Wallonia

Latest reviews

8.5
ba
banjohan
Silver
Played on: 3 May 2021

Uitermate verrassend groene omgeving. Doorspekt van waterwegen en licht glooiende terrein wat de golfbaan tot een uitdaging maakt voor alle golfcategoriën. Sommige overgangen naar een volgende hole nopen tot bedachtzaamheid om niet in een gevarenzone van volgende golfspelers te belanden.

Helpful?
8.9
Played on: 1 May 2021

Toujours un grand plaisir de retrouver la Tournette. Le parcours l’Anglais était dans un état impeccable, les greens sont magnifiques et redoutables. Un très grand moment, à refaire.

Helpful?
8.9
Played on: 2 May 2021

Parcours l’Anglais dans un état impeccable, des greens parfaits. Un Bette variété dans le parcours. Très agréable.

Helpful?
8.0
er
Played on: 4 May 2021

Leuk terrein.

Helpful?
7.1
Played on: 25 April 2021

Op de terugweg van 5nations hier nog 9h gespeeld. Op voorhand kunnen reserveren met igolf, terplaatse te betalen 40euro voor 15h op zondag. Geen uitdagende baan, veel recht op recht,1 par5 en verschillende par 4,1 kleine kunstmatige watermassa. Overheersend is wel de wind op deze baan welke overal nadrukkelijk aanwezig is. Ook hier zijn alle grens aangetast door schimmel(volgens marshall welke zeer vriendelijk was)komt dit door strenge regels in Wallonië aangaande gebruik van onkruidverdelgers.

Helpful?
8.3
Played on: 24 April 2021

Na de 18h van Durbuy, vandaag 5nations 18h gespeeld. Zeer mooie uitdagende baan, grens zijn wel in heel slechte staat(schimmel) hopelijk komt dit binnenkort in orde. Driving range zijn hier ook harde(Belfius sponsor:-))ballen. Hier ook buggy absolute aanrader, alhoewel toch aantal flights zelfs zonder trolley maar dit is geen zeker geen lachertje. Aangezien het zaterdag en mooi weer was vrij druk op de baan, (toch nog 39ptn gespeeld).

Helpful?
7.1
Played on: 22 April 2021

op donderdag 21april 18h gespeeld, niet druk clubhuis en golf geeft een beetje indruk van vergane glorie. driving range zijn gratis ballen maar slechte kwaliteit(hard). buggy is noodzaak, had er een lunchpakket bijgenomen ; dit was top broodje geroosterdekip/spek cola, water banaan chocolade. De baan zelf heeft zeer grote niveauverschillen fairway is redelijk; greens niet waren ook allemaal gezand maar dit lijkt me meer om de kwaliteit hiervan te verbergen. Zeer leuk dagje en 40ptn gespeeld wat me wel verraste. ps verblijf is in het 5nations hotel op andere 18h in Mean ; beide zijn samengegaan onder Marc Couke en vrienden.

Helpful?
7.7
Co
Colfer
Silver
Played on: 28 April 2021

Ondanks dat we hier vlak over de taalgrens zijn, sprak men toch geen Nederlands bij het onthaal. Voor de rest beleefd maar niet hartelijk ontvangen. Dit is een grote club, wat toch altijd net iets minder charme heeft. De oefenfaciliteiten zijn goed, jammer dat de ballen op de driving range betalend zijn, zeker voor een greenfee van 110 € in het weekend is dat wat overdreven (gelukkig speelden we op een weekdag). We speelden 'le château' en de baan lag er niet spectaculair bij, afslagzones zeker OK maar de fairways vertoonden geregeld toch wat kale plekken en er waren hier en daar werken aan de gang. Op zich niet erg, positief zelfs dat er onderhoud en/of verbeteringen zijn, maar dat maakt de ervaring toch net iets minder fijn. Ook de greens waren niet van de beste kwaliteit, zeker niet slecht evenwel. Al bij al een leuke omgeving om in te spelen, binnenkort wordt dat wellicht mooi als alle begroeiing weer in blad staat. Voor hogere handicappers als wij, is dit toch geen makkelijke baan, met vooral in de eerste 9 nogal wat smalle fairways. Ook vrij golvend. Clubhuis was uiteraard niet open met de huidige corona maatregelen, maar er was een kraampje waar je snacks en drankjes kon kopen.

Helpful?
8.2
Played on: 19 April 2021

Te gast op Falnuée. Niet echt een kuitenbijter maar hier en daar toch pittige hellingen. De golfbaan ligt er perfect bij, zeer kort gemaaide fairways en bijzonder snelle, moeilijke greens die je niet kan aanvallen als je bal niet van erg hoog komt. Vlakke slagen wood(s) of lage ijzers eindigen steevast over de green! Zeer technische holes (vb hole 13) wisselen af met brede fairways (hole18) waardoor iedereen aan zijn trekken komt. Greenfee is € 75 in het weekend maar vanaf 10 spelers krijg je al 10% korting en wij waren met 12... Een golfbaan vinden in België onder de € 70 in het weekend is een huzarenstukje dus € 75 behoort tot de "minder dure" greenfees en daarenboven is Falnuée een echte aanrader voor ELKE golfer! Wij komen zeker nog terug!

Helpful?
7.0
bl
Played on: 19 April 2021

Een eerste keer op La Bruyère en zeker geen teleurstelling. De mindere ontvangst werd meer dan goed gemaakt op de golf course. Lage golvende fairways, goed onderhouden, maakten het spelen zeer aangenaam. Een min puntje waren de greens die er toch wel hobbelig bij lagen. Al met al een terugkeer waard.

Helpful?

Play golf in Wallonia

Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg