e.rieffe

Silver
3,995 points
Member since
3 May 2011
Handicap
11
Home club
Amsterdamse Golf Club
661
of 128,406
647
of 120,250
Netherlands
406
of 34,503

Newest Reviews

7.0
e.
e.rieffe
Silver
Played on: 26 September 2020
Handicap while playing: 11.0

Helaas zijn we van de baan af geregend! Toch nog tot hole 12 gespeeld maar toen was het niet leuk meer, de plassen stonden op de greens. Het is een prachtige baan, in een prachtig omgeving maar de greens waren matig, de tboxes ook niet fantastisch. Verder zijn we 3x doorgelaten door flights voor ons wat niet bevordelijk was voor ons eigen spel, eerst steeds staan wachten en dan door mogen. Kom er graag nog een keer spelen met mooier weer en iets minder druk.

Helpful?
8.6
e.
e.rieffe
Silver
Played on: 25 September 2020
Handicap while playing: 11.0

Een plaatje van een baan. Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie, we waren wat aan de vroege kant en konden eerder starten als we dat wilden. Prachtige holes, allemaal gelegen in het bos, leuk en afwisselend. De baan is niet heel erg lang maar zeker niet makkelijk. De afslag van hole 10 pontificaal voor het terras van het clubhuis, zeer spannend! De baan lag er mooi bij, in een zeer bosrijke omgeving, zeer de moeite waard! Ook de brasserie in het clubhuis is een aanrader! Kom hier graag nog eens terug.

Helpful?
5.6
e.
e.rieffe
Silver
Played on: 22 September 2020
Handicap while playing: 11.0

We hadden een arrangement geboekt dus gingen de baan 2 x spelen. De eerste dag was teleurstellend, de mevrouw bij de ontvangst had er duidelijk geen zin in. Er was ons ook niet gezegd dat de greens geprikt waren, dit was echt net gebeurd dus putten ging echt niet. Fairways waren matig, de tboxes veelal zeer geonduleerd niet fijn dus. Wij lopen altijd met een trolley en hebben een redelijke conditie maar vanaf hole 8 is een buggy een aanrader. Hole 9 gaat vrij stijl omhoog, hole 10 een par 3 downhill vervolgens is het een half uur lopen naar de tbox van hole 11. Hole 12 weer up-hill en van hole 16 naar hole 17 ga je ook weer zeer stijl omhoog. Natuurlijk is de baan te lopen maar men kan het op z’n minst melden. 2e dag hebben we een buggy genomen! Was stuk beter alhoewel de greens er niet echt beter op waren geworden.

Helpful?
View all reviews

Photos of e.rieffe

2 photos from 2 golf clubs
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg