Últimas reseñas

8.5
ba
Jugada en: 3 May 2021

Uitermate verrassend groene omgeving. Doorspekt van waterwegen en licht glooiende terrein wat de golfbaan tot een uitdaging maakt voor alle golfcategoriën. Sommige overgangen naar een volgende hole nopen tot bedachtzaamheid om niet in een gevarenzone van volgende golfspelers te belanden.

¿Ha sido de ayuda?
8.9
Jugada en: 2 May 2021

Parcours l’Anglais dans un état impeccable, des greens parfaits. Un Bette variété dans le parcours. Très agréable.

¿Ha sido de ayuda?
6.3
lv
Jugada en: 1 May 2021

Bij aankomst merk je dadelijk dat het een kleine maar gezellige club is. De driving range met blauwe ballen is maar 150m lang en omgeven door verschillende van de holes. Je voelt je dan ook niet veilig als je deze holes speelt omdat de netten ook niet heel hoog zijn en je overal blauwe ballen vindt op de fairways/greens. De chipping en putting greens zijn goed, maar niet heel veel plaats. De baan zelf is verwarrend en op bepaalde punten gewoon vreemd. Je weet niet altijd in welke richting je juist moet slaan en op een bepaald moment is er een punt waar 3 afslagplaatsen elkaar kruisen. Je moet door de baan van de bal lopen met alle gevaren die erbij horen. Fore roepen op deze holes is bijna altijd van toepassing. De greens en fairways liggen er over het algemeen zeer goed bij, grootste pluspunt van deze baan. Al bij al een leuk rondje golfen, maar ik weet niet of ik snel terugkom.

¿Ha sido de ayuda?
8.9
Jugada en: 1 May 2021

Toujours un grand plaisir de retrouver la Tournette. Le parcours l’Anglais était dans un état impeccable, les greens sont magnifiques et redoutables. Un très grand moment, à refaire.

¿Ha sido de ayuda?
8.0
er
Jugada en: 4 May 2021

Leuk terrein.

¿Ha sido de ayuda?
7.3
Jugada en: 27 April 2021

Spiegelven is een leuke golfbaan met enkele stevig glooiende holes. De baan is prima te lopen.

¿Ha sido de ayuda?
8.5
la
Jugada en: 30 April 2021

Tee boxes bien entretenu, green rapide. Agréable journée de golf. Back nine plus intéressant et varié Practice en réparation et par conséquence le trou 10 a été raccourci, mais nous étions prévenus On reviendra.

¿Ha sido de ayuda?
5.9
ja
jackdobbelaar
Iniciación
Jugada en: 28 April 2021

Mooie ligging in een bos. Uitdagende baan. Heeft alles in zich om een topbaan te zijn. Voor nu echter te veel achterstallig onderhoud. Tee boxen waren niet in gebruik vanwege groot onderhoud. De greens waren niet kort genoeg gemaaid. Veel bloemetjes op de fairway, hierdoor was een witte bal moeilijk terug te vinden. Drivingrange range is mooi en groot. Oefenmogelijkheden op Chippen en Putten is minder.

¿Ha sido de ayuda?
7.9
SlegersJo
Bronce
Jugada en: 27 April 2021

Leuke baan, mooie greens (wel net geprikt en bezand).

¿Ha sido de ayuda?
7.8
wa
wasc49
Bronce
Jugada en: 26 April 2021

Aangenaam goed onderhouden, oefenmogelijkheden zijn super.

¿Ha sido de ayuda?

Juega al golf en Bélgica

Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg