Recensioni più recenti

7.6
Giocato il: 5 May 2021

We komen voor de bollen - de velden met rode tulpen en werden niet teleurgesteld. Veel wind wat het spelen uitdagend maakt. De berg is uniek maar toch ook wel een ding om te beklimmen. We komen terug als het terras weer echt open is.

1
È stata utile?
7.5
RubenM
Bronzo
Giocato il: 3 May 2021

Het stond al een tijd op m'n lijstje; spelen op de Domburgsche. Uiteraard vooral om de fenomenale ligging en het uitzicht vanaf de eerste tee box. En alleen daarvoor was het het al meer dan waard om er te spelen! Ik moet wel zeggen dat ik de rest van de baan best lastig vond, wellicht omdat ik ook aan de bovenkant van de toegestane hcp zit. Relatief smalle (en soms gedeelde) faiways met aan weerzijde wandel- en fietspaden. Behoorlijk harde en snelle greens. Jammer genoeg ook een aantal behoorlijk goed geslagen ballen toch kwijt geraakt doordat we hem uit het oog verloren door heuvels en hoog gras. Aan de andere kant is dat natuurlijk juist ook de charme van deze baan. Gastvriendelijkheid van personeel en met name de uitgebreide uitleg van de marshall waren fantastisch! Zeker spelen als je de kans krijgt, een unieke ervaring!

È stata utile?
7.5
mb
mbronsvoort
Principiante
Giocato il: 3 May 2021

Heerlijk golfdagje op leuke, rustige baan. Uiterst vriendelijk ontvangen. Na 9 holes gepauzeerd, voor het eerst weer op een terras met lekkere verse aspergesoep! De serveerster had (ongevraagd) voor ons geregeld dat we een latere tee-time konden nemen!

È stata utile?
8.6
MarcKluft
Principiante
Giocato il: 4 May 2021

Higely varied golf course, each hole is beautifully situated, challenging and surprising. Even with the current Corona measures, the club knows how to be creative in terms of hospitality by offering a drink in the court.

È stata utile?
8.2
Bl
Giocato il: 4 May 2021

De ontvangst is zeer gastvrij door een marshall die je vanwege de corona maatregelen al royaal voor de deur opvangt. Ook bij de receptie is het netjes geregeld en gaat alles heel soepel. Op de drivingrange zijn de ballen gratis en dat is ook leuk meegenomen. Daarna volgt er nogmaals een uitleg over de baan, ditmaal door de caddiemaster en dan gaan we lekker golfen op deze bosbaan. Lange holes met bomen als afscheiding waar je gelukkig makkelijk een bal kunt terugvinden als je niet op de fairway blijft. De uitleg over de hole staat bij de witte-gele teeboxen en niet bij de rode-blauwe. Dat was even wennen, vooral als je voor het eerst komt op deze baan. De verder routing is prima verzorgd en ook de teeboxen zijn dik in orde. Eigenlijk is alles wel dik in orde hier. Ook voor de vogels, die hier de beschikking over veel vogelhuisjes hebben en ook hele stukken bosschage waar druk in genesteld wordt. We verliezen bijna geen ballen, spelen lekker en de fairways rollen lekker door. De greens daarin tegen waren lastig, snel en liepen soms de hele verkeerde kant op voor mijn slag. De onvermijdelijke 18 hole, recht voor het clubhuis en met 2 lastige bomen in de approach, dat is nog wel een tester. Maar daarna is het goed vertoeven op het tijdelijke terras met uitzicht op diezelfde hole. Al met al een hele fijne baan, prettig te spelen en we hebben er een fantastische dag gehad.

È stata utile?
8.1
La
Lang6
Principiante
Giocato il: 3 May 2021

Gastvrije ontvangst. Mooie baan met afwisselende holen. Fairways en greens prima onderhouden. Drie camperplaatsen met stroom. Met Greenfree speelden wij met 2 personen voor de prijs van 1.

È stata utile?
9.1
mgjjon
Bronzo
Giocato il: 4 May 2021

Prachtige uitdagende baan. Het is zaak om goed op de fairway te blijven. Een heerlijke middag gehad.

È stata utile?
8.1
ro
Giocato il: 2 May 2021

Prachtige baan. Heel veel bunkers. En erg veel heuveltjes. Erg gastvrije en vriendelijke ontvangst bij de receptie en de koffie! De doorstroom op de 2e negen was niet best, maar daar kon niemand iets aan doen. De flight die de boel ophield keek niet naar achteren, daar kan Stippelberg niets aan doen. Fairways erg goed, greens snel en erg mooie omgeving. Een baan die je gespeeld moet hebben!

È stata utile?
8.0
Giocato il: 3 May 2021

Leuke golfbaan, zeker de moeite waard om een keer te spelen. Zeer gastvrij! Voor degene die langer dan gemiddeld zijn van de Tee, zijn sommige korte par 4 holes in een keer te halen. Dit maakt de baan hier en daar wat uitdagender.

È stata utile?
8.0
te
tedbak60
Principiante
Giocato il: 4 May 2021

37 euro voor een 9 holes rondje vind ik te duur. Er zijn in de omgeving golfbanen, die vergelijkbaar zijn aan Dirkshorn en 30 euro vragen. Prijs kwaliteit klopt niet.

È stata utile?

Giocare a golf in Paesi Bassi

Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg