Países Bajos

El golf en los Países Bajos es muy popular. El número de personas que juegan al golf en los Países Bajos es relativamente alto y el golf es uno de los deportes de más rápido crecimiento. El número de campos de golf en los Países Bajos también es muy alto, todos ubicados en un área relativamente pequeña.

Más información

Últimas reseñas

7.6
Jugada en: 5 May 2021

We komen voor de bollen - de velden met rode tulpen en werden niet teleurgesteld. Veel wind wat het spelen uitdagend maakt. De berg is uniek maar toch ook wel een ding om te beklimmen. We komen terug als het terras weer echt open is.

1
¿Ha sido de ayuda?
7.5
RubenM
Bronce
Jugada en: 3 May 2021

Het stond al een tijd op m'n lijstje; spelen op de Domburgsche. Uiteraard vooral om de fenomenale ligging en het uitzicht vanaf de eerste tee box. En alleen daarvoor was het het al meer dan waard om er te spelen! Ik moet wel zeggen dat ik de rest van de baan best lastig vond, wellicht omdat ik ook aan de bovenkant van de toegestane hcp zit. Relatief smalle (en soms gedeelde) faiways met aan weerzijde wandel- en fietspaden. Behoorlijk harde en snelle greens. Jammer genoeg ook een aantal behoorlijk goed geslagen ballen toch kwijt geraakt doordat we hem uit het oog verloren door heuvels en hoog gras. Aan de andere kant is dat natuurlijk juist ook de charme van deze baan. Gastvriendelijkheid van personeel en met name de uitgebreide uitleg van de marshall waren fantastisch! Zeker spelen als je de kans krijgt, een unieke ervaring!

¿Ha sido de ayuda?
7.5
mb
mbronsvoort
Iniciación
Jugada en: 3 May 2021

Heerlijk golfdagje op leuke, rustige baan. Uiterst vriendelijk ontvangen. Na 9 holes gepauzeerd, voor het eerst weer op een terras met lekkere verse aspergesoep! De serveerster had (ongevraagd) voor ons geregeld dat we een latere tee-time konden nemen!

¿Ha sido de ayuda?
8.6
MarcKluft
Iniciación
Jugada en: 4 May 2021

Higely varied golf course, each hole is beautifully situated, challenging and surprising. Even with the current Corona measures, the club knows how to be creative in terms of hospitality by offering a drink in the court.

¿Ha sido de ayuda?
8.2
Bl
Jugada en: 4 May 2021

De ontvangst is zeer gastvrij door een marshall die je vanwege de corona maatregelen al royaal voor de deur opvangt. Ook bij de receptie is het netjes geregeld en gaat alles heel soepel. Op de drivingrange zijn de ballen gratis en dat is ook leuk meegenomen. Daarna volgt er nogmaals een uitleg over de baan, ditmaal door de caddiemaster en dan gaan we lekker golfen op deze bosbaan. Lange holes met bomen als afscheiding waar je gelukkig makkelijk een bal kunt terugvinden als je niet op de fairway blijft. De uitleg over de hole staat bij de witte-gele teeboxen en niet bij de rode-blauwe. Dat was even wennen, vooral als je voor het eerst komt op deze baan. De verder routing is prima verzorgd en ook de teeboxen zijn dik in orde. Eigenlijk is alles wel dik in orde hier. Ook voor de vogels, die hier de beschikking over veel vogelhuisjes hebben en ook hele stukken bosschage waar druk in genesteld wordt. We verliezen bijna geen ballen, spelen lekker en de fairways rollen lekker door. De greens daarin tegen waren lastig, snel en liepen soms de hele verkeerde kant op voor mijn slag. De onvermijdelijke 18 hole, recht voor het clubhuis en met 2 lastige bomen in de approach, dat is nog wel een tester. Maar daarna is het goed vertoeven op het tijdelijke terras met uitzicht op diezelfde hole. Al met al een hele fijne baan, prettig te spelen en we hebben er een fantastische dag gehad.

¿Ha sido de ayuda?
8.1
La
Lang6
Iniciación
Jugada en: 3 May 2021

Gastvrije ontvangst. Mooie baan met afwisselende holen. Fairways en greens prima onderhouden. Drie camperplaatsen met stroom. Met Greenfree speelden wij met 2 personen voor de prijs van 1.

¿Ha sido de ayuda?
9.1
mgjjon
Bronce
Jugada en: 4 May 2021

Prachtige uitdagende baan. Het is zaak om goed op de fairway te blijven. Een heerlijke middag gehad.

¿Ha sido de ayuda?
8.1
ro
Jugada en: 2 May 2021

Prachtige baan. Heel veel bunkers. En erg veel heuveltjes. Erg gastvrije en vriendelijke ontvangst bij de receptie en de koffie! De doorstroom op de 2e negen was niet best, maar daar kon niemand iets aan doen. De flight die de boel ophield keek niet naar achteren, daar kan Stippelberg niets aan doen. Fairways erg goed, greens snel en erg mooie omgeving. Een baan die je gespeeld moet hebben!

¿Ha sido de ayuda?
8.0
Jugada en: 3 May 2021

Leuke golfbaan, zeker de moeite waard om een keer te spelen. Zeer gastvrij! Voor degene die langer dan gemiddeld zijn van de Tee, zijn sommige korte par 4 holes in een keer te halen. Dit maakt de baan hier en daar wat uitdagender.

¿Ha sido de ayuda?
8.0
te
tedbak60
Iniciación
Jugada en: 4 May 2021

37 euro voor een 9 holes rondje vind ik te duur. Er zijn in de omgeving golfbanen, die vergelijkbaar zijn aan Dirkshorn en 30 euro vragen. Prijs kwaliteit klopt niet.

¿Ha sido de ayuda?

Juega al golf en Países Bajos

Hay 307 clubes de golf en los Países Bajos. Algunos de los mejores campos de golf en Holanda incluyen The Noordwijkse, Utrechtse Golfclub 'de Pan', Hilversumsche Golf Club, Kennemer Golf & Country Club y Royal Haagsche Golf & Country Club. También hay muchos campos de golf nuevos y bien diseñados en los Países Bajos, como Stippelberg en Bakel, The Dutch en Spijk, Bernardus cerca de Den Bosch, De Swinkelsche en Someren y The International cerca del aeropuerto de Schiphol. Los campos de golf en Holanda son conocidos por sus campos de pólder. Estos campos de golf son a menudo muy planos y tienen mucha agua. Los mejores campos de golf en los Países Bajos son conocidos por su tremenda calidad, algunos de ellos incluso ofrecen una verdadera experiencia de links, como el campo de golf de 9 hoyos el Domburgsche. Es casi imposible jugar al golf en los Países Bajos sin un certificado de golf válido. Si los extranjeros quieren jugar al golf en los Países Bajos, es importante que puedan demostrar que son miembros de un determinado club de golf. Esto facilita la admisión y a menudo reciben un atractivo descuento en sus green fees, incluso en algunos de los mejores campos de golf de los Países Bajos. Aunque los Países Bajos no son realmente un destino de golf común, algunos clubes de golf en los Países Bajos tienen un hotel de golf de muy alta calidad, como Golf & Country Club Lauswolt, The Duke, Golfbaan Kasteel Engelenburg y Golfresort De Purmer. Los Países Bajos tienen un famoso torneo de golf: El KLM Open, un evento del Tour Europeo. Este evento se ha jugado anteriormente en The Dutch en Spijk. El Internacional cerca de Schiphol será el anfitrión de la edición de 2019, y Bernardus cerca de Den Bosch será el anfitrión los tres años siguientes. El famoso golfista holandés Joost Luiten ha ganado el Abierto KLM dos veces.
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg