtig dat het regende, daar wordt je niet vrolijk van en temperatuur nog steeds laag. We hebben er een trainingsrondje van gemaakt, ook leuk en leerrijk.

Helpful?
7.9
pl
playpaul
Silver
Played on: 29 March 2021
Handicap while playing: 21.8

Eerste mooiste dag van het jaar, prachtig temperatuur rond 17 graden. Greenkeepers zijn nog hard aan het werken om het terrein in een goede staat te brengen. Hier en daar kunnen nog wat verbeteringen noodzakelijk zijn. De greens waren geprikt en gezand en waren nog niet mooi vol en vlak, maar zeker goed op weg. Het onderhoud van een golfterrein is niet altijd gemakkelijk, maar algoed hebben ze daar een goed greenkeepersteam. Spijtig dat het Clubhuis gesloten is door de Corona, je zit daar normaal heel goed op het terras met een prachtig zicht op het groen en kan je heerlijk genieten van een pintje en lekker eten..

4
Helpful?
View all reviews

Photos of playpaul

93 photos from 10 golf clubs
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg