Patrocinado por
europa
bélgica
flandes
Kempense Golf Club

Kempense Golf Club

18Hoyos
1Campo de golf
70 €80 € p.p.
Guarda Kempense Golf Club en tu lista de deseados.

Acerca de Kempense Golf Club

All the ingredients for a great days golf!

El campo de Kempense se caracteriza por ser un campo de parque. Los 18 hoyos se extienden por más de 47 hectáreas, con una variada plantación de más de 24.000 árboles y arbustos y elementos acuáticos bellamente dispuestos. Tanto los jugadores experimentados como los principiantes se sentirán inmediatamente como en casa. Gracias al suelo arenoso de Campine, el campo puede jugarse en greens de verano durante todo el año. Su ronda en De Kempense comienza en un hermoso par 5 con un impresionante tee trasero para los hombres, que se encuentra en el techo de las oficinas. Si su hándicap no le permite (todavía) golpear desde el tejado, no dude en subir y disfrutar de la vista única. En la casa club, la deliciosa cocina y la hospitalidad de Campine invitan a muchos a quedarse y charlar.
Fundada
1986
Green fee entre semana
70 €
Green fee fin de semana
80 €
Incluido en el precio
Acceso durante todo el día, Impuesto
Descripción membresia
Door de ingrijpende investeringen van de laatste jaren behoort de golfbaan van de Kempense Golf Club tot één van de mooiste in België. De club heeft ook haar oefenfaciliteiten volledig up to date gebracht met de hedendaagse vereisten. Zo is er een nieuwe overdekte en verlichte driving range met zowel kunststof als gras teeboxen, oefengreens, oefenbunkers en een moderne indoor golfsimulator. In het clubhuis nodigen de lekkere keuken en de Kempische gastvrijheid velen uit tot gezellig nakaarten. Dankzij de inzet van onze commissies en de golfpassie van onze leden bruist onze golfclub en groeien we elk jaar stevig. Om daarom te garanderen dat leden en bezoekers ruim speelgelegenheid hebben, heeft de directie een maximum ledenaantal bepaald. Twijfelt u nog om zelf ook lid te worden of heeft u vrienden en/of relaties die een lidmaatschap overwegen? Informeer dan snel naar onze verschillende formules voor ieders budget en beschikbaarheid, want de laatste plaatsen zijn beperkt.
Cuota inicial de suscripción
750 €
Página de suscripción
Cuota anual de suscripción
1780 €
Opciones de pago
Efectivo, Maestro, Mastercard, Visa

Servicios

Alojamiento

Campo de prácticas con

Zona de chipping

Putting green

Escuela de golf

Alquiler de palos

Buggy

Alquiler de carritos

Carro electrico

Bar

Restaurante

Pro shop

Taquillas

Sala de conferencias

Wifi

Puntuación total de Kempense Golf Club

Impresión general8.4
Mantenimiento de campo8.4
Servicios8.0
Casa club8.4
Relación calidad-precio8.1
Hospitalidad8.4
Alrededores8.3
Restaurante8.0

Campos en Kempense Golf Club

courses_424
8.5
463 Reseñas
Kempense Baan 1/1
Hoyos: 18
El curso se puede caracterizar mejor como un curso de parque. Los 18 hoyos se extienden sobre más de 47 hectáreas, con una variada plantación de más de 24.000 árboles y arbustos y fuentes de agua bellamente integradas. El resultado es un trabajo técnico y desafiante, pero ciertamente no agotador. Tanto el jugador experimentado como el golfista nova

Reseñas más populares de Kempense Golf Club

visitors_1
8.0
stijn.greveling
Oro
Jugada en: 30 octubre 2022 Fecha de reseña: 30 octubre 2022Handicap: 10.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Kempense Baan
Op een van de laatste mooie herfstdagen deze prachtige baan mogen spelen. Via via hoorde ik dat de eerste hole echt vanaf wit gespeeld moest worden en daar was niets over gelogen! Een echte aanrader om je ronde spectaculair te openen! Verder zijn de holes stuk voor stuk zeer uitdagend, van een eilandgreen tot aan smalle afslagen. Een echt parkbaan met veel afwisseling d…
Traducir a Españolproporcionado por Google

Respuesta de Kempense Golf Club — 31 octubre 2022

Beste Stijn. greveling, vooreerst willen wij u via deze weg nogmaals bedanken voor uw bezoek aan onze golfbaan. Tevens waarderen wij uw positieve en constructieve feedback ten zeerste. Het klopt dat onze Teeboxen tijdens het voorbije zomerseizoen hebben afgezien van de drukke baanbezetting en de droogte. Ons greenkeeping team heeft het optimaliseren van de teeboxen ongetwijfeld bovenaan op hun planning gezet voor het voorjaar. Heel graag tot weerziens!
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.1
BartBikker
Embajador
Premium
Jugada en: 1 mayo 2018 Fecha de reseña: 12 mayo 2018Handicap: 19.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
9
Kempense Baan
De bewegwijzering stuurt je eerst naar de parking bij de driving range, wat nog een stukje lopen is naar het clubhuis. Dit is geheel nieuw opgetrokken, evenals de ruime golfshop met receptie. De ontvangst was zeer vriendelijk. Het is een beetje dringen om ruimte bij het clubhuis en de eerste tee is ook vlak achter het terras. Jammer dat links van de teebox een paar grote…
Traducir a Españolproporcionado por Google

Respuesta de Kempense Golf Club — 14 mayo 2018

Beste Bart Bikker, bedankt voor uw gedetailleerde beoordeling. Wij mochten u ontvangen op een Belgische feestdag, waardoor onze golfbaan en faciliteiten inderdaad druk bezocht waren. De greenfee op feestdagen is bovendien € 60 (pp) i. p. v. de standaard greenfee in 2018 van € 50 (pp) op normale weekdagen. Voor parkbanen één van de laagste greenfee tarieven in België. Indien u hiertoe bereid bent, mag u ons altijd een mailtje sturen aan info@kempensegolf. be met uw feedback over ons baanonderhoud. Ons gemotiveerd greenkeeping team streeft namelijk dagelijks naar een optimaal onderhoud, waardoor uw tips dus mogelijk kunnen opgenomen worden voor nóg verdere verbeteringen. Tenslotte staan er inderdaad 2 bewegwijzeringen naar 2 verschillende parkings: 1 zeer ruime parking aan het clubhuis en 1 parking aan de driving range als reserve of voor de golfers die regelmatig gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Desalniettemin, zullen wij uw terugkoppeling zonder twijfel benutten om in de toekomst een extra bewegwijzering aan de driving range te plaatsen. Hierbij zullen wij gaan verwijzen naar de extra parkeergelegenheid aan het clubhuis. Nogmaals vriendelijk bedankt voor al uw constructieve feedback en wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw!
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.9
Rob Küpper
Oro
Jugada en: 29 agosto 2019 Fecha de reseña: 1 septiembre 2019Handicap: 24.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Kempense Baan
Als eerste van een twee daagse gespeeld op de Kempense Golfclub. De faciliteiten zijn meer dan goed te noemen met een mooi clubhuis en een prima drivingrange. De golfbaan lag er ook meer dan goed bij, inclusief snelle en verraderlijke greens. Afslag op hole 1 vanaf het dak van het clubhuis en meteen een lastige par 5 voor de kiezen. Net als bij bijvoorbeeld hole 3 (pa…
Traducir a Españolproporcionado por Google

Respuesta de Kempense Golf Club — 3 septiembre 2019

Beste Kupperberg, hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze parkbaan én voor uw beoordeling! Onze baan kent inderdaad enkele dominante waterpartijen, waardoor onze baan vrij technisch is. Dus ongetwijfeld een uitdaging voor zowel de ervaren speler als de beginnende golfer! Hopelijk tot een volgende keer?
Traducir a Españolproporcionado por Google
Nuevo!

Comunidad

Ofertas de hoteles cerca de Kempense Golf Club proporcionado por

Campos de golf cerca de Kempense Golf Club

Preguntas frecuentes sobre Kempense Golf Club
Preguntas frecuentes de nuestra comunidad sobre Kempense Golf Club.
¿Cuál es el precio del green fee de Kempense Golf Club?
El precio de un green fee en Kempense Golf Club está entre 70,00 € - 80,00 €. Puede reservar una hora de salida en Kempense Golf Club a través de Leading Courses haciendo clic en los botones correspondientes en la parte superior de la página.
¿Cuál es el número de teléfono de Kempense Golf Club?
El número de teléfono de Kempense Golf Club es: +32 (0)14 81 62 34.
¿Dónde está Kempense Golf Club?
Kempense Golf Club está ubicado en Flandes. La dirección de Kempense Golf Club es: Kiezelweg 78, B-2400 Mol-Rauw (Antwerpen)
¿Kempense Golf Club tiene un campo de práctica?
Sí, hay un campo de práctica en Kempense Golf Club
¿Se pueden alquilar palos de golf en Kempense Golf Club?
Sí, es posible alquilar palos de golf en Kempense Golf Club.
¿Cuántos hoyos tiene Kempense Golf Club?
En Kempense Golf Club hay 18 hoyos en total.
male golferfemale golfer

Leading Courses

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com