Neueste Bewertungen

7.9
Ma
Gespielt am: 18 September 2021
Bewertung Datum: 18 September 2021
Handicap: 16.6
Golfclub Heidemeer

De baan ligt verrassend ingebouwd in een woonwijk, zodanig dat je eigenlijk nauwelijks merkt dat je tussen de huizen zit. De holes zijn - met uitzondering van hole 7 - niet heel verrassend maar wel uitstekend onderhouden. Een aantal bomen staat behoorlijk in de weg en daarmee wordt baanmanagement een interessante factor. We hadden het geluk dat de greens geprepareerd wa…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.3
arjan5
Bronze
Gespielt am: 15 September 2021
Bewertung Datum: 15 September 2021
Handicap: 22.1
Golfbaan Ameland

Prachtige mooie linksbaan in een natuurlijk landschap. Snelle greens.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
6.0
Gespielt am: 12 September 2021
Bewertung Datum: 12 September 2021
Handicap: 4.2
St. Nicolaasga

Ik heb hier vaker gespeeld en de lay-out van de baan kan me nog steeds bekoren. Goeie routing, met mooie en vriendelijke holes. De omgeving is fraai, met holes in open landschap en een aantal holes met een boskarakter. Helaas is het onderhoud flink onderuit gegaan. Tees en greens zijn zwaar aangetast door schimmel en laatstgenoemde nauwelijks bespeelbaar. Gras op de fairw…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.1
ma
Gespielt am: 11 September 2021
Bewertung Datum: 14 September 2021
Handicap: 15.3
St. Nicolaasga

De baan an sich lag er erg goed bij. Fairways waren mooi, rough was echt rough. Echter de greens waren erg slecht. Heel erg veel 'gaten' waardoor het putten een loterij was. Erg jammer. Verder wel heerlijk gelopen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.7
ja
janhuijsman1
Anfänger
Gespielt am: 8 September 2021
Bewertung Datum: 11 September 2021
Handicap: 14.6
Golfclub De Groene Ster

Baan prima onderhouden greens erg traag. Ontvangst zeer vriendelijk. Marshal kwam zelfs met birdyboekje.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
9.1
ch
chieldelver
Anfänger
Gespielt am: 7 September 2021
Bewertung Datum: 7 September 2021
Handicap: 21.3
Lauswolt

Goed en warm ontvangst, door iedereen! De baan is lastiger dan doet vermoeden. Prachtige omgeving, goed onderhouden. Goede service, fijne ervaring.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.3
go
golfballetje
Anfänger
Gespielt am: 3 September 2021
Bewertung Datum: 5 September 2021
Handicap: 21.5
St. Nicolaasga

Mooie baan, goede fairways en slechte greens.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
9.9
ro
robvanwesting
Anfänger
Gespielt am: 2 September 2021
Bewertung Datum: 4 September 2021
Handicap: 30.8
Lauswolt

Geweldig goede service bij het boeken van de greenfees, tijdens de ronde hielden greenkeepers goed rekening met de spelers. Allen zeer vriendelijk en behulpzaam. De dames van de receptie zijn echt kanjers die ieder bedrijf zou willen!

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
7.8
edgiraffe
Silber
Gespielt am: 28 August 2021
Bewertung Datum: 29 August 2021
Handicap: 27.3
St. Nicolaasga

Op Leading courses al gelezen dat de baan last heeft van schimmels op de greens. Bij aankomst gaf de dame al direct het probleem aan en gaf op zaterdag Euro 20 p. p korting. Aangezien wij het vooraf wisten vond ik dit wel een mooi gebaar. Verder een verrassende baan en veel bos de eerste 9, iets wat je niet verwacht in Friesland... De aanduiding van hole 1 even gemist maa…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
8.0
Gespielt am: 26 August 2021
Bewertung Datum: 28 August 2021
Handicap: 19.9
St. Nicolaasga

Een zeer mooie en uitdagende golfbaan met brede fairways afgewisseld met waterpartijen Goed onderhouden fairways maar minder onderhouden greens. De oefenfaciliteiten waren goed en de routing was goed aangegeven. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid was goed aangegeven. De ontvangst en gastvrijheid was goed. Clubhuis zag er mooi uit. Algemene indruk is goed.

Übersetzen ins Deutsch
2
Hilfreich?

Spielen Sie Golf in Friesland

Es gibt 11 Golfplätze in Friesland. Der beste Golfplatz in Friesland ist Golf & Country Club Lauswolt, der am häufigsten bewertete Golfplatz in Friesland ist Golf & Country Club Lauswolt. Haben Sie schon einmal in Friesland gegolft? Falls ja, würden wir uns sehr über Ihre Bewertungen und Fotos mit anderen Golfern freuen!

Planen Sie eine Golfreise nach Friesland? Dann sollten Sie wissen, dass Sie über Leading Courses Abschlagzeiten auf vielen Golfplätzen in und um Europa buchen können. Zurzeit gibt es 0 buchbare Golfplätze in Friesland. Eine Übersicht über alle Golfplätze, auf denen Sie eine Abschlagszeit auf Leadingcourses.com buchen können, finden Sie auf der Seite „Abschlagszeit buchen“.

Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg