Domburgsche Golf Club

1 of 310
1 of 310
€55.00
€65.00
1 golf course
9 holes
The Domburgsche Golf Club is proud to be recognized as one of the few genuine links courses in Western Europe. Established in 1914 on the island of Walcheren in the South West…
Founded
1914
Certificate
Green fee weekdays
€55.00
Green fee weekend
€65.00
Included in price
Tax

Total score

  • course maintenance7.8
  • facilities6.6
  • clubhouse7.0
  • Value for money7.5
  • hospitality7.8
  • surroundings8.6

Latest reviews

7.9
Played on: 9 April 2021
Handicap while playing: 30.0

Na jaren op onze bucketlist te hebben gestaan was het nu tijd voor De Domburgse. Onze hoog gespannen verwachting is waarheid geworden. Het is een genot om hier te mogen spelen. De ontvangst door de marshall is vriendelijk en hij legde ons de golfbaan uit wat geen onnodige luxe bleek te zijn. Inderdaad moet je weten dat hole 4 en 6 de fairway delen. De afslag vanaf tee 1 is een beauty vanaf die hoogte. Rechts het strand en de zee, voor je de duinen met daarin gedrapeerd de Domburgse. De greens waren snel en prachtig glad. Doordat ze flink geonduleerd zijn een hele uitdaging om juist aan te spelen. Ook de fairway lag er strak bij. Complimenten aan de greenkeepers daar. We komen zeker nog eens terug.

3
Helpful?
6.7
edwin
Gold
Played on: 31 March 2021
Handicap while playing: 9.1

Eigenlijk is er te weinig ruimte voor deze baan. De afstanden zijn vrij kort, daarentegen zijn de greens erg pittig aan te spelen. Deels vanwege de hoogte verschillen en deels door sterk geonduleerde en vrij kleine greens. Deze greens zijn absoluut fantastisch. Eerlijk en erg snel, stimp 10,5 wil zeggen dat je zeker onder de hole moet aanspelen. 3-put ligt anders zeker op de loer. De 2 par5-en delen samen de brede fairway, dus je loopt mekaar tegemoet en dat is wel een minpunt. Driving range hebben we niet gezien aangezien die niet aan deze baan ligt. De man van de receptie zei dat we daar beter met de auto naar toe konden rijden. Oefengreen gaf al meteen een juiste indruk van de zeer snelle greens. Chipping green is erg klein en ligt naast green hole 9/18 Ben je in de buurt dan vind ik dit zeker een aanrader. Zelf vind ik het niet de moeite om er anderhalf uur voor te rijden. Wel blij dat ik deze leuke baan van mijn bucket lijstje heb afgevinkt.

Helpful?
7.8
Played on: 30 March 2021
Handicap while playing: 19.1

Prachtige duin golfbaan, super greens, prettige golfers en ontvangst, goed bewegwijzering. Tegenliggers op hole 6 is lastig als je dit niet weet, rechts je bal houden.

Helpful?
View all reviews

Latest photos

Facilities

Driving Range

Chipping area

Putting Green

Golf school

Buggy

Trolley rental

Bar

Restaurant

Lockers

Wifi

Courses at Domburgsche Golf Club

7.9
221 reviews

De Domburgsche

9 holes

Contact Domburgsche Golf Club

+31 (0)118 586106
7.7
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg